Aj aj..

Mina fötter värker, haha! Jag gick till skolan vid tolv tiden för att  göra prov (vilket jag klarade förresten!) men jag fick vänta i ca 1 1/2 timme ungefär innan läran kom.. aja det är sånt som händer! Sen gick jag på Akkan för att ta en kaffe med brorsan & Lina! Sen var det dags att jobba! Jag började 14.45 och jobbade till 22.15! Det gick jätte bra förutom att man fick ont i fötterna eftersom nästan inte satt någonting. Man är inte riktigt van att stå så länge men det kommer bli bättre, jag vet ju när jag jobbade på Akkan då fick man ju också as ont i början men man vänjer sig och det blir bättre!

Ska sova nu känner jag, blir en städar dag i morgon *suck* kändes som om jag behövde en slapp dag i morgon men det måste ju göras så är det bara! Kan ju inte slappna av när det är stökit heller så det är lika bra att göra det så kan man slappna av sen utan att stressa upp sig över att man har en massa att göra! Sen måste jag göra en uppgift i naturkunskap i helgen också! Gubben får hjälpa mig med den! Det handlar om biobränslen och skit!

Ne, nu måste jag fan sova! Trött som ett as!

Nazz nazz!

Det gick bra idag!

Japp jag tog mig upp 05.30! Det gick jätte bra att jobba! :) Lärde mig en massa idag! Känns inte som att det är såå jätte mycket kvar att lära mig! Det var kul! Rebbe fick skratta åt mig några gånger men det bjuder jag på! Haha!
Det värsta var att jag la mig 20.30 men somna inte förrän 01.00! Så jag var väldigt trött när jag kom hem! Men huvudsaken var att jag inte var trött när jag skulle jobba!

I morgon ska jag till skolan och jobba med projektarbetet, sen ska jag jobba 14.45 - 22.15! Vi får se hur det går men jag tror att det kommer gå bra :)

Bye!

Bal, jobb, skola..

Japp jag och brorsan var på balmötet idag! De gick bra, vi ska va på hotellet som tur är!! Vi får bara bjuda tre personer till efterinsläppet, och dom måste va över 18 år  :( Faaan! Jag som hade tänkt å bjuda Mimmi och Lina! Aja det går inte göra nånting åt de! Tyvär!!

Imorgon ska jag jobba! Det blir typ en prövning! Börjar 06.30, så jag får nog kliva upp vid 05.30! Men det ska nog gå bra! Gör ju fan allt för att få lite extra pengar nu! Så det gäller att sköta sig! Men jag känner att det inte ska vara några problem!

Jag har ett prov i morgon.. Fick jag reda på idag! De sjukaste är att jag låg på sjukhuset då alla hade sina redovisningar som man skulle anteckna.. Jag kunde ju för fan inte anteckna när jag låg där... Jag fick låna Jessikas anteckningar men det är ju lite svårt för alla skriver ju anteckningar på olika sett! Alltså när jag skriver så skriver jag ju bara så att jag fattar! Men någon annan som läser kanske inte fattar nånting! Aja, jag tror nog jag ska förstå Jessikas anteckningar för hon är ju så duktig :)

Förresten jag fick addressen till internet sidan som hon har som ska sy min klänning! www.isabella.se Där finns några klänningar som hon syr, jag ska gå in och kolla mer nogrant sen! Hon håller ju till i Blidsberg, dit jag ska vecka 10! Det ska bli kul! :)

Så här ser jag ut idag!



Ska plugga nu!

Peace out!

Trött som ett as!

Tröttare kan ingen vara än lilla stackars Gela! Haha! Kanske börjar bli övertrött? Iaf så har jag kommit hem från scrapbooking kursen nu, jag har även ätit lite musli! Mumms!

Ska nog hoppa i sängen och glo på tv, är så förbannat trött och jag har så förbannat ont i knät! :(

Här kommer några bilder!



Så här blev resultatet efter tre timmar på scrapbookingen!



This is me today!

Natti natti!

God morgon!

Jahopp nu har jag klivit upp, jag är trött vill jag lova! Men det går över snart! Fick ju ändå sovmorgon idag! Fast jag kunde inte somna förrän halv 3! Men men så blir de ibland!
Jag har idrott tio i elva, känns inte så kul med mitt knä! Det blir säkert bara att titta på :(

Ne kanske man skulle äta lite frukost?

Bye

Sängdags?

Ja, nu har man fixat lite små saker på bloggen.. en klocka och snö! Haha!
Jag tror jag ska hoppa i sängen och se tv, jag behöver ju nån timme på mig innan jag kan sova! Så det är la lika bra att lägga sig nu så kanske man somnar någorlunda i tid!

I morgon är det scrapbooking kurs! :)

Skriver i morgon när jag får tid!

Bye

Yummy!

Det var gott med mat! Eller mat och mat, idag var vi lite lata så vi slände in färdiga pizzor i ugnen! Haha! Jag åt en vegitarisk pizza som typ innehöll ost, tomat och spenat! Haha! Den var faktiskt riktig god! Jag älskade botten, den var så där tunn och knaprig som jag vill ha den! :)
Gubben åt en sån där x-tra allt pizza :)

Mätt är man iaf! Tror jag ska snoka runt lite och se om jag kan hitta några roliga saker till bloggen! Får se hur det går!

I´ll be back!

Det får duga så länge!

Har ändar designen nu men jag är inte helt nöjd men det får duga så länge! :) Jag är inte så duktig på de där så jag ger lätt upp efter ett tag!

Kommer till baka snart! Ska äta lite mat!

Bye

A happy day!

Idag känner jag mig ovanligt glad och pigg! Det har inte hänt något speciellt utan jag känner mig bara glad! Nångång ska man la få ha såna dagar också? :)

Tror jag ska ändra lite på bloggen, får se hur det blir men jag är så less just nu på hur den ser ut! Vill förnya!

Så här ser jag ut idag dårå!





Vi sitter och ser lets dance fast både jag och Gubben sitter med varsin dator framför oss, socialt? Haha! Jag ville se Lets dance för att se hur blondinbella dansa för jag tittar inte på lets dance annars men jag blev nyfiken när jag fick veta att hon va med. Fast jag tänkte att jag hinner sminka mig innan men icke.. så typiskt, just när jag sminka mig så var det hennes tur! Haha! Så kan de gå!
Men det är inte hela världen!

Ne nu ska jag se vad jag kan göra med bloggen!

Bye so long!

Nu var det fixat!

Japp, nu har jag satt upp krokarna i sovrummet och sen limmade jag fast lösnaglar. Haha! Måste ju göra nånting, börjar bli lite rastlös! :)

Här kommer lite bilder!



Så här blev det. Fick bort lite skrot i från lådan nu! Fast jag har mer som ska hängas upp men det räcker för idag!



Så här blev det efter jag satt på lösnaglarna.



Gubben tog ett kort på mig och Pölza när vi hade somnat i soffan. Haha



Världens underbaraste pojkvänn!



This is me to day!

Ne, jag ska ta och hoppa i sängen nu!

Bye

Mys pys!

Ja, nu ligger jag och gubben i soffan och ser på Wallander - Mörkret! Det har vart en lugn och skön dag, vi har bara sett tv hela dagen! Haha! Jag har tvättat, vikt tvätten och fixat disken men annars har jag bara slappat!

Jag längtar till måndag då det är scrapbooking kurs igen :) Så jävla kul! Jag ska ta med mig kort men jag är så osäker på vad jag ska ta! Jag satt och titta på kort när jag var lite men jag har även dragit ut kort på Gubben, svärfar och svärmor.. Hmm.. elle ska jag ta kort på mig och Gubben?? Ååå vet inte hur jag ska göra! Jag får fundera en stund till!

Nä jag tror jag ska sätta några krojkar på väggen brevid sängen där jag kan hänga mina smycken!

Kommer kanske tillbaka med en bild på resultatet! :)

Bye

/Gela

Hoppas...

Ja, dagarna flyter på som vanligt men jag har måsta vart på sjukan tre gånger den här veckan och sen har en läkare ringt mig två gånger idag och han ska tydligen ringa igen, han sa att de kanske blir så att jag får komma upp i morgon igen.. Börjar bli så jävla less på detta! Och svullnaden är kvar... Och läkaren har ingen aning om varför benet har vällt upp!? Aja finns la inte så mycket att göra än att vänta och se vad som händer!

Jag blir även såå jävla less på alla elever som klagar på hotellet, alltså det är ganska många som inte vill att vi ska vara där i år! Någon har gett isladan som förslag!!! Va? Va fan är det för jävla skämt!?? Dom säger att dom vill att våran bal ska vara unik.... fuck you säger jag bara! Det betyder att vi måste betala en jävla massa för att dom ska lägga golvet på isen, sen måste vi fixa så vi får sälja alkohol där, sen måste vi fixa bord, stolar, porslin och allt skit, sen finns det inget kök vi kan fixa maten i så det kanske kan bli varmkorv haha! Vilket jävla skämt!
Blir såå förbannad! Varför förstöra allt nu när vi ska gå på bal, kan säga att man blir bara mindre och mindre sugen på att gå! Men jag ska på balmötet nästa onsdag å då jävlar säger ja bara!!!

By the way, jag har fått ett jobb! :) Hoppas jag iaf fall, jag ska troligen dit på torsdag på prov för att se hur det går! Han sa att dom gärna testar personalen innan dom bestämmer något! Och det förstår jag, man kanske inte vill anställa någon som man inte vet alls hur den är. Men jag tror att det kommer gå jätte bra! I början så kommer jag få hoppa in när nån i personalen är sjuk och han sa att det fattas personal ofta så det är ju bra! Sen får vi se om jag får schemalagt! Ååå vad glad jag är. Behöver verkligen detta!

Dessutom blir det go mat idag, Gubben lagar potatis gratäng med köttfärs i! såå jävla gott! :) Mumms!

Bye so long

What a fuck?

Vaknade i morse och hade as ont i knät.. När jag sätter mig upp ser jag att foten svällt upp och vaden också?? Vad har hänt? Det är fortfarande svullet men jag ska vänta ett tag till och se hur det går annars är det bara att ringa sjukan igen... Suck, jag trodde inte det kunde bli värre men tydligen kan det de! Aja vi får se vad som händer!

Bye

Jag ger upp..

.. Nu har jag lagt mig i sängen med datorn för jag får ju bara ondare ju mer jag är uppe och springer. Så jag får ligga i sängen och hitta på saker i stället för sova går ju inte, för det första så är det ju för tidigt och för det andra så gör det för ont för att jag skulle kunna somna! Men jag har ju datorn och tv:n så jag klarar mig nog!

Ja, jag och Jessika var ju på scrapbooking i går kväll från 17.30 - 20.30! Det var aaaaas kul!!!! Det var verkligen vad jag behövde nu! Får ju en massa ideér! För jag har ju som lagt undan scrapbookingen för att jag tycker att jag gör typ samma saker hela tiden och det blir ju inge roligt tillslut! Men nu känner jag att jag har fått lusten tillbaka! :) Jag längtar såå mycket till nästa måndag! Konstigt va? Oftast brukar man ju hata måndagar men icke nu längre :)

Jessika ska nog komma hit på torsdag hoppas jag så vi kan spela stress! :) Är så glad att jag har dig gumman! Har ju hur kul som helst med dig! Du är verkligen ett ljus i mörkret! Du & jag för alltid! Inget kan förstöra det, även fast vi kanske skilljs efter gymnasiet så måste vi endå träffas så ofta vi kan!

Här är några bilder från scrapbookingkursen igår!



..: Emma och Jessika tar en fika! (Jag me, de behövs!) :..



..: Jessika kämpar med sitt kort (som blev jättefint!) :..



..: Jag kämpar med mitt kort! :..



..: Så här blev mitt kort efter 3 timmar! (Det tar ju tid när man inte har gjort det förut) Jag blev faktiskt nöjd! :..

Ne nu ska jag la kolla läget på apa eller nåt!

Tjingeling!

/Gela

Attans!!

Jag kom nyss hem från sjukan för när jag skulle vrida mig för att kolla en sak sa de pang i knät! Jävlar va ont de gör! Jag tänkte att de kanske går över men när jag satt på lektionen börja jag skaka av smärta så jag tog en titt å då va knät helt rött. Så Maarina sa att jag måste upp på sjukan för att kolla så Frida körde mig dit. Jag fick träffa en sjuksköterska som skicka vidare mig till en läkare! Kan kolla och kände på knät och sa att jag antagligen hade en inre blödning i knät och att ledbandet har farit illa men han sa också att det kan va minisken så jag skulle vänta nån vecka och om det inte går över så ska jag höra av mig sedan kom en sjuksköterska och linda om benet.
Japp så det är lite om min dag!... Jag orkar inte skriva mer för jag har såå jävulskt ont så jag får skriva om scrapbooking kursen ja va på igår en annan gång!



..: Mitt knä som är lindat :..

Hörs när jag piggnat till lite!

/Gela


Natti Natti!

Ja, nu ligger jag i sängen och ser tv. Det blir en mjukstart i morgon! Jag börjar kl 10 egentligen men jag ska träffa psykologen så jag börjar skolan kl 13.00! Å då har jag bara en lektion och sen slutar jag!
   Jag känner en jätte stor press på mig just nu med skolarbetet och allt, men jag har fixat de mesta skolarbetet nu men de é fortfarande kvar några saker! Bara för den där jävla operationen som ja gjorde! :( Det är en uppgift som jag gruvar mig mest för och den handlar om pellets... och om varför i-länderna använder mer el än u-länderna och vad jag tycker man ska göra för att minska elanvändningen bla bla bla... Va? Jag är inte insatt i de där alls! Visst vi eldar med pellets men det enda jag vet är hur dom ser ut och att dom brinner! Haha! Men det är bara att göra det! Ska fråga Gubben om han vill hjälpa mig med den uppgifter! Han kan ju de där :)

Jag har inte fått svar från pappa än.. :( Trodde att vi skulle skriva till varandra varje dag men han svarar ju inte, fast det kanske beror på att han inte har så mycket tillgång till dator!? Men det var så sött av han att hann skrev och han skriver ju så sött: Hej min lilla gumma ................................ puss och kram pappa! Han é ju för söt! Älskar pappa så otroligt mycket! Och det står jag för! Jag skiter i vad andra säger! Han är min pappa och han är den bästa pappa man kan önska sig! Han kanske har gjort nåt fel nångång men hallå!! Det gör ju för fan alla! Ingen är perfekt! Varför haka upp sig på skit saker? Varför inte se allt posiviva som han har gjort! Han har gjort mycket som ingen annan skulle klara av! Men det är mycket lättare att klaga än att ge beröm va? Jag vet iallafall att han är helt underbar och han förtjänar såå mycket bättre!

Lite tankar jag hade så här innan jag ska sova!

Bye

To day..

Händer inte mycket alls, jag ser tv just nu men ska strax fixa några saker på stationära datorn, Gubben är hos Nisse för han fyller år idag!
   Det är skola imorgon.. känns så där! Jag har ju inte varit där på ett tag, jag hade ju praktik, sen jullov och förra veckan hade vi projektarbete hela veckan. Men det blir säkert bra, är bara så less på skolan.. :( Men det är bara att hålla ut till studenten.

Ne om jag ska ta och göra nån nytta!

Här är några bilder!



..: Så här se jag ut idag! Jag har på mig mitt nya linne som jag köpte för 3kr på tradera :..

/Gela

Jaaaaaa!

Jag gjorde det! Jag är fardig med religions uppgiften! :) Den blev 13 sidor lång så jag hoppas verkligen att jag blir godkänd nu! Det beror ju givetvis inte på hur många sidor man har skrivit utan innehållet men det jag mena va att jag har jävla kämpat med den här uppgiften, har lagt ner hur mycket jobb som helst för att den skulle bli bra! Och äntligen är den färdig *puh* så jävla gött!

Jag har inte gjort nå annar idag än att plugga, elle vi va uppe till A-sund en snabbis för martin skulle fixa något till ventelationen! Så jag har inte så mycket mer att skriva! Men nu ska jag iaf lägga in bilder!



..: Victor var här i veckan och goza med Elza (Hampus var också här men jag glömde ta en bild på han):..



..: Gubben och Saga målar :..



..: Dom igen fast i en annan vinkel! :) :..



..: Nisse lagade mat idag, det blev jätte gott! *mumms* :..

Det blev inga mer bilder idag för jag har ju som sagt suttit med skolarbete hela dagen!

Ne, nu ska jag surfa vidare, kolla in vännernas bloggar och se hur de är med dom!

Se ya!

/Gela

 

Suck suck..

Ja, jag sitter och kämpar med skolarbetet! Fast nu går det ganska bra för jag ska bara renskriva allt men det blir några sidor så det blir ändå ganska drygt i längden! Och jag har tänkt flera gånger att jag ska göra resten sen.. men va då "sen", det är la lika bra att göra bort skiten!
   Det känns som jag straffas för att jag opererade bort blindtarmen.. fick ju hur mycket som helst att ta igen! Jag förstår ju att man måste göra de om man skolkar elle så men jag låg ju inne på sjukan, det var ju inte mitt fel! Så inte nog med att de var jobbigt med operationen så ska man dessutom få en hel hög med skolarbete att ta igen. Aja, vad gör man? Det är lika bra att göra bort de fortare än fan! Så slipper man dom bekymmrena sen!

Nu har jag ätit, så jag fick en paus i skolarbetet! Nisse och Saga är här och Nisse gjorde, kött och pommes med beasås! Mumms!

Jag tyckte gubben var så söt innan för Saga ville att han skulle hjälpa henne att måla och jag trodde han skulle backa men icke de! Haha! Han satt och måla ända tills maten var klar! :) Han sa att han förstår Ozzy att han målar hela tiden för gubben tyckte det var avslappnande! Han kanske har hittat en ny hobby! Hehe!

Ne jag hinner inte skriva mer nu för jag måste förtsätta med att renskriva innan jag tappar skrivglöden! Haha!

Lägger in bilder sen!

Bye

/Gela

Pappa!!!

Pappa skrev till mig på mailen! Va skönt de é och höra från han! Eftersom det är så dyrt att ringa så pratar ju ingenting med varandra nu när han är i Norge! Jag tycker det var jätte kul att han skrev! Då vet jag att allt är bra! Jag saknar ju han! Men jag ska nog klara mig, även fast de inte är lätt! Haha! Jag råkade visst skriva ett ganska långt mail till han men det blir ju så när man inte pratar så mycke!

Jahopp nu kom Elza och la sig på tagentbordet så jag får skriva mer sen!

Bye

Nobody knows!

Ja, nu sitter jag här igen med skolarbetet! Suck borde jag säga men jag måste erkänna att nu går det riktigt bra och när det går bra så är det kul :) Man blir så stolt över sig själv! Det har man la rätt att vara ibland? *Haha* 
Jag fick lite dåligt samvete när jag tänkte på bloggen, uppdaterar ju inte lika ofta men det går ju inte när man inte har något att skriva om!
  
Gubben är hos Nisse och hjälper han med att kakla köket i hans lägenhet! So I´m all alone! Fast jag har ju mina bäbisar också :) (Pölza & Elza) Fast Pölza är fan ingen bäs längre!

Idag har jag latat mig så in i helvete, jag har bara tvättat, vikt tvätt, fixa disken och plugga. Men jag orkade inte med nå mer idag, tycker jag kan få ha en soffdag iaf! ;)

Jag tog ett kort på Elza.



..: Hon sitter i "osten" :..

Ne, nu ska la jag fortsätta med pluggandet så jag slipper sitta allt för sent inatt!

Bye

/Gela


Vänta vänta och vänta...

Ja, nu sitter jag och väntar på att brorsan ska ringa! Vi skulle ju träffas idag men då ringde han och sa att han skulle på personal möte så han skulle ringa efter det! Hoppas inte mötet tar så lång tid!

Jag har skottat idag vilket var as jobbigt! Trodde jag skulle dö men det gjorde jag inte! *Haha*
   Jag ska la ta och fortsätta plugga nu, när jag endå bara sitter och väntar så kan man ju göra någon nytta! :)
Jag hoppas mitt paket kommer idag! Har ju berställt två tröjor!

Har inte så mycket mer att skriva! Händer ju inte mycket just nu försutom att Pölza tvättar pälsen!

Hade gött!

/Gela

Det händer inte så mycket nu..

.. Ne det gör det verkligen inte fast det är igentligen väldigt skönt! Nu hinner jag fokusera på skolarbetet och på hemmet utan att ha en massa annat att göra! :)

Idag har jag:

  • Dammsugit.
  • Torkat golv.
  • Skakat mattor.
  • Bäddat sängarna.
  • Tagit bort alla kläder som låg brevid sängen.
  • Tvättat.
  • Vikt tvätt.
  • Städat toaletterna.
  • Torkat borden och diskbänken.
  • Pluggat.


    Så jag har varit lite duktig idag! :) Fast jag har mer skolarbete så jag kan inte lata mig än! *suck* tar det aldrig slut? (tydligen inte). Ne men om jag skulle tagit mig i kragen och fått bort lite skolarbete så man kan pusta ut lite!

Bye so long!

/Gela


Nu är julen borta!

Japp idag plocka jag ner allt julpynt! Blev väldigt tomt tycker jag! :( Men det ska ju bort nångång och det är lika bra nu när jag har lite tid över! Så jag skulle tagit och damsugit och torkat golv idag också men jag hann inte med det! Jag körde brorsan och Anders till busstationen för Anders skulle åka tillbaka till söder. Sen fika jag med Casey för hon är uppe nu igen! Sen körde jag hem brorsan igen och sen lagade jag mat till Gubben kom hem, det blev potatisbullar och bacon. Sen slängde jag soporna, tömmde kattlådan, vattna blommorna och tvättade! Blir inte mer idag för lite ledig ska man la vara? Jo, jag har pluggat också! Gela kan om hon vill *Haha*

Så imorgon blir det att damsuga och skura golv, vika tvätt och lite annat smått och gott! *Hehe* Ja och givetvis plugga! Jag måste ringa sjukan i morgon också och fråga några saker ang operationen som jag gjorde.. Får ont där blindtarmen suttit ibland, speciellt om jag sträcker på mig!? Tycker det verkar skumt eftersom det var några månadersen nu! Tänkte att det är lika bra att fråga så man inte behöver oroa sig för nåt!

Sen ska jag skicka in ansökan om jobb på Tranan, jag ska prata med Lars-Arne på ica osv...

Det är mycket nu men det är bara att hålla i hatten och följa med! *Haha*

Ne nu ska jag goza men Gubben, eller kanske spela lite kortspel med han! :)
(Vet bara inte om jag kan flytta Elza för hon ligger ju så gott i mitt knä just nu!)

Bye Bye!
/Gela

Ankarsund

Nu är vi uppe i A-sund en sväng! Tänkte att vi åker upp och hälsar på :) Det är många på sjön idag, jag räknade bilarna vid vägen och det är 15 bilar och jag såg på sjön at det var en flock! Haha!

Nu är pappa på väg till Norge för att jobba! Han kommer tillbaka i April tror jag! Känns lite jobbigt för jag kan inte ringa han för då kostar det han en jävla massa.. Men jag kan ju skicka sms men det är ju inte så kul om man inte får svar tillbaka! :( Aja jag ska nog klara mig Tihi!

Jag fick reda på en grej igår som inte var så kul fast på ett sätt visste jag ju om endel! Hoppas det inte blir värre för då dör jag!

Jag pratade med mormor i går och vi kom fram till att jag kanske ska åka ner till U-hamn på sportlovet! Jag har ju inga pengar men mormor sa att hon betalar, känns dumt men hon vill verkligen att jag kommer ner och hon sa att hon förstår eftersom hon vet hur jag har det! Så jag hoppas det blir av! (bara det inte ligger en baktanke i de hela, som jag misstänker för då åker jag inte ner!) Men det skulle vara jätte kul för jag har ju inte varit där på flera år!

Aja nu ska jag vara social med svärmor! :)

Bye
/Gela

Vart har jag tagit vägen?

Haha, ja de kan man ju undra! Ne, men jag har haft fullt upp! Skolarbete, skolarbete, skolarbete, å sen vet i fan va ja ha gjort! *Haha* Igår sökte jag jobb på två ställen, jag ska fortsätta söka men det blev två idag iaf :) Jag har även skrivit ett CV, det var inte det lättaste men jag lyckades! Gubben tyckte det blev jätte bra! Han har ju koll på hur det ska se ut.

Jag måste inte gå till skolan i morgon eller hela nästa vecka för vi har projektarbete och det kan man ju jobba hemma med!

Mimmi färgade mitt hår idag! Hon är så snäll! Det blev samma färg som förra gången!

Se yah!
/Gela

Yes!

Jag har fixat min balklänning nu! :) Helt gratis! *Haha* Jag satt och kollade på tradera för och se om det fanns någon och eftersom jag är en fattig människa så får den inte kosta mycket! Iaf när jag satt och kollade så kom Åsa och fråga vad jag gjorde och då sa jag att jag sökte balklänning å då sa hon att hon hade en som jag kunde få låna om den passade! Vi gick hem till henne och jag tog med mig klänningen hem och den passade :) Jag trodde att jag skulle få skippa balen för jag har verkligen inga pengar alls och hur fan ska man då kunna gå på bal? Men det löste sig! Nu kan jag lägga mina futtiga pengar på frisyr och smink! Faaan va skönt! Den är inte värsta fina klänningen men den duger gott och väl åt mig! Jag tycker den var fin och de e la huvudsaken *Tihi* Åååå va glad jag är! Nu slipper jag bära på det problemet för jag vill ju så gärna gå på balen! Så den löser sig nog!

/Gela

Rule nr 1

Som kille slår man aldrig en tjej! Det är den första och viktigaste regeln! Jävlar vad förbannad jag blir!!! Jag skulle lätt kunna åka och plocka han om jag visste var han bodde! Jävla idiot! Man rör aldrig min syster utan att komma undan! Ååå vet inte vad jag ska ta mig till! Skakar av ilska! Och varför stog ingen upp för henne?? Jävla idioter! Om jag va där hade jag fan gjort allt för att skydda henne! Oavsätt hur stor eller stark han hade vart! Bara jag fick syster i säkerhet! Hon ställer ju för fan upp för ALLA!!! Spelar ingen roll vad det handlar om så ställer hon alltid upp för alla hon älskar! Men när det händer henne något så står alla bara och ser på! VA!? Va fan är det för jävla bullshit? Hon har hjälpt mig många gånger, när ***** försökte strypa mig stog alla och titta på men gumman kom direkt! Hon fick undan mig och vi sprang... Det är bara ett exempel, skulle kunna sitta och rabbla här i evigheter!

Hmm.. var bara tvungen att skriva av mig!...................


4/1-09

Vad händer idag då?...... Inte ett skit tror jag! Kanske plugga lite! Har tappat orken helt! Men det blir la så när man har latat sig så länge *Tihi* Jag kanske ska börja med mitt fotoalbum idag! Men jag vet inte riktigt än hur jag ska ha det!? Vill ju att den ska bli så bra som möjligt... Så därför vill jag fundera ut i förväg hur jag ska göra för att få det så bra som möjligt!
  Aja just nu sitter jag och Gubben framför varsin skärm igen och dricker te!
Jag har inte tagit några kort heller.. Men det är ju så tråkigt att ta en massa bilder här hemma. Det blir ju bara samma bilder typ och datorn blir ju proppfull om jag ska ta en massa "onödiga" bilder *Haha*

Ne, nu ska jag plugga lite tror ja!

Bye Bye!
/Gela


KALLT!!!

Fy va kallt det är idag! -20 grader ute! Pappa sov över hos oss i natt för brorsan hade fest hemma hos dom så han fick vara här bland lugnet! *Haha* Pappa skulle åka hem nu och han hade både laddare i hans bil och motorvärmare men den vägra starta! Han tog ett batteri som Gubben hade i garaget men det gick inte de heller! Men Gubben gick ut och hjälpte han så det löste sig tillslut! Jag gick också ut men det blev inte en lång stund! *Haha*

Nu sitter jag och Gubben framför varsin skärm samtidigt som vi ser tv!
Tror jag kanske ska börja med fotoalbumet idag! Vi får se om jag har ork!

See you later!
/Gela

Fredag kväll!

Till middag gjorde jag friletter, stekt potatis och filsås  *mums* Pappa käka med oss, det var kul eftersom jag inte har sett han på ett tag! Han är fortfarande här och ser film! :)

Här har ni några bilder från kvällen!



..: Så här blev navel smycket jag gjorde :..



..: Här har vi då Pappi som spelar gitarr :..



..: Så här blev framsidan av pärmen som ska bli ett fotoalbum :..



..: Gubben dricker te i jätte koppen som han fick av mig i julklapp :..

Det var lite bilder från min kväll, fast den är ju inte slut än så vi får se om jag kommer tillbaka med mer info! *Hehe*

/Gela


2/1 fortsättning..

Jahopp nu har man hunnit göra lite saker! Jag började med att städa under diskbänken, plocka undan disken, tvätta, ta ut soporna medan jag spelade musik, jag kan städa hur mycket som helst bara jag får lyssna på musik! *Haha*
   Sedan ringde jag Gubben och frågade vart batterierna var till kameran! Han sa vart dom va men han sa också att han råkade ta med bilnycklarna till jobbet! *Satan* Hur ska jag kunna köra sopor och byta byxorna utan bil? Så jag ringde pappa och frågade om han var ute och körde så jag kunde få åka med han till Gubbens jobb och hämta nycklarna! Han kom på en gång men han sa att det var bättre vi tog hans bil eftersom det är en minibuss så får det plats mycket mer! För nu är det så att jag och Gubben är så slarviga på att köra sopor så det hinner bli väldigt mycket i vårat soprum! Så det var ju en bra ide att ta pappas bil, så vi lastade bilen och körde till tippen och slängde skiten! Skönt och ha det gjort vill jag lova! *Puh*

Sedan åkte vi och skulle byta byxorna som Gubben fick av mig i julklapp eftersom dom var för korta åt honom! Det är ju så svårt att köpa byxor åt Gubben eftersom han är så lång och smal! 
   Iaf när vi kom till affären så var den stängd! :O! Aja jag får fixa det på måndag! Så vi åkte vidare till LO och köpte en pärm som jag ska göra ett foto album av!
    Så här ser den ut:



Jag ska pynta den sen så den blir finare!

Sen åkte vi på Akkan och drack lite kaffe och efter en stund kom Hampus & Tino (mina släcktingar) Så vi prata med dom ett tag och sen åkte vi hem igen! Så nu sitter jag här på bloggen och pappa ligger och myser under en filt och ser nåt tv pogram om ufon!

Här kommer några bilder från idag!



..: Så här ser jag ut idag :..



..: Pappa ska mumsa på en choklad bit :..



..: Pappa myser i soffan (fast han har inte tagit på sig filten då) :..

Ne, nu ska jag gå vidare här på nätet, kanske på apa eller nåt liknande!

Hade bäst!

/Gela

2/1 - 09

Jahopp då var det en ny dag på det nya året! Gick upp tidigare idag för att jag ska hinna göra allt som jag hade tänkt. Vad händer idag då? Jo, jag har en massa som ska göras! T.ex.


  •  Fortsätta tvätta!
  • Städa under diskbänken.
  • Köra sopor till sopsorteringen.
  • Byta byxorna som jag gav till Gubben i julklapp till en storlek större.
  • Se om jag hittar en pärm som jag kan använda till mitt fotoalbum som jag ska göra.
  • Sätta upp krokar på väggen som jag kan hänga mina smycken på.
  • Laga mat till 16.00 då Gubben slutar.
  • Städa lite, behöver dock inte damsuga än *Puh* Men jag ska plocka bort lite saker som ligger överallt å sen torka diskbänkarna alla bort osv.
  • Städa båda toaletterna.
  • Kanske sota kaminen, fast jag tror att Gubben skulle fixa det sen.

Ja, det var några grejer jag ska göra. Det blir fullt upp idag! Gubben börjar ju jobba 12.00 så jag tänkte vara snäll och fixa här hemma ;)

Ne, jag ska se om jag får i någonting i magen!

Jag skriver sen när jag får tid, blir nog senare eftersom jag har endel att göra!

/Gela


Fixar & Donar!

Ikväll har jag tvättat, vikt tvätten, sorterat strumpor, sorterat mina scrapbooking saker, gjort ett navelsmycke och druckit te! Det är la ungefär det jag har gjort! Så nu sitter jag här igen, samtidigt som jag ser på E.T *Haha* 
 
Jag har inte så mycket mer att skriva just nu! Blev bara lite om min kväll! Har ju inte gjort så mycket!

Ne nu måste jag hänga tvätten!

/Gela

Hemma igen!

Nu är vi hemma! Eftersom Gubben ska jobba i morgon så åkte vi hem, vi har även en massa tvätt och andra saker som måste göras! Annars kunde vi ju stannat kvar i Ankarsund och så kunde Gubben åka ner och jobba i morgon och sen komma tillbaka eftersom de é fredag i morgon! Men nu blev det så här!
   Jag kan inte säga om jag tycker det är skönt å komma hem, det brukar ju kännas bra och komma hem efter ett tag borta men jag trivs så bra hos svärfar och svärmor! :) Fast det är givetvis inte jobbigt att komma hem utan det är la skönt på sitt sätt!
   Huset stog kvar iaf *Haha* Men "stormen" hade blåst soptunnan och snöskyfflarna en bit!

I natt när klockan slog tolv öppnade vi champange flaskorna och skålade! Det var mysigt tycker jag, vi såg raketerna ur fönstrena och bara umgicks! :) Det är så skönt när det är lugnt! Kan inte säga att jag har tyckt om nyår förut för det har vart så jävla mycket skit! Men nu ska man inte se bakåt utan nu är nyår en rolig sak som man ser fram imot!

Här kommer några bilder från igår!



..: Molly väntar på att klockan ska slå 00.00 :..



..: Skrollan väntar också :..



..: Gubben hällde upp champangen :..



..: Moi :..

Och här kommer några bilder jag tog idag när vi hade kommit hem!



..: Gubben lagade go mat :..



..: Julgranen stog kvar *haha* :..

Jag tog några fler men det får räcka för nu!

Hade ni ett bra nyårsfirande? Hörde det var mycke skit som hade hänt i natt, en jävla massa misshandel, några har skutit raketer på bilar, skottlossningar osv och 100% beror på alkoholen! Det är bra att man tog det lugnt igår då :)

Hade bra!
/Gela