Lite uppdatering kanske skulle va nåt!?

Ja, nu é vi då hemma igen! Inte så skönt måste jag säga för jag har så mycket att ta i tur med! Eller det är inte så mycket men det räcker ju med en grej så blir jag galen! Jag é visst sån och har alltid vart! Men ikväll så har jag tvättat, vikt tvätt, gjort två uppgifter som jag har i skolan. Ena va naturkunskapen :D Äntligen! Känner mig stolt, har bara haft den uppgiften sen i 1:an! Haha! Men nu så är den också färdig!
Sen har jag gått på en promenad, duschat och ätit kvällsmat! Oj oj vad jag har hunnit med mycket på bara nån timme!
Jag har dessutom hunnit installera ett program på datorn! Haha!

Snart blir det sängen! Hoppas bara att jag somnar snabbt för jag hatar verkligen att ligga vaken och vänta på att man ska somna! Men det har gått bra dom senaste dagarna! :)

Förresten.. vilken jävla dag jag och Johanna hade på billisten i fredags! Haha! Så komiskt! Var en massa konstiga grejer men det kan vi ju hålla för oss själva! Hehe! Kul är det i alla fall nu i efterhand! :)

Här kommer lite bilder!



Casey & Frida solar!



Söt Lina!



Casey brummar lite!



Älskade mimmi! :)



Jag var till brännträsket en sväng själv! Vilka minnen man får :)



Skotern som jag får köra i A-sund :) Tycker om den jätte mycket!



Här är ett kort som jag tog på andra sidan sjön!



Kattligan! Dom håller säkert på me nå fuffens! Haha

Ja, de va lite bilder! Tror jag ska hoppa i sängen nu och se lite tv!

Go natt!

Ankarsund

Nu är vi uppe igen! Sköönt! Det är så mysigt att vara här!
   Jag va ute själv på en skotertur, va till brännträsket å så, tog lite kort som jag får lägga ut när jag kommer hem.
Har inte gjort så mycket mer idag, gick upp 9.00 och sen dess har jag suttit å prata me svärmor den mesta tiden! :) Skönt att bara ta de lugnt!

Får skriva mer sen, har inte så mycket mer att skriva just nu!

Bye

Vad är det för fel?

Min blogg har ju blivigt jätte knäpp, jag gör ju som jag alltid har gjort, jag skriver ett inlägg och trycker på spara & publicera och sen loggar jag ut, men jag har märkt att inläggen publiceras inte alltid, som nu tex skulle jag gå in och kolla men det inlägget jag skrev i morse fanns ju inte där, fast det är sparat så jag fick lägga in det nu! Blev lite sent med god morgon nu, men bättre sent än aldrig!

Aja ville bara säga de om ni börjar fundera över att tiderna stämmer dåligt med inläggen!

Bye

Gó morgon!

Jahopp, ätligen har man sovmorgon, ne då måste man gå upp på toa sen lyckas man somna om igen, ne då får katterna spel!!! Ibland blir jag så irreterad på dom, för dom busade gärnet men nu när jag är uppe så är dom ju hur lugna som helst! Men det var nog lika bra att jag vaknade för det är inte roligt att sova bort hela dagarna, plus så är det ju fint väder ute ju.

Vet inte riktigt vad som händer idag! Vet bara att jag ska jobba från 17.00 - 22.15 ikväll! Vi får la se vad dagen har att bjuda på!

Ne, jag vet inte vad jag ska skriva mer för jag har ju nyss vaknat, har ju inte hunnit hända så mycket! Haha!

Bye

Har ju glömt!..

Jag vill tacka min pappa för sakerna jag fick och födelsedagspresenten! Tack såå jättemycket!! Älskar dig så otroligt mycket pappa! Saknar dig också i mängder! Men jag vet ju att du har det bra och det glädjer mig! Du kommer ju hem på påsk!!!!!!! Va kul det ska bli! Det roliga hade vart om du kunde stanna några dagar men det lät ju som att du bara blev ledig en dag!? Fattar inte riktigt, hur ska du då hinna hit och sen ner igen? Men de där löser du :D Bara jag får träffa dig en minut blir jag glad! Bara att få krama om dig och säga att jag älskar dig! 

Måste ju visa upp min söta pappa!



Här spelar han gitarr som han är så duktig på!



Gottegris! Tihi!



Haha han é så söt! Skulle ta ett test kort å så blev det denna posen :D

Det var ett inlägg ägnat åt pappa! 

Puss på dig dady!  

God morgon, god morgon, tjuff, tjuff!

Haha, min riktiga morfar brukade alltid typ göra en dans när man vaknade på morgonen å då sjöng han: God morgon, god morgon, tjuff, tjuff! Vet inte hur jag kom och tänka på det nu!? Men kul é det att minnas såna grejer! :)

Japp det är morgon och jag mår fortfarande dåligt.. Va fasiken é detta? Jag har inte spytt men jag mår illa! Det kommer i omgångar.. Dessutom hade jag världens huvudvärk när jag vaknade.. Kunde inte sova mer för det dukade i hela huvet så jag gick upp och drack treo och tog en alvedon, vi får se om det hjälper!

Jag har nu färgat håret :S Det ser förjävligt ut men jag hoppas att om jag blonderar några gånger till så ska det bli blont :) Tack gumman (mimmi) för att du alltid ställer upp! Jag vet ju inte vem annars jag ska vända mig till! Så du råkar alltid ut för mig! Hoppas det inte gör nåt! :)
   Men jag undrar när jag kan färga igen? Vet ju inte om man måste vänta ett tag eller om jag kan göra det typ idag eller i morgon igen? Någon som vet? :S

Jag gjorde en paj igår! Tänkte att jag och mimmi kunde knapra på de efter vi hade färgat håret! :) Visst blev den god mimmi? Haha! Det var en hallonpaj! Mumms!

Idag är Gubben ledig! Han pratade om att fixa några delar till hans skii-doo idag och sen prata han om att åka upp till A-sund men jag vet inte hur det blir med det! Jag vill ju också upp för han är ledig i morgon med och då skulle han ut och fiska å så men jag jobbar ju i morgon kväll.. Vi får la se! Kanske inte ens det é säkert att han åker upp!

Tjingeling!

Blää..

Fy vad jag mår illa.. Känns som om jag kan spy när som helst! :( Ussch! Mår inge vidare alls! Tror nästan att jag ska gå och lägga mig, va é de för ide att vara vaken när jag mår så här!

Pluggade en stund ikväll men efter ett tag kom de smygandes.. tillslut la jag ner för jag kan endå inte konsentrera mig!

Mimmi skulle komma å hjälpa mig med håret i kväll men det blir inte av! Lika bra de eftersom jag mår så här! Hon är iaf super snäll som ställer upp! Tack!

Ne, jag tror ja ska hoppa i säng (kanske måste ställa en hink brevid sängen?! :S)

Bye!

Lunch!

Ja, nu har jag ätit lunch! Börjar igen 12.50! Så jag satte mig vid datorn en stund! Tror jag ska passa på att göra lite skolarbete, bättre de än att bara sitta å glo! Kanske ta en kaffe också!

Har inte så mycket mer att säga förutom att jag är nervös inför ikväll.. Mimmi ska hjälpa mig att färga håret.. :S Tror inte det kommer bli så bra.. måste nog färga några gånger för att få de som jag vill! Så jag kommer säkert att se för jävlig ut i morgon men skit samma! Haha!

Jag vill bara säga att jag saknar dig Linda!! Jätte mycket! Vill ju kunna ta en kaffe med dig och sitta och prata om allt! Du betyder jätte mycket för mig! Och jag hoppas allt kommer att gå bra med förlossningen! :) Det kommer det göra också!
Älskar Dig! Puss på dig!

                       

Ne, om jag skulle ta och jobba lite!

Tjao!

God morgon!

Klev upp nio idag, jag börjar idrotten tio i elva. Det kan vara skönt att kliva upp tidigare än vad man behöver för då kan man ta de lungt! Känner mig inte så jätte pigg idag, näsan rinner och jag nyser fortfarande som en tok.. Aja det kan jag stå ut med men jag hoppas inte det blir värre!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, efter skolan ska jag handla lite, sen blir det att göra mat och efter det blir det en promenad!



Jag håller på att sticka ett par sockar, eller benvärmare, vet inte riktigt vad jag ska göra! Haha! Får se sen hur det blir! Men roligt är det! :)

Ne, om jag ska ta och packa mina idrottskläder och börja göra mig i ordning!

Ha en bra dag!

Nu är vi hemma från A-sund!

Det har varit två sköna dagar! :) Idag var vi ute och pimpla en stund men jag fick ingen fisk.. Gubben fick en mini liten! Haha! Fast han slängde i den igen! Östen därimot fick flera stycken! Men jag ska ge igen! Haha! På påsk kan vi ha en liten tävling! Tihi! Fast då vill jag att mamma (syrene) ska vara med också :)

Sen gick jag på en promenad, de va skönt! Sen åt vi en god middag sen åkte jag och Gubben hem!

Jag har tagit lite bilder som jag givetvis måste lägga ut :)



Jag är ute på min promenad!



Jag igen :)



En svart/vit bild från byn!



Skrollan är ute på en promenad!



Den här bilden är sååå skön tycker jag! Haha! Gubben fastnade med snollan :) Är så glad att jag hann fota! ;)



Ingen fisk för gubben heller!



Padde é så söt! :)

Jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk nu... jag är nyser som en tok och näsan rinner och jag har en sån där tung huvudvärk som man har när man é sjuk.. :( Gubben är ju sjuk så de skulle inte förvåna mig! :(

Ne, nu ska jag gå på en promenad till!

Bye!

Nu är vi i A-sund :)

Fast vi har varit här ett tag, vi va ute på en skotersväng ovh Gubben körde fast med snollan, och jag fick han på kort! Haha! Ska lägga in den sen! Sen har vi inte gjort så mycket försutom att dricka te, äta mackor och så fick vi varm glögg när vi kom hem från skoterturen :) Varm glögg är ju super bra om man é frusen! Nu sitter jag typ och svettas! Haha!
  Det blir nog en promenad om en stund!

Det är så skönt att vara här! Så mysigt!

Bye


God morgon!

Idag blev det att jag gick upp 9.00 för vi har tänkt att åka upp till A-sund idag :) Just nu väntar jag på att gubben ska vakna! Han brukar ju inte sova så länge så han vaknar nog snart :) 

Vilket fint väder det är ute idag :) Jag ska ta och gå på en promenad när jag kommer upp till byn! Är ju så skönt att gå i sånt här väder! Får inte glömma att ta med mig kameran så jag kan ta lite fina bilder. Har ju blivit lite dåligt med bilder nu den senaste veckan!

Jag får ta och uppdatera mer sen, har inte så mycket mer att skriva förutom att jag sitter och garvar åt Pölza! Jag har en vatten flaska som ligger brevid mig och han var lite nyfiken men han är ju så skvätten så om ja rörde på flaskan så flög han upp typ 2 m i luften! Haha! Flera gånger dessutom! Han skulle försöka slå till flaskan också men då rörde ja på den å då flög han upp igen! haha! Dessutom ser Elza så rolig ut för hon går runt lite misstänksam och tittar på flaskan, hon tror nog att den é farlig! Haha!

Bye so long!


Vänta, vänta och vänta!

Japp, jag sitter och väntar på att lektionen ska börja! Den börjar kl 14.00, jag har Musik & Instrument då.. jag och Mimmi ska ju spela in låten då! Är lite nervös måste jag säga! Det går bra att spela in låtar själv tycker ja men som sagt så ska ju nån som man inte känner sitta på andra sidan båset och fixa! :S Aja, det kommer säkert gå bra, man ska la tänka positivt! :)

Va dum jag känner mig.. Gubben skulle ta bilen idag för han skulle på banken å så innan han börja! (12.00) och jag gick till skolan halv tolv, ja jag vet jag kunde åkt med han men jag ville ta en promenad! När jag kom fram till skolan skrev han att jag hade ju bil nyckeln.. Fan också! Jag sa att jag kunde springa hem men det var ju försent kl va ju tio i så han skulle aldrig hinna de! Men som tur é va det ingen bråska utan han ska ta de i morgon istället!
   Det är lite jobbigt att dela på en bil i bland för när jag ska ha bilden så har han tagit med sig nyckeln till jobbet! Den ska ju alltid hänga i nyckelskåpet men jag glömde hänga dit den igår efter projektmässan! Man är la inte mer än mänsklig!

Aja, jag ska la ta och fortsätta jobba på rapporten, lika bra att göra någon nytta när man endå inte har något att göra!

Bye!

Skööönt!

Då var projektmässan avklarat! :) Så himla skönt att få de gjort! Det var roligt men lite segt bara! Sen fick jag världens huvudvärk som jag kämpar med att få bort! Tror jag ska lägga mig nu (i tid för engåns skull)!
   I morgon blir det nya tag, tänkte att jag skulle göra bort rapporten.. eller jag har ju gjort rapporten och skickat in den men vi får ju tillbaka den igen med småsaker som måste fixas så jag tänkte göra klart det i morgon så har jag de gjort också :) För jag vill verkligen vara ledig i helgen! Jobba ju förra helgen och den här helgen vill jag verkligen inte sitta med skolarbete! Skulle va kul om vi kunde åka upp till A-sund! :) Känns som de va ett tagsen för mig! Gubben var ju uppe när jag var i U-hamn. Men eftersom jag jobbar vissa helger så får man passa på när jag é ledig!

Dessutom ska jag och Mimmi spela in våran låt i morgon på sång och instrument (individuella val) och jag hoppas det kommer gå bra! Tycker de é så pinsamt bara när det ska sitta folk på andra sidan båset i studion som man inte känner.. för nån måste ju fixa de andra medans vi ska sjunga.. ååå kunde de inte vara någon som vi känner där!?

Ne, nu måste Gela hoppa i sängen, får ju sitta å kisa för ja ha ju sån huvudvärk...
Nazz nazz!

Skönt ute idag!

Idag åkte jag och Gubben ut till "stora bron" hade aldrig hört det namnet förut men man åker ju mot Vilhelmina fast bara en liten bit och där var Åsa med barnen och Nille med barnet! Det var hur mysigt som helst! Vi drack kaffe och grillade och bara mös i solen! För det var ju såå fint väder, strålande sol och varmt! :) Skönt att komma ut en stund!

Efter det så åkte vi hem till Åsa där vi drack kaffe och jag busade med lillan så jag trodde jag skulle dö! Haha! Var lite jobbigt men kul! När jag inte orkade mer sa jag åt hon att hon skulle hoppa på Gubben istället! Hehe! Hon är så söt den lilla busungen!

Nu tjata Gubben på att jag ska börja spela wow.. Får la testa igen då men jag har ju testat en gång förut å det var inge vidare! Fattar ju ingenting! Men för hans skull så kan ja testa igen!

Bye

Min födelsedag fortsättning

Nu har jag kommit från jobbet, eller det var ett tagsen! Men jag har pratat med pappa en stund! :)

Dagen har varit superbra! Det har varit många som har grattat mig och jag har fått skratta hur mycket som helst! :)
Dom som var här var: Brorsan, Lina, Frida, Hampus, Mimmi, Casey, Matte, Nille, Saga, Marcus, Cina, Björn och så Gubben givetvis :) Tack allihopa för en underbar dag! Den kunde absolut inte bli bättre! 
 
Vi åkte på Akkan en stund först och drack kaffe och umgicks, sen åkte vi hem till oss och åt smörgåstårta och pratade om allt! Haha! Det kom folk undan för undan och det som är så synd é att vi har så litet köksbord och bara fyra köksstolar, men datastolarna funka ju lika bra! :) Några fick sitta i vardagsrummet också!
   Det har inte hänt så mycket mer än att vi har fikat och pratat! Jag har ju jobbat också men det är ju inte så intressant! Haha!

Här kommer lite bilder från igår och några från idag!



Den goda tårtan som jag fick av svärfar och svärmor igår!



Svärfar, svärmor och Gubben!



Hundarna! :) Sigge & Molly



Brorsan, Lina och Frida var här vid 00.00 och fira mig! Så dom fick givetvis också smaka på den goda tårtan från svärfar & svärmor!



Här skrattar jag! Haha!



Jag visa brorsan boken som jag håller på och läser nu som handlar om folktron från förr, då man trodde på allt möjligt som troll, vättar, vittra, häxor mm och han tyckte också den verkade intressant och började genast läsa :)



Här är vi på Akkan!



Jag, Gubben, Nille och lite av Marcus!



Hampus :)



Smörgåstårta :)



Här är lite folk!



Jag öppnar paket!



Cina och Björn :)



Här sitter några i vardagsrummet!



Jag fortsätter med mitt paket!



Den här fick jag av Cina och Björn! Så fiin! Det är en prydnadssak som det sinner vatten i och vattnet lyser grönt! Man ser inte det så bra på kortet men fin är den :)



Jag fick en blombikett!

Ne, jag får fortsätta lägga in bilder i morgon! Måste sova nu känner jag!

Natti Natti!

Jag ska..

Jag ska skriva om min födelsedag men jag ska ju jobba om 20 min så jag får ta och göra det sen! :) Ska även lägga ut bilder från dagen! Tur att Casey gick runt och tog en massa kort, för själv hade jag fullt upp! Tack Casey :) Haha!

Ne jag måste börja klä mig nu!

Se ya later!

Min Födelsedag!

Nu är jag 19 år då! Härligt! Man kan ju säga att jag har fått två födelsedagar för igår (13/3) var ju svärfar och svärmor här och gratta mig! Och efter jobbet idag så följde brorsan, Lina och Frida med hem en sväng och åt tårta! Det var hur kul som helst! Brorsan satt och lekte med "Torsten" ett bra tag! Var kul att de tycker jag :D (Torten är ett godsedjur som Gubben hade när han var liten! Det är en sån som man kan stoppa in handen i och röra på armar och huvve! Haha)

Jag får nog ta och skriva mer i morgon för jag är så fruktansvärt trött! Måste sova nu!

Det gick förresten bra att jobba idag men självklart så var det tomt till 23.30 då jag skulle börja städa och så.. så jag fick börja 23.50 med städningen och det var inte så kul! Men det gick! Hoppas bara att det inte var något jag glömde :S För det skulle inte kännas bra!

Jag får lägga upp bilderna i morgon ( senare idag) för jag måste verkligen sova nu!

Nazz Nazz! 

Överaskning!

Vilken överaskning jag fick idag! Svärfar & svärmor kom förbi med tårta och en födelsedags present! :) Dom är så söta! Jag hade ingen aning om att dom skulle komma! Det blev verkligen en rolig överaskning!
   Just nu sitter jag och svärfar och ser på tv, svärmor skulle åka iväg en sväng men kommer tillbaka om en stund! Det som är synd är att Gubben jobbar ju till 16.00 idag! Men det finns kvar tårta till han :) Det var jätte god förresten! Har aldrig ätit en sån förut, det var en chokladtårta med grädde och hallon på! :)

Ikväll blir det att jobba från 21.00 till 00.00! Det ska bli spännande! Första kvällen som jag ska jobba själv ju men jag är inte ett dugg nervös! Tror jag é ganska säker på det mesta, så det ska inte vara några prolem! Dessutom kan jag ringa Johanna om jag behöver hjälp :) Tack för de Johhana! Känns bra att veta att jag kan ringa dig om det är något! :)

Tack Svärfar & Svärmor det värmde verkligen!

Ska lägga in en bild på den sen! Ska vara lite social med svärfar :)

Lunch!

Nu har jag fått i mig lite lunch! Ska gå till skolan nu! Så jag hinner inte skriva så mycket! Ville bara titta in! Ikväll är jag ledig! Så det bli la att plugga hela kvällen! Jag vill ju få allt gjort så fort så möjligt så slipper man tänka på de sen!

Ne, om jag skulle börja röra på mig!

Bye

Förlåt!

Jag har så dåligt samvete av att jag inte hälsade på farfar..... Ååå! Jag var ju där en dag men då va ingen hemma! Resten av dagarna hade jag fullt upp.. Vi var ju en dag i Blidsberg, en dag i Gällstad och en dag på stan.. Jag fick ju veta torsdag kväll hur det låt till och då var det försent... För på fredagen hann jag bara packa å äta sen var det bara att åka till Falköping och hoppa på tåget!

Jag tänker varje dag på dig! Jag visste inte om att det inte är bra med dig! Det spelar ju ingen roll igentligen men jag tänkte att jag hinner med det! Men orden jag fick höra på torsdagen sitter kvar: Han kommer inte leva länge till.. Det kan vara sista gången du ser han! Fööööörrrllllååååttt!!!! Jag hoppas jag får en chans till att träffa dig! Men det känns som jag har svikit dig! Men jag fattar ju ingenting, i somras när jag träffade dig så var du som vanligt... Fattar inte att det kan gå så fort!          Jag älskar dig farfar!  I really hope that I will see you again!


Vad less jag blir på mig själv ibland!

Idag skulle skriva upp dom timmarna jag har jobbat under januari och februari... Inte har jag skrivit upp de! Eller jo två gånger har jag skrivit upp men inte resten! Så typiskt! Man vill ju helst få lön för det man har jobbat! Men jag ska se om jag inte har skrivit upp det nån annanstans! Hoppas verkligen jag hittar de! Kan ju inte gissa mig fram! Men det ska säkert gå bra! :) 
Personalmötet gick bara bra!

Nu har vi ätit! Gubben gjorde tjockpannkaka! Fast det var min dag att laga mat men han var så söt att fixa de eftersom jag var på personalmöte! Nille var här och åt med oss också! Trevligt, trevligt!

Nu blir det att fortsätta plugga en stund och sen blir det jobb. Det känns verkligen bra att jobbet har kommit igång på riktigt nu! :) Känns suveränt!

Allt ser så mycket ljusare ut nu! Helt underbart är de!

Tack Gubben för att du finns! Du gör mig hel! Utan Dig inget Mig! Älskar dig verkligen!

Pappa.. Jag saknar dig! Men jag vet ju nu att du verkligen har det bra där så det gör mig glad! Det var bra känner jag att jag kom förbi dig en sväng i Norge för nu förstår jag verkligen att du har det bra! Jag tänker på dig varje dag!

Ne, om jag ska ta och plugga lite.. Så man får det gjort!

See you later!

Pluggar..

Ja, jag sitter med ett hemprov! Det går faktiskt bra men jag tänkte att jag tar en paus! Va tvungen att titta in här en stund! :) Efter hemprovet ska jag jag fortsätta med arbetet om ekologiska och naturinriktade förskolor!
Fyra ska jag ju till personal möte!

Jag har inte mycket mer att skriva nu! Men jag kommer tillbaka när jag har något att skriva om! Haha!

Nu så!

Nu har jag kommit hem från jobbet! Det gick jätte bra! Tycker det känns kul att jag har fått jobb på bilisten! Jag trivs verkligen där!
I morgon ska jag på balmöte kl 14.00 sen ska jag på personalmöte på bilisten 16.00 sen ska jag jobba 21.30! Så det blir fullt upp men det gör ingenting, är bara så glad att allt har kommit igång! :) Är så lycklig nu!

Älskar Dig Martin Arklöf!

Plugga, jobba, sova!

Nu ska jag ta och skicka iväg några uppgifter som jag har gjort klart! Sen ska jag fortsätta plugga med Förskola, skola, Fritidshem! Jag tycker det är ett intressant hemprov vi har fått, det handlar om barns utveckling! Det gör det hela mycket lättare.. när man är intresserad av ämnet!

21.30 ska jag jobba ikväll! Eller jag ska vara med på stängningen! Så det blir bara 45 min. Det blir även en tidig kväll ikväll hoppas jag! Jag och Gubben låg och pratade sent inatt så det blev inte så många timmars sömn för mig! Men jag vilade en liten stund nyss! Det var skönt!

Ne om jag skulle försöka få någonting gjort! Måste tvätta också kom jag på!

Linda
Jag tänker på dig varje dag! Hoppas det kommer gå bra att få ut lillen/lillan! Saknar dig ju men vi får träffas när det blir tid för de! Förstår ju att det är mycket att tänka på nu! Tycker om dig! Kram på dig!

/Gela


Lektion!

Jag har Förskola, skola, fritidshem nu men jag har en liten rast! Min lärare kom nu och prata en stund med mig! Hon är snäll måste jag säga!

Jag slutar nu halv tre och sen får jag gå till skidstadion där jag ska åka lite skidor på idrotten!

Ne jag hinner inte skriva mer nu!
Skriver mer sen!

Middag!

Nu har vi fått i oss lite middag också! Jag gjorde lasange idag! Det blev väldigt gått! Som tur va tyckte Gubben också de! :) Nu ska jag ta och plugga och sen blir det att gå på en promenad! Tror jag ska gå till Bilisten i morgon och vara med på stängningen så jag känner mig säker på fredag och lördag då jag ska jobba! 

Livet känns underbart just nu! 


Lunch!

Japp nu har jag ätit lunch! Idtotten gick bara bra! Faktiskt! Jag spelade badminton ett tag och sen sprang jag på bandet! Det var kul! I morgon på idrotten blir det skidor! Det är ju hur kul som helst tycker jag!
   Det är helt otroligt vad jag är pigg och glad! Det känns såå bra!

Kl 13.00 har jag Förskola, Skola och Fritidshem! Den lektionen brukar vara ganska rolig för vi diskuterar mycket! Men ibland kan det vara lite drygt för den är ganska lång!

Ikväll händer nog inte så mycket! Jag ska iaf plugga på Naturkunskapen! Har ju en rest där som jag måste göra! Men den går nog ganska fort att göra bara man tar sig tid! 
   Efter det så blir det att gå på en promenad igen! Är ju så otroligt skönt!
Jag får inte glömma att köpa apelsiner efter skolan! Haha! Jag brukar inte äta apelsiner men när jag var hos mormor så åt jag jätte många! Så nu ska jag köpa hem en massa! Är ju mycket bättre att äta dom än godis! :)

                     Tack för att du finns! Älskar verkligen dig av hela mitt hjärta! Du gör mig så glad!

                                                  

God morgon!

Vaknade för en stunds sen och nu sitter jag och ser på tv! Men det finns absolut ingenting att se på! Idrotten börjar tio i elva så det är ett tag kvar! Tycker det är skönt att gå upp tidigare än vad man behöver för då kan man ta det lugnt och dricka te och titta på tv en stund!

Idag har jag två lektioner. Jag slutar tre så den sista lektionen är ganska lång. Som jag skrev igår så känns det verkligen att jag har fått energi tillbaka! Jag ska verkligen satsa på skolan nu för jag tror att annars kommer jag ångra mig!

Tror jag ska lägga in lite mer bilder från min resa!



Frosty undra va de é som jag håller i! (kameran)



Jag och Frosty gosar lite!



Här kör vi ut från U-hamn.. Fast skylten blev suddig för jag förstår mig inte på kameran riktigt.. Med blixt blir det inte suddigt men då speglar sig blixten i sutan och utan blixt blir det hur suddigt som helst :S

Nu vaknade Gubben så jag tror jag ska va social med han innan jag går till skolan!

Nya tag!

Jag känner att jag har fått nya krafter efter min lilla "smester"! Det känns verkligen att jag har fått vila upp mig! Jag har bestämt mig nu för att börja gå mina promenader igen och att äta frukt istället för godis!
   Jag känner mig iallafall mycket piggare och gladare på nåt sätt!
Det blir nya tag för min del!

Jag tror jag ska hoppa i sängen nu och fortsätta se Beck.

Go nazz!

Mätt och belåten!

Japp nu har vi ätit! Gubben är så söt, det var min dag att laga mat idag men jag låg på soffan och var så trött och då sa han: Jag kan laga mat älskling! Det värmde kan jag säga! Det känns så bra att han förstår och ställer upp när jag behöver de!

Det blev även chokladpudding! :)

Jag ska gå ut på en promenad nu!

Bye


Hemma igen!

Just nu ligger jag i sängen och ska sova snart! Är så fruktansvärt trött efter resan.. Jävla fjortisar som levde om hela natten! Så jag har ju inte sovit nånting.. och det känns kan jag lova! Jag är gör trött och sen svider det jätte mycket i ögonen, har kisat hela dagen! Gubben frågade om jag var full! Haha! Det tycker jag var komiskt!
   Resan tog en evighet, men det är klart att när man sover så går ju tiden fort men jag satt ju och räknade minuterna! Det var nog den jobbigaste resan jag har varit med om!

Det var skiiit jobbigt att åka från mormor.. När jag satte mig i bilen så såg jag henne stå och gråta.. Det var fruktansvärt jobbigt.. För jag vet hur glad hon var av att jag kom ner och hälsa på och vi båda tycker att tiden har gått alldeles för fort! Jag är så tacksam över vad morfar och mormor gjort för mig! Det går inte att beskriva hur jag känner! Tack såå mycket! Jag vet inte hur jag någonsin kan tacka er för de ni har gjort för mig!

Det är iaf skönt att vara hemma! Har ju saknat Gubben! Älskar han så otroligt mycket! Det var underbart att komma hem för jag behövde inte tänka på något! Han åkte och handlade och lagade mat! Det var så skönt för jag är ju så trött! Vi har gosat i soffan hela dagen förutom när brorsan, Lina, Nisse och Marcus var här! Det har vart en mysig dag helt enkelt!

Jag hoppas iaf att det inte tar tre år till tills jag åker ner! Jag hade jätte kul!

Här kommer iaf lite bilder som jag har lovat att lägga in så fort jag fick tag på kablen! Det som var synd det var att jag inte hade med mig kameran när den behövdes så det blev inte så jätte mycke kort!



Cassandra som kör första biten!



Hanna sitter och håller på med mobilen eller nåt!



Här sover Hanna så sött!



Nu är vi entligen framme i Norge och här ser vi då Mia :)



Hanna däckar direkt!



Den berömda baren!



Cassandra sitter i baren.



Cassandra och Hanna busar som fan!



Och det bara fortsätter och fortsätter! Hahah!



Min söta pappa!



Frosty!



Gumman igen!



Lilla mig!



Mig igen!



Mormor och morfars hus!



En svart/vit bild på deras gård!



Frosty igen!

Jag får fortsätta lägga in bilder i morgon! MÅSTE verkligen sova nu innan jag svimmar! Är ju hur trött som helst och dessutom yr...

Go nazz!


Chillar lite!

Jag sitter uppe på min "rum" just nu och lyssnar på musik osv. Mormor ligger och sover så jag tänkte att jag kunde titta in en sväng här då! Jag har fått en ny favorit låt också! Imagine - Sibel Redzep.. Jag har ju hört den låten förut med John Lennon men Sibel gör den så jävla bra! Hon är riktigt duktig på att sjunga!

Jag kan fortfarande inte lägga in bilder från min resa.. För jag får ju inte in bilderna på min dator eftersom jag inte har kabeln med mig! Lite tråkigt men jag får lägga in bilder när jag kommer hem!

Idag skulle vi åkt till Jönköping och fixat skor men det behöver vi inte göra nu för vi hittade några i stan igår :) Så jag funderar på att köra en sväng och ta en massa kort! Har ju faktiskt inte tagit så mycket kort här nere... tyvär! Men det är klart att jag har ju mest varit hos mormor så det kanske inte heller är så roligt att ha en massa kort som ser lika dana ut! Men jag tror jag ska åka och fota lite här och var!

Sen ska jag gå ut med Frosty gumman! :) Det är ju kul och sen måste jag röra på mig känner jag! Får lite dåligt samvete ju.. Så det får bli en lång promenad idag! (Va skönt de ska bli!)

Jag saknar min älskling! Men det går förvånadsvärt bra! Jag kan somna på kvällarna utan han (även om det tar en stund) Men jag ringer och skriver till honom hela tiden! Haha!

Nu är det inte länge kvar här nere! Jag åker ju i morgon.. Jag vet faktiskt inte hur de känns. Bra på ett sätt för då får jag träffa Gubben och katterna! Men jag måste säga att tiden har gått fort! Men förhoppningsvis så får jag träffa morfar och mormor när jag ska gå på balen! :) Så det är ju inte jätte lång tid tills nästa gång vi ses!

Ne nu ska jag gå ner och se om mormor har vaknat! Annars så får jag la ta Frosty på en sväng :)


Blidsberg idag då!

Ja, jag har ju inte skrivit något alls här sen jag åkte ner! Men jag har inte hunnit de!
Idag ska jag och mormor till Blidsberg och titta på balklänning :) Det ska bli spännande!
Tino undrade om han kunde bjuda på pizza ikväll så vi får se hur det blir med de!

Resan gick iallafall jätte bra!!! Blev förvånad över att det gick så bra! Jag tyckte inte det var chiligt nångång! Det roligaste var ju att köra! Haha! Sen skrattade jag och Casey hela vägen så det var ju bra! Haha!
   Jag har tagit en massa kort också men jag får inte in dom på datorn för jag glömde kabeln hemma! Men jag får lägga in korten när jag kommer hem :)

Det var jättekul i Norge! Att få träffa pappa var helt underbart!! Han trivs verkligen där och det gör mig glad! Det var kul att få se hur han bor osv, och smultronringarna var gör goda! Tack Mia! Hehe!

Jag hade inte sovit en blund i bilen och när vi kom fram till Norge (ca 06.30) så visade Mia oss in men vi gick och la oss vid 07.00 tiden men jag kunde inte sova.. jag somnade vid 08.00 och klev upp 10.00 och satte mig i baren och väntade på att pappa skulle sluta jobba! Så jag sov bara två timmar. Vid 12.00 åkte jag och pappa till Sverige och shoppa lite! Jag köpte två linnen! Och pappa köpte en stock snus! haha! Det var så roligt att få vara med pappa!
   Det fanns lite konstiga saker i Norge.. vi gick in i en mataffär och där kunde man hitta allt möjligt! Haha!

Vi körde till Ulricehamn på söndagen. När vi kom hit åt vi en Chilla (kebabpizza med pommes på.)

Igår var jag till Gällstad en sväng och gick på lager 157! Det var ju hur stort som helst där! Haha!
Men jag köpte ingenting!
Sen var jag och handlade på ICA åt mormor!

Ne jag hinner inte skriva så mycket mer för jag ska upp och byta kläder å sminka mig och så! Vi ska åka 20 över tre till Blidsberg!

Bye so long!



Jag hittade några bilder från när jag och Mimmi var här sist! Här sitter vi och Angelica på en bänk i stan! haha!



Här é jag och Frosty! :)



Vi åt lite kräfot! Haha!