Pirr Pirr!!!

I morgon är det BAL!!! Hur gick det till? Shit, känns helt overkligt! Allt är inte fixat och jag har lite små panik men det löser sig, det är la förståligt att jag fundrerar på mycket nu dagen innan men i morgon kommer jag fokusera på hur roligt det ska bli! :)

Dessutom har jag blivit sjuk :( Men jag har kurerat mig och tar det lugnt så jag hoppas det känns bättre i morgon! Men det får va hur illa som helt för jag ska gå iaf! :D

Bye so long!

Fredag!

Idag har det inte hänt mycket! Vaknade av att MipMip ringde hit på hemtelefonen! Haha, sötis! Jag har kört lite moppe, löst korsord, varit ute med hudarna & katterna! :) Det är en slapp och skön dag! :) Fast jag jobbar ju ikväll så då blir det att köra ner till S-uman! Ska få ta svärmors bil :D  Tycker om den :)

Nu kom svärfar med en dosa snus till mig :) Det var snällt tycker jag! :)

Jag har fått låna svärmors mobil eftersom har en ny och det var super snällt för den jag hade funka ju inte riktigt. Blev jobbigt.

Ne, finns inte så mycket mer att skriva just nu för det händer inte så mycket! Men det är bara skönt :)

Bye so long!

Frågor & Svar

DET HÄR TESTET MÅSTE DU GÖRA INNAN MAJ ÄR SLUT!

1. Namn: Engéla Ankarö
2. Syskon: En storebror (Viking)
3. Ålder: 19år
4. Född: 14 Mars 1990
5. Ögonfärg: Blågrön
6. Längd: 1.68 cm
7. Skostorlek: 39
8. Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
9. Stjärntecken: Fisk
10. Hårfärg: Blond 

DAGENS...
1. Låt: Det är över nu - Gyllenetider (vi ska sjunga den på studenten så jag måste träna! Haha)
2. Saknad: PAPPA!!!
3. Kläder: Mjukis kläder!
4. Smink: Inge smink idag.
5. Mat: Grillat med potatisgratäng (världens bästa svärmor ska laga de :))
6. Köp: Inget
7. Göra sen: Jobba
8. Godis: inget
9. Pinsammaste: Inget som har hänt idag men det blir la säkert nåt när jag ska jobba sen.

BRUKAR DU...
1. Sova: Ajjemen!
2. Ta mediciner som inte borde tas: Nej
3. Snusa: Yes!! Gött
4. Röka: Nope
5. Dricka vatten: Ja, det är ju såå gott!
6. Klä dig i svart: Ja, ibland
7. Hata folk: Nej, men det händer!
8. Lita på folk: Ja, tyvär!
9. Skada dig med flit: Nej!
10. Drömma mardrömmar: Ja, nästan varje natt..
11. Gå i skolan: Japp (fast snart é de över!)
12. Gå i kyrkan: Nej!!!!

NÄR...
1. Åt du senast: ca 11.00
2. Läste du en bok senast: Det va ett tagsen, mins inte riktigt.
3. Köpte du något: ? Tror det var förra helgen nångång.
4. Sjöng du senast: Nu!
5. Klagade du senast: Idag! Tycker inte om ena sången vi ska sjunga på skolaavslutningen (studensången..)
6. Klantade du dig senast: Igår när jag spelade krocket! Haha

HAR DU...
1. För många vänner: Nej, de flesta försvinner?!
2. Förföljelsemani: Nehe du!
3. Någon annan psykisk sjukdom: Hmm.. Depression men det blir bättre och bättre :)
4. Skadat någon: Japp, (har slagit 2 st men det fanns anledning till de!)
5. Färgat håret: Ja många gånger!
6. Några piercings: Näsan & Naveln (10 hål i öronen)
7. Några tatueringar: Nej, ville ha förut men tror jag ha vuxit från de där!
8. Egen dator: Japp, 2 st! 1 bärbar och 1 stationär.
9. Gjort bort dig rejält: Haha, ett antal gånger!

ÄR DU...
1. Snäll: Ja, många säger att jag är för snäll..
2. Snygg: Öhh, ingenstans!!!
3. Söt: Nope
4. Lång: Nja lagom
5. Kort: Ne, de tycker jag inte! 
6. Klantig: Haha! Ajjemen!
7. Tönt: Nope!

Torsdag

Jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera just nu men jag har alltid fullt upp, tror dessutom att jag har kommit i bloggkoma! Haha!

Nu är vi i Ankarsund. Det är strålande väder och allt känns så bra :) Vi har suttit i solen en stund men jag skulle in och dricka lite och svärmor skulle ta en macka och sen passade jag på att sätta mig här en snabbis ;)

Igår solade jag i solarium! Haha. Svarfar och svärmor har ju ett solarium här så jag tänkte att jag skulle passa på. Känns lite skumt att ligga i en säng och sola :) Eftersom det bara är en sida i taget som man solar. Tänkte jag skulle sola varje dag som vi är här. Vi ska la va här till söndag.
   Fast jag ska köra ner till Storuman fredag och lördag eftersom jag jobbar från 21.00 - 00.15 båda dagarna.

Tänkt i morgon är är det bara EN vecka kvar till balen är!!!! Tänk va fort tiden går!
Förresten jag ska gå med Mimmi på balen :D Ska bli super kul!

Ne, va sägs om en promenad?
Bye so long!

Fredag

Oj oj oj vad jag är dålig på att uppdatera nu. Känns inte som jag har något att berätta nu för tiden. Jag går ju bara till skola sen hem, äter, skolarbete, sova å sen börjar det om.. typ.

Brorsan och Lina var här igår, det var trevligt. Vi satt på altanen nästan hela tiden, iaf jag och Lina för brorsan var inne och pratade med pappa på msn.

Jag fick reda på en tråkig sak igår också men det är bara att försöka göra det bästa av situationen.

Ikväll ska jag jobba från 21.00-00.15 sen är jag ledig i morgon och sen jobbar jag på söndag, jag ska öppna då vid nio till kvart i tre.

Aja ska dra nu.
Tjao

Lördag

Ja, idag gick vi upp kl 10.00 och såg tv en stund sen gick vi ut och röjde på tomten. Martin hade röjsågen och tog bort en massa rönn. Jag gick efter och tog alla pinnar och la dom i en hög bakom garaget. Det gick bra men efter ett tag blev det jobbigt men jag tycker vi fick gjort mycket idag! Det ser renare ut nu.
När vi var färdiga kom Marcus hit och vi satt på altanen och drack kaffe. Efter en stund gick jag in och såg lite tv för jag tyckte det blev lite kyligt.

Gubben och Marcus åkte på ica och handlade för ett tagsen och just nu gör Gubben lasange. Mumms, men han glömde gurkan :( Men det går bra endå. :) Jag är jättehungrig, det blev visst en sen middag idag.

Ikväll blir det att fortsätta med plugget. Gjorde två uppgifter igår och ja tänkte göra en idag, det är en större uppgift så då får det bli en idag. Kan inte göra når mer sen tror jag för jag glömde låna böcker i går :( Tänkte att bibblan kanske skulle ha öppet en stund i dag men det hade dom ju inte. Får fixa det på måndag. Känns endå bra för det känns som jag kommer klara detta, bara jag sätter mig ner någon timma varje kväll.

Ne, jag ska gå och se hur det går med maten nu! Haha, jag tror visst att Gela är hungrig!
Bye

Syrene (svärmor)

Jag är såå glad att jag har Syrene! Hon har blivigt som en mamma för mig! Hon hjälper alltid till och finns alltid för mig, stöttar och är så förstående! Jag vet inte hur jag ska kunna tacka henne!?
Hon kom ner idag för hon skulle lämna in bilen och då när jag berätta om sjukan så sa hon att vi skulle åka dit. Hon förklarade för hon i luckan vad som är fel och hon följde med in också och såg till att jag skulle få hjälp.
Sjuksköterskan sa att jag skulle ringa läkaren nästa vecka eftersom han var borta för hon tyckte jag skulle göra en ordentlig undersökning. Så det blir la först att läkaren klämmer på magen och sen en gynundersökning i Lycksele skulle jag tro. Hon sa att det kan ju vara något annat som spökar eller så är det så att jag är en av dom fallen som har stora problem med detta. För jag vet att både Victoria (mamma..) och mormor hade jätte problem med det.
Vet inte om det går i arv men eftersom båda har haft det så börjar jag undra.
Iaf så fick jag fem smärtstillande tabletter med mig hem och jag skulle komma tillbaka i morgon om det behövs.
   Efter sjukan bjöd svärmor mig på en räkmacka på akkan och sen handlade vi. Jag vill så gärna tacka henne på något sätt för att hon alltid ställer upp och för att hon finns för mig när jag än behöver hon!
Tack mammi :)

Jag kan meddela att det inte blivigt bättre.. Eller smärtan har avtagit lite av tabletterna men jag spydde ikväll... Fan också, jag tänkte att jag skulle försöka ta mig till skolan i morgon men jag känner att det är bättre jag är hemma och vilar upp mig!

Tycker det är synd att vissa inte kan förstå överhuvud taget men jag klarar mig utan er, ni får snacka skit om mig om ni tycker det är så kul, det rör mig inte. Men det är la så att endel har bara svårt att sätta sig in i andras situationer.

Tack Gubben för att du är så förstående. Det hjälper mig mycket, för jag skulle inte palla att du inte skulle förstå.

Tack Jessika för att du bryr dig!! Känns så bra! Du är verkligen en Ängel! Att du hjälper mig så mycket är helt otroligt!

Ja, nu har jag fått skriva av mig lite! Hoppas bara att jag får sova bättre inatt!!

Bye

Blir såå irreterad!!

Jag började ringa sjukan kl 8.00 i morse kl nio var läkarens telefon tid slut så jag ringde en sjuksköterska och berättade att jag inte står ut längre och att jag inte har sovit ordentligt på två nätter då frågar hon om jag har prövat några receptfria tabletter och jag svarade att jag har prövat en massa men inget funkar. Då sa hon att jag skulle pröva ringa i morgon igen!!! Ååå vad less jag blir..

Så min dag började inte alls bra idag.....

Hinner inte med allt...

Jag vet att jag är skit dålig nu på att uppdatera bloggen men jag har sååå fullt upp. Linda kom ju hit till Storuman i lördags så jag har vart med henne varje dag och när jag inte ha vart med henne så har jag pluggat eller fixat nåt i hemmet. Jag har grävt upp en rabatt som vi ska plantera blommor i. Trodde det skulle vara jätte jobbigt att göra det och att det skulle ta lång tid men det gick hur bra som helst, var riktigt kul

Ne jag orkar inte skriva mer nu, ha nyss kommit hem från jobbet och jag har såå fruktansvärt ont i magen och i ryggen eftersom jag är i den perioden i månaden då tant röd är och hälsar på. Minns att Ylva alltid sa tant röd förut! Haha!

Bye