2/1 fortsättning..

Jahopp nu har man hunnit göra lite saker! Jag började med att städa under diskbänken, plocka undan disken, tvätta, ta ut soporna medan jag spelade musik, jag kan städa hur mycket som helst bara jag får lyssna på musik! *Haha*
   Sedan ringde jag Gubben och frågade vart batterierna var till kameran! Han sa vart dom va men han sa också att han råkade ta med bilnycklarna till jobbet! *Satan* Hur ska jag kunna köra sopor och byta byxorna utan bil? Så jag ringde pappa och frågade om han var ute och körde så jag kunde få åka med han till Gubbens jobb och hämta nycklarna! Han kom på en gång men han sa att det var bättre vi tog hans bil eftersom det är en minibuss så får det plats mycket mer! För nu är det så att jag och Gubben är så slarviga på att köra sopor så det hinner bli väldigt mycket i vårat soprum! Så det var ju en bra ide att ta pappas bil, så vi lastade bilen och körde till tippen och slängde skiten! Skönt och ha det gjort vill jag lova! *Puh*

Sedan åkte vi och skulle byta byxorna som Gubben fick av mig i julklapp eftersom dom var för korta åt honom! Det är ju så svårt att köpa byxor åt Gubben eftersom han är så lång och smal! 
   Iaf när vi kom till affären så var den stängd! :O! Aja jag får fixa det på måndag! Så vi åkte vidare till LO och köpte en pärm som jag ska göra ett foto album av!
    Så här ser den ut:



Jag ska pynta den sen så den blir finare!

Sen åkte vi på Akkan och drack lite kaffe och efter en stund kom Hampus & Tino (mina släcktingar) Så vi prata med dom ett tag och sen åkte vi hem igen! Så nu sitter jag här på bloggen och pappa ligger och myser under en filt och ser nåt tv pogram om ufon!

Här kommer några bilder från idag!



..: Så här ser jag ut idag :..



..: Pappa ska mumsa på en choklad bit :..



..: Pappa myser i soffan (fast han har inte tagit på sig filten då) :..

Ne, nu ska jag gå vidare här på nätet, kanske på apa eller nåt liknande!

Hade bäst!

/Gela

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback