Snart bär de av!

Ja, nu är det inte länge kvar! Ska snart gå och lägga mig för det är nog viktigt att man sover riktigt dagen innan man kör så långt, dessutom om man har svårt att sova i bilar.. Som jag, jag har svårt för att sova i bilar! Jag vaknar hela tiden för att det är så obekvämt!
Jag tänkte jag skulle passa på att skriva några rader medans jag pratar med pappa på msn men nu har han loggat ut för han ska sova! Så jag ska också gå och lägga mig nu!

Men jag kommer säkert att uppdatera bloggen i Ulricehamn för jag ska ju ha me mig datorn!

Det var roligt att umgås en stund Angelika!

Kommer sakna gubben, Pölza och Elza som en tok! Älskar er så mycket! :)

Hej då!

Resfeber..

Ja, det är bara onsdag idag men jag har endå fått resfeber, gubben säger att jag har det iaf! Haha! Jag springer runt som en tok. Jag tänkte nämligen att jag skulle börja packa lite nu så man inte gör det i sista sekunden. Så jag har packat alla kläder och smink och hygienartiklar. På fredag ska jag packa saker som: Kamera, Mp3, Datorn, Medicin mm.

Så jag kan lugna ner mig lite nu, fast jag är endå som ett nervvrak, är så spänd inför resan för jag har ju aldrig kört så långt.. Vet inte hur långt det är men ja vet att det tar ca 12 timmar. Cassandra har ju kört till Hylte förut men jag har ju aldrig kört dit.. Vi ska ju till Oslo först och hälsa på pappa och Mia. Sen ska vi fortsätta till Ulricehamn.

Ne nu lägger ja ner de här... får bara en massa saker som ja måste fixa... Hinner ju inte skriva nånting!
Skriver mer när ja får tid!

Hinner inte..

Uppdatera bloggen så mycket nu, var ju på scrapbooking kurs igår till halv nio å sen fortsatte jag scrappa hemma till 00.00 sen var ja tvungen att sova! Och ikväll har jag också scrappat så jag hinner inte lägga upp några bilder och så, tänkte bara titta in en snabb sväng.

Jag får ta och skriva mer när jag får tid!

Födelsedag fort..

Nu har jag vilat lite och ätit min macka. Glömde berätta att jag pratade med pappa och Mia på msn igår.. eller rättare sagt så pratade jag! Haha! För det finns ingen mic på den datorn pappa använder men dom kunde höra mig i högtalarna och det var skumt tycker ja! Det kändes som jag satt och pratade med mig själv! Hehe! Men dom svarade genom att skriva! Dom skrev att dom skulle köpa en mic och en webbkamera så jag hoppas dom gör det snart så vi kan få lite mer kontakt, för just nu så skriver vi ju mest på mailen! Skulle vara perfekt om dom köpte en mic för då blir det ju gratis att prata :) Och kameran gör det hela mycket roligare! Haha!

Jag hade ju lovat att lägga upp bilder från dagen så här kommer några:



Här är svärföräldrarna och Gubben.



Här är tårtan jag gjorde.. fast  vi hann äta av den innan jag kom på att jag skulle ta kort! Haha!



Här är presenterna gubben fick av mig! En massageboll, eller va man ska säga och två batterier som man kan ladda i datorn eftersom dom har usb!



Kortet som jag gjorde till Gubben!



Insidan på kortet!

Ne om man kanske skulle tvinga i sig lite tårta.. eller kanske inte! Får se om jag orkar! Haha!

Bye so long!

Happy Birthday!

Nu sitter jag i soffan och tittar på en dokumäntär! Svärföräldrarna har nyss åkt! Det har varit en jättebra dag! Vi har suttit och pratat och ätit en massa tårta, både smörgåstårta och den tårtan jag gjorde! Men det är en massa tårta kvar, kanske får ta och bjuda hit någon som vill fika för det är ju så synd att slänga för jag och gubben äter aldrig upp de själva! Vi får se hur vi gör!

Jag ska lägga upp foton från dagen men jag ska göra en korv macka nu så det får bli sen, skulle bara in och kika en snabbis!

Kommer tillbaka om en stund!

Bye

I morgon blir det födelsedags firande!

Japp! Gubben fyller 29 år i morgon! :) Det ska bli jätte kul! Jag ska göra en tårta i morgon och jag hoppas den blir bra! Svärföräldrarna kommer ju i morgon och det skulle va kul om jag fick i hop en tårta som smaka någorlunda iallafall! Haha! Nä, men det kommer säkert gå bra!
I tårtan ska jag ha: Grädde, vaniljkräm, chokladmouse och den blir det riven choklad (i och på? vet inte riktigt hur jag ska göra än) sen blir det strössel och glasyr på tårtan! Blir en enkel tårta men det kan ju smaka lika bra de!

Jag har även slagit in båda paketen (berättar i morgon va de é för nåt) och sen har jag gjort ett kort till han, får lägga ut en bild på den i morgon.

Det blir en hyfsad tidig kväll tror jag för jag ska gå upp tidigt i morgon och fixa tårtan så jag har det gjort! Vill ju inte stå och hålla på när man får främmat! Vet inte om några av gubbens kompisar kommer i morgon också.
Jag hoppas att hans dag blir bra och jag ska göra mitt bästa för att den ska bli de!

Bye!

                                                                      

Utmanad

Jag blev utmanad av Linda:  http://difficult.blogg.se/

Fyra tv program jag brukar se på :
Scrubs, 2/1,5 män,  Andra Avenyn, Våra Bästa År 

Fyra saker som jag gjorde igår :

Såg tv, drack te, åt middag, sov 

Fyra saker jag längtar till :
Resan till söder (v.10), Balen, Studenten, Sommaren


Fyra saker som står på min önskelista :
Bebis så småning om, Pengar, Kläder, att ***** ska bli frisk

Fyra saker jag tycker om att göra :
Goza med Martin, Se på när alla tre katterna busar i A-sund, Sjunga, Scrappa

Fyra saker jag avskyr : 
otrohet, lögner, frysa, myror


Fyra saker jag åt igår :

Choklad, Musli, Korv, mackaroner

Fyra bloggar jag utmanar : 

Sara ( http://sarapettson.blogg.se/ )

Angelika ( http://angelikaa.blogg.se/ )

Dessan ( http://iamjustme.blogg.se/ )

Karin ( http://garbagehen.blogg.se/ )


Te narkoman.

Japp, jag tror jag är en te narkoman Haha! Ne men jag har druckit många koppar te nu när jag är sjuk. Gör ju inge annat än ligger på och sörplar te! Hehe! Men det är så det ska va när man é sjuk! Jag har faktiskt diskat idag! Är riktigt stolt! Haha!

Jag skulle åkt på ica och hämtat ut ett paket (som gubben ska få på söndag när han fyller år) men jag pratade med gubben och han sa att vi skulle åka dit efter han har slutat för vi måste handla också!

Annars händer det inte mycket! Jag pratade med Dessan en sväng igår :) Fan vad jag saknar henne! Det känndes bra att höra att allt va bra.

Ne, jag har inte mycket mer att skriva!

Ha de gött!

Yes!

Jag är snart färdig med projekt rapporten :) Fan va skönt! Trodde det skulle ta en evighet men om man ger sig attan på att man ska göra en sak så fixar men de :) Får ju dåligt samvete när jag är hemma sjuk, vet inte varför igentligen för det kan ju inte jag rå för men iaf så har jag skrivit på rapporten när jag har haft ork och nu ikväll har jag suttit några timmar och den är snart färdig! Vilken lättnad! Känns så bra! :)

Brorsan kom aldrig idag men det för inget, jag somna endå så det gjorde inget.

Det blir så att jag och Casey kör bil ner till U-hamn. För jag vill ju hälsa på pappa i Norge och då kör vi förbi där, även om det blir en stor omväg :) Saknar ju pappa! Är lite nervös över att köra för jag kan ju inte vägen men det löser sig! Vi får ju titta på kartan och så, hoppas bara inte man kör vilse så det tar ännu längre tid! Men det kommer säkert gå bra! 
Men på hemresan åker jag tåg!

Nu ska jag ta och se lite tv! Har bäddat ner mig och ska nog sova snart! Man kan ju sova hur mycket som helst när man är sjuk ju! Jag trodde igår kväll att jag höll på att bli frisk, men jag trodde fel för i idag när jag vaknade mådde jag piss. Brukar ju vara så att man bli piggare till kvällen!

Natti Natti!

Väntar..

Ligger i soffan och väntar på att brorsan ska komma. Eller han ska ringa först men han ville vila en stund! Det skulle va kul om han kom och hälsa på för det var ett tagsen vi träffades. Men om jag ska va ärlig så tror jag inte att han kommer, för han måste fixa skjuts av någon och det brukar inte va de enklaste nu för tiden!

Vet inte riktigt va jag mer ska skriva för det händer inte mycket nu, ligger bara i soffan med snytpapper och dricker te!

Bye!


Suck suck suck...

Bättre verkar jag aldrig bli! Har legat hela dagen.. Eller jag pratade med pappa vilket var jätte kul! Är så härligt att höra hans röst :) Fast det blev en kort sväng för han och Mia skulle äta och sen skulle han ringa upp men han somnade tydligen i bilen vilket jag förstår eftersom han jobbar natt. Det gör inget att iaf för jag fick ju prata en stund! :)

Vi åt middag när gubben kom hem och sen har jag bara legat på soffan! Han har ängnat kvällen åt att fixa min stationära dator men jag vet inte riktigt hur det går för när han sitter där så funkar det men så fort jag sätter mig där lägger han av!? Konstigt.. Men jag hoppas att det löser sig för jag måste börja renskriva rapporten!

Just de ja, jag har även suttit och arbetar på rapporten en stund! Det var bra för nu har jag inte mycket kvar! :) Fan va skönt!

Mormor ska beställa mina biljetter på onsdag! Börjar faktiskt kännas lite pirrigt! Det känns super kul att få komma ner och hälsa på henne och morfar! Va ju flera årsen jag var nere sist!

Nu ligger jag i sängen och ska se scrubs! Jag blir tokig för jag försöker följa Andra avenyn men jag förstår aldig vilken tid det är för jag tycker hela tiden det är olika men jag ska gå in och kolla på svt om tiderna och där kan jag även se avsnitten.

Natti natti!


Hemma igen!

Då är man hemma igen, eller det har vi vart ett tag nu men jag har inte orkat skriva! Har bara suttit i soffan och snorat i mina näsdukar! Fy va jobbigt och tråkigt det är att va sjuk!
Nu ligger jag i sängen och ska se Beck! Tänkte på Syrene och Östen som inte kan se tv nu för boxen pajja ju! Förstår inte vad som hände!? Men jag hoppas att det löser sig! Tänk om våran boxer gick sönder! Vad skulle jag göra då! Haha! Det är ganska sjukt när man tänker efter! Va mycket tid man ängnar sig åt tvn!

Ne nu ska jag ängna mer tid åt tvn! haha!

Natti natti!

Höll på att glömma..

Glad Alla Hjärtans Dag på er alla! :)


Ankarsund!

Japp, jag och gubben är i A-sund nu! Eller vi har ju vart här sen 12 idag men jag har inte prkat skriva i bloggen.. mår inge bra alls! Är seg som ett as! Men jag äter alvedon och treo som en tok för att må någorlunda okej!
Vi åt tacogratäng i dag vilket var jätte gott, men jag åt inte så mycke, för när jag är sjuk så tappar jag matlusten! Vi fick hemgjorda semlor också som var dom godaste jag har ätit! Tack Syrene :)

Ikväll har vi spelat monopol och gissa vem som vann..... Jag! Hehe! Äntligen vann jag för en gångs skull :)

Nu ska jag nog gosa ner mig i soffan och sticka lite, orkar inte göra så mycket mer!

Bye

Fredagen den 13!

Det är väl typiskt att man ska bli sjuk fredagen den 13! Jag har blivit förkyld! :( Får ont i lungorna när jag hostar och andas! Är inge trevligt alls! Är ju andra gången i vinter som jag är sjuk!
Tycker det är så jobbigt för jag orkar inte göra nånting! Ligger ju bara och glor på tv! Jag vill scrappa men när jag väl börjar så tar orken slut! Det är så frustrerande! Man vill göra en sak men orkar inte! Suck!

Det blir tråkigt på skolan på måndag för då ska Jessika vara borta så jag blir själv! :( Känns inge vidare med tanke på att resten av klassen inte pratar med mig! Allt har ju blivit så fuckt up! Men men så kan de gå!
Jag klarar mig endå! Har ju Jessika! :) Jag vet ju inte heller om jag kan gå på skolan på måndag eftersom jag har blivit sjuk, men det ser vi då! Skiter i om jag blir själv! Blir ju bara mer jobb gjort! :)

Gubben har ställt in ett bord i sovrummet idag där han kan ha sin stationära dator! Det blev jättebra! Han är så duktig som fixar och donar! Sj ligger jag bara som ett vrak! Haha! Men det är tur att han är så förstående för när man är sjuk orkar man ju verkligen ingenting!

I morgon bitti ska vi åka upp till A-sund! Det ska blir roligt! :) Fast jag som ville köra lite skoter, jag hoppas jag piggnar till så jag orkar köra! Hehe! Nä men en liten sväng går säkert! Vi får se hur det blir! Jag har ju tillgång till dator där uppe så jag får ta och berätta vad vi har gjort! En sak är säker iaf! Vi ska spela monopol!!!! :) Det har jag bestämt! :)

Ne nu har jag inte mycke mer att skriva! Ska se lite tv och sen sova! Och kramas med gubben, fast jag kanske ska hålla mig på min sida av sängen för att inte smittas! Haha!

Natti natti!

                                           


Mer om dagen i Piteå!

Jag var lite trött igår när jag skulle skriva så det blev inte så mycket om resan!
Vi åkte ju 6.30 från skolan och bussresan gick faktiskt bra! Jag somnade en bit efter Sorsele och sov nästan hela vägen! Så det var skönt!
När vi kom in på mässan visste vi inte vart vi skulle ta vägen för det var ju så jävla stort och så mycke grejer! Men ganska snabbt haffa en tjej oss och vi pratade om lärarutbildningen! Sedan gick vi vidare och fick bara tag på mer och mer grejer! Haha! Vi kände tyngden på en ryggsäck vid lumpen tältet där vi också fick läppsyl. Vi såg en dansuppvisning som var skit bra! Jag spelade golf! Haha! Och sen såg vi hur ett barn föds! :) (Fan vad det snurrar på sig innan de är ute! Haha) Vi åt lunch på en skola och det var skit kallt att gå dit men vi överlevde Jessika och jag! :)
Vi åt också semlor som var as goda och kostade bara 10 kr/st! Sen vid två var det dags att åka hem igen! Och bussresan hem gick mycket sekigare! :( Kändes som det tog en evighet innan vi var hemma!
Vi kom till skolan vid 18.00 och sen gick jag och köpte snus och gick sedan hem! :)

Jag har lite bilder från gårdagen!



Johanna! :)



Jessika! :)



Jag som brandman! Haha!



Slösa med ditt leende! Tyckte den va bra!



Söta Jessika äter på en klubba! :)



Jag i bussen på väg hem!



Jag och Jessika i bussen! :)

Det var lite om gårdagen!

Dagen idag har varit värre! :( Jag är less och förbannad! Visste inte att någon kunde göra så! Jag har öppnat mig och berättat precis allt och så får man ett slag i ansiktet tillbaka! :( Det känns inge vidare alls! Trist att det ska bli så för jag trodde du förstog men det gör du inte! Du har ingen jävla aning om hur det är för mig! Tycker bara det är så jävla omoget att prata skit i stället för att säga det direkt till mig! Är du 13 år eller?

Aja det löser sig endå! Jag fixar det! :) Man ska ju tänka positivt!
Hade gött!


Min dag!

Dagen har varit jätte bra! :) Det var kul i Piteå! Jag och Jessika tog en massa grejor! Haha! Det var ju en massa gratis saker man fick ta! Pennor, nyckelringar, tandborstar, godis, minttabetter, kondomer, tallpanta (som gubben har planterat i en kruka! Tihi) och mobilsmycke som blinkar när jag/det ringer eller när man får/skickar sms. Jag kommer inte ihåg allt! Får ta och kolla de i morgon. 

När jag kom hem vid 18.00 åt jag lite, vilade och sen var det iväg och jobba. Förresten det kanske jag inte har skrivit, jag fick jobbet på bilisten :)

Jag får skriva mer om Pite resan i morgon och lägga in bilder!
Ska goza med gubben nu!

Nazz

Hyvää yötä!

Nu ligger jag i sängen, redan! Tänkte att jag skulle lägga mig tidigt eftersom det tar nån timme för mig att somna och jag ska ju upp 05.30 i morgon för jag ska ju till Pite! Jag ser faktiskt fram imot de nu! Kändes lite halv drygt först men nu känns det riktigt bra!

Ikväll har jag gjort några alla hjärtans dag kort! Dom blev faktiskt riktigt bra! 

Ne, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så jag slänger in ett kort på mig och mina flätor och säger god natt! :)

 


Scrapbooking..

Fan vad kul det är att scrappa! Jag älskar verkligen att vara på kursen! Dessutom att jag får vara med Jessika gör det hela perfekt! Vi har ju så kul när vi sitter och försöker få saker och ting på plats! Haha! Jag är så glad att vi har kommit varandra så nära! Och på torsdag blir det ännu mer pyssel! Tihi! För då ska du komma hit och vi ska göra alla hjärtans dag kort! :)

Nu har jag flätat håret färdigt! :) Det blev 63 flätor tror jag! Jag började ju i går kväll men när klockan blev runt 01.00 så bestämde jag mig för att sova! Men nu har jag precis gjort färdigt dom! Men det blev lite konstigt bak för jag kan ju inte se hur jag flätar där och nu när det blev färdigt märkte jag att det blev knäppt! Men jag tänkte be någon hjälpa mig! Ska fråga Mimmi eller Jessika tänkte jag! ;) Hoppas nån vill hjälpa mig!

Jag lägger in en bild i morgon orkar inte just nu!

Hyvää yötä!
(God natt på finska! Jag och Gubben har lite och göra så varför inte lära sig finska?)


Snö, snö, snö...

Kan det inte sluta snöa nångång!? Jag börjar bli ganska less nu! Visst är det roligt med snö men det har ju snöat konstant nu hur länge som helst! Får ju skotta hela tiden! Det är ju både tråkigt och jobbigt! Men vad gör man? Kan ju inte strunta i de! Det är bara att stå ut! :) 
Om det hade vart påsk så hade jag vart överlycklig över att det snöar för då hade vi vart i A-sund och kört skoter :) Men nu är det bara jobbigt, man måste skotta och sen är det skit jobbigt att ta sig någonstans om man går för dom kan inte skotta vägarna riktigt! :(

Det var mina tankar just nu! Haha!

                                                

Scrappa lite!

Japp, nu har jag scrappat en stund! Eller en stund, det har nog gått någon timme, tiden går ju så himla fort när man sitter och påtar på! Jag gjorde ett kort och en layout!

I helgen har jag inte gjort nånting! Lite småtråkigt men det kan va skönt de också! Det blev ingen sväng till A-sund heller :( Jag som älskar att va där! Jag frågade gubben om vi skulle upp och spela lite monopol med svär - far och mor men han var nog inte så sugen på de :( Men men, det kommer fler dagar som tur é!

Har inte så mycket mer att skriva just nu för det har som sagt inte hänt mycket i helgen!

Här kommer en bild på layouten jag gjorde idag! Jag tog inget  kort på kortet jag hade gjort kom jag på nu men skit samma!



Natti natti! Inte för att jag ska sova än men jag lär nog inte skriva mer i kväll så därför säger jag godnatt!

RIP

Det blev en chock när jag fick veta att du har gått bort! Att du inte längre finns! Senaste bilderna jag har från dig är när du berättar dina otroliga historier som jag älskade att lyssna på! Din stensamling som du hade och visade varje gång var också en sak som jag älskade att höra om! Du har alltid hjälp till! Jag fick även min första moped av dig! Nej, det går helt enkelt inte förstå att du inte längre finns! Martin har också berättat hur mycket han tycker om dig! Du är ju hans farbror och det var jobbigt när Martin berättade att du hade gått bort! Helt obeskrivligt!

Ville bara skriva en rad till dig! Även om vi inte var jätte nära varandra så ska du veta att du är saknad!

RIP!


?

Tänkte jag skulle uppdatera bloggen men jag vet allvarligt talat inte vad jag ska skriva!?
Idag har det inte hänt så mycket! Jag skottade en helvetets massa snö vilket var as jobbigt!
Sen gick jag till skolan som började 14.00! Men som vanligt har ingen koll på nånting! Jag skulle ha ett ämne som heter sång och instrumen men ingen vet var vi ska va eller vilken lärare vi har! Jag pratade både med syon och rektorn men ingen hade någon koll så dom skulle medela mig på mejlen i morgon när dom har kollat upp de!
Så det var bara att gå hem igen!

Jag har fått en uppgift att rita en tatuering.. Undrar hur det ska gå men jag tror inte det ska vara några problem! Hon vet hur hon vill ha de så då blir det lättare! Det ska vara tre hjärtan och sedan tribles runt om! Får se hur resultatet blir!

Ne, nu har jag nog inge mer att skriva!

Bye so long!

Tröttast!

Fan va trött jag har varit idag! Vet inte riktigt varför men jag känner mig helt slut körd!
När jag skulle starta bilen och hämta gubben på jobbet så var den sten dö! Inte en lampa lyste i instrumentbrädan! Så då kom han hem och vi fick låna en bil som vi starta våran bil med och sen åkte vi och hämta våra nya element och sen fick gubben handla och jag fick dra raggen medans för vi ville inte stänga av bilen ifall den inte skulle starta igen! Jag plocka upp Casey på vägen och sen åkte vi hem och jag lagade mat och då kom gubbens kusin och hälsa på sen tog jag och Casey foto låtan in till sovrummet och tittade på kort! Vi fick oss några skratt! Haha! Sen fick hon reda på att hon skulle köra till Lycksele med en kylare som satt i Saaben vi hade innan så då vi vi gräva fram den i snön! Haha! Efter de hjälpte jag gubben och sätta upp våra nya element! Det va skönt och entligen ha fått de gjort! Nu har vi bytt ut alla element i huset!

Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova, tänkte att jag skulle lägga mig i tid för en gångs skull! Dessutom har jag ju varit så trött hela dagen så det ska bli skönt att få sova!

Här är två kort på mig!



Här har jag flätorna!



Här har jag tagit ut dom! (Nu fick du se hur de blev Linda! Haha)

Ne, dags att sova!

Bye

Sleep Time!

Nu är vi hemma igen! Fast vi kom ju inte hem nu utan vi va la hemma vid sju tiden! Vi tog en vilstund och sen rengjorde vi akvariumet! Sen tog jag fram kort som jag ska använda i morgon på scrapbooking kursen! Sen duscha jag! Sen fika vi! Efter det fläta jag håret i 21 flätor! Det tog sin lilla tid och nu ligger vi i sängen och ser på tv! Måste la sova nu, ska ju till skolan i morgon och den startar med idrott :( Inte de roligaste precis men jag måste dit om jag ska få godkänt!

God natt!

Då är man här igen :)

Japp, jag är i A-sund, eller vi kom hit igår kväll! Vi spelade monopol igår vilket var as kul som vanligt! Men gubben vann den här gången! När vi slutade spela hade han 52000 den lilla räkarn! Haha! Sen har vi sett tv, sovit , ätit frukost och nu sitter jag här!
Det är så fint ute så jag skulle nästan vilja gå ut och fota! Vi får se hur det blir!

Ska vara lite social nu!

Se you later!

Bye