Förlåt!

Nu var det ett tagsen jag skrev i bloggen, men jag känner att jag har knappt tid. Jag jobbar och när jag får lite fritid så ska jag göra andra saker. Aja, bloggen ska ju inte vara en tyngd som man ska vara tvingad att skriva i utan för mig så  funkar bloggen så att jag skriver när jag känner för det.

Jag tog ju några bilder när vi var i Ankarsund senast tänkte att det är på tiden jag lägger upp några! :)



Jag var ute och gick i skogen en dag, såå mysigt!



På pomenad igen och fotade.



Jag plockade en bukett på promenaden men jag kunde tyvär inte ta in blommorna eftersom Gubben är allergiskt.



Jag och Padde sitter och myser :) (Jag ser väldigt konstig ut men det får man göra ibland, tihi)

Ne, jag tror det får vara bra med bilder just nu, tror jag ska åka på apoteket å så.

Bye




Nu går klockan så där fort igen...

Jag fattar ingenting.. Nu ska jag snart börja jobba, redan!!! Dagen har verkligen flygit iväg! Vi har bara städat, handlar och ätit mat, känns som jag inte har hunnit få någon "fritid" idag.. Men men det gör ingenting för en del saker bara måste göras, som städningen.
   Middagen idag blev super god, vi gjorde kyckling i pitabröd med sallad och vitlöksdressing :)

Sitter i soffan nu och ser på starwars! Haha.

Men nu måste jag göra mig i ordning, börjar kl 17.00 och jobbat till 00.15. Så jag lär vara hemma vid 00.45 tiden..
Sen blir det att kliva upp i morgon och jobba..

Aja, see you later!

Trött, ont & hungrig..

Idag är jag super trött, sov inte så mycket inatt. Och igår kom givetvis "röda tanten" och hälsade på, och inte kan jag be henne dra heller för hon brukar ju vilja stanna några dagar... Har såå ont idag, och givetvis ska jag jobba. Känns inge kul alls men jag kan inte ringa och sjukanmäla mig heller.
Jag börjar 14.00 och jobbar till 22.00. Skulle ha börjat 12.00 så jag ska la vara glad för att jag slapp 2 timmar iaf.

Jag är dessutom hungrig men vi har ingen mat hemma eftersom vi har varit i Ankarsund i fyra dagar och jag kan inte handla för gubben har bilen men jag funderar på om jag ska gå till jobbet tidigare och äta något där..
Fy vad tugnt det känns idag! Skulle gjort nästan vad som helst för att slippa idag. Brukar inte klaga och jag tycker att jag ställer upp jämt men idag känns det inge vidare.

Aja, väntar på att Linda & Tord ska komma förbi innan jag går men jag vet inte riktigt vart dom tog vägen!? Tror jag ska ta och ringa henne.


Bye

Onsdag

Idag har jag inte gjort så mycket, jag klev upp ganska sent för brorsan & Lina var här till 03.00 inatt och sen tog det ett tag innan jag somnade så då fick jag ta lite sovmorgon idag :)

Jag gick upp, drack kaffe och åt en macka, körde Lina till bussen, körde till Slussfors för att handla till brorsan och lite till svärmor. Efter jag hade lämnat sakerna där såg jag lite tv sen gick jag på en härlig promenad i skogen vilket var hur skönt som hellst! Synd bara att det var så mycket mygg för det gick inte att stå still för länge för då blev man upp äten. Men jag tog en massa bilder som jag får lägga upp sen. Plockade även prästkragor och gjorde en fin bukett men kunde tyvär inte ta in den eftersom Gubben är allergisk.. Lite synd för jag älskar verkligen att plocka blommor men det är inte hela världen! *Ler* Tog även kort på dom.
Sen var det mat och efter maten åkte jag till brorsan på hans jobb, efter ett tag ringde jag svärmor så hon kom dit också och fick se hur det går till där :) Det var mysigt!
Och nu har jag kommit hem, blev visst kvar där några timmar tills han slutade :) Han följde med hit på en kaffe men nu har han åkt igen för han skulle ner till Storuman och tydligen har han en massa som ska göras innan dom kan åka till Lyckselemotorveckan. Tycker att alla andra som ska med kan hjälpa till men det är som vanligt..
   Gubben och svärmor åkte ut med båten och skulle uttra en stund nu.

Ne nu ska jag inte skriva något mer, blev mycket text men så är det ibland då man är hur sugen som helst på att skriva :)


Ledig!

Så fruktansvärt skönt att få vara ledig i fyra dagar! Jag är ledig idag, tisdag, onsdag och torsdag! Är ju som en mini semester! :)
Och givetvis har vi åkt till Ankarsund! Tihi! Gubben tog fyrhjulingen som vanligt och jag tog bilen efter jag hade slutat jobba igår.

Idag har jag varit på fiskodlingen med brorsan nästan hela dagen :) Det var kul. Jag hjälpte han med hans arbetsuppgifter! Det blev även kaffe paus och jag hade ju med mig bullar som Syrene har bakat! :) Dom var mycket populära kan jag lova!
   Gubben har varit ute med båten och fiskat två svängar idag, en gång med svärfar och sen en gång med svärmor. Fast tillsammans fick dom bara två fiskar. Vet inte varför det var så dåligt idag men det finns la såna dagar också.

Just nu sitter vi och ser Beck men jag var tvungen att sätta mig vid datorn en stund för jag höll på att somna! Tänkte att det är ju ingen mening att sova nu.. Då kan jag ju inte somna sen och dessutom skulle jag vilja kliva upp tidigare i morgon så jag inte sover bort mina lediga dagar! ;)

Ne nu ska jag nog fortsätta se Beck! Brorsan & Lina ska höra av sig när dom kommer från vilhelmina! :) Hoppas bara att det inte blir för sent!

Bye



Konstigt men ändå härligt!

Några timmar innan jobbet var jag lite nere.. jag kände att jag verkligen inte orkade jobba idag. Jag satt och gruva mig den sista timmen. Men det är så härligt när man kommer till jobbet och står i kassan ett tag och sen komma på sig själv med att skratta och må hur bra som helst. Och jag kan säga det att det är kunderna som får en att skratta och le! Visst det finns några stycken som gärna klagar och så men det är inte många! Det är bara så underbart att få träffa såna sköna människor! :)

Nu har jag slutat jobba och det gick hur bra som helst förutom att det var en sak som störde mig såå mycket att jag blev förbannad där ett tag, tänker inte gå in på det mer eftersom jag har tysnadsplikt och sen vill jag inte heller skriva det på bloggen! Annars gick kvällen fort och bra :)

Tog några bilder på mig idag (givetvis innan jag jobbade för på jobbet har jag jobbar klädera osv.)



Ja jag vet att håret såg ut som ett skatbo men jag stog hur länge som helst framför spegeln utan resultat så då sket jag i det sen. Skönt med ledig frilla! Haha



Haha! Var bara tvungen att ta ett kort när jag hade fått ett utbrott på mitt hår! Hehe! Ser jätte allvarlig ut men jag var bara lite irreterad just då för att jag inte fick till håret! :)

Tror jag ska ut på en promenad! Lite sent jag vet men jag vill verkligen! och jag är ju ledig i morgon så det gör ju absolut ingenting! :)

Nazz Nazz!!


Hej hopp

Idag vet jag inte vad som händer, börjar jobba kl 18.00. Har ingen aning vad jag ska hitta på, kanske scrappa lite :)

Igår såg jag och Gubben en film i 3D, filmen heter "Resan till jordens medelpunkt" Det var bra, och vissa saker i filmen var häftiga med 3D glasögonen men både jag och Gubben tyckte att detaljerna blev typ suddiga.. Vi såg mest personerna i fimen och så men jag störde mig ibland när jag inte kunde se vissa detaljer.
Men jag rekomenderar den!



Linda, Tord & Nova var här igår också :) Det var trevligt.



Säng dags

Japp, har slutat jobba nu och det är la bara att hoppa i sängen. Man kan ju ligga där och se tv i stället för i soffan, börjar jobba 9.30 i morgon så jag kan inte vara uppe så sent brukar ju kliva upp ganska mycket tidigare för jag hatar att vara trött och nyvaken när jag går till jobbet. Känns mycket bättre att få piggna till och ta det lugnt och slippa stress.

Ne, nu blir det sängen, kanske med en korsordstidning :)


Jobb

Nu är det bara några minuter kvar tills jag måste till jobbet. Kändes lite tugnt innan men nu känns det bra. Inget jobbigt pass heller.

Får se om jag tittar in efter jobbet.

Bye


Ja du, vad säger man?

Fick se i en tidning i morse att min kusin är med i den. Det var inte så roligt med tanke på vad som har hänt, tror inte jag ska säga så mycket mer.

Just nu sitter både jag och Gubben med en dator i varsitt knä och jag dricker kaffe, yummi! Tror jag ska se vad Linda har för sig sen :)

Vi får la se vad som händer senare. Det jag vet är att jag ska jobba kl 18.00.

Gicca ringde igår och det var kul! Är ju inte super ofta vi pratar. Måste höra av mig till henne oftare. Men jag har så mycket annat nu. Speciellt jobb...

Ne, måste dricka kaffet nu innan det blir kallt ;)


Måndag

Idag har jag tvättat och vi har handlat. Sen har vi inte gjort så mycket mer.. Hmm.. vart tog tiden vägen?
Aja det är skönt att vara ledig iaf! :)

Ikväll har jag ingen aning vad som händer! Blir nog bara att ta det lugnt, se på tv och sitta vid datorn :) Får se om jag och Linda hittar på något! Det är ju så ostabilt väder.. Men annars kan jag ju hämta dom med bilen!

Har inte så mycket att skriva just nu.

Bye so long!


Söndag

Idag har jag jobbat (som vanligt) och jag var jätte trött! Sov typ 5 - 6 timmar i natt :(  Dessutom drömde jag att jag jobbade så imorse när jag gick upp så tänkte jag: jahopp ska jag inte kunna sova utan att jobba :) Ne, jag ska absolut inte klaga men det är ju vissa perioder som det känns tugnt, speciellt när jag jobbar 6 dagar i veckan. Men så är det la för alla, att man har sina perioder.

I morgon måste jag ringa en person och kolla upp några saker för jag fick reda på en mindre rolig sak härom dagen så vi får se vad som händer i framtiden. Vill inte säga så mycket om det nu innan jag vet hur det blir så jag får ta och skriva det sen.

Jag och Gubben var ute nyss. Han körde eu-moppen (blev lite förvånad men han fick la ett ryck tihi) och jag körde fyrhjulingen. Men det känns inte så bra att köra fyrhjuling den här tiden för den låter så jävulskt och jag vet själv hur det är när man ska upp och jobba å så är det någon som antingen kör en högljudd bil eller så är det basen som stör. Men jag körde på låga varv förutom i "centrum".
Det var skitkul iaf! Tycker den är frän ;)

Ne, nu ska jag ta och tjika runt lite. Är LEDIG i morgon! Så jävla gött!
                                                                                                                             

Im Home!

Äntigen är jag hemma... Är trött och jag har satans ont i ryggen, fötterna och i bena. Tror jag ska be gubben smörja in lite voltarengelé på ryggen innan vi ska sova. Egentligen borde jag sova direkt för jag ska ju upp och jobba i morgon. Får nog kliva 8.00 så jag hinner piggna till. Men istället för att sova satte jag mig framför datorn, suck. Kunde inte låta bli!

Ska tjika runt lite sen måste jag fan sova så jag orkar leva i morgon och göra ett bra jobb!

Bye!

Pust

Snart är det jobb igen.. Är lite trött och seg. Känns inte så kul att jobba idag men man har la såna dagar också. Plus att jag gillar inte det här passet 17-00.15...

Ne, måste byta om till arbetskläderna nu!

Bye so long!

Trött

Nu har jag slutat jobba. Tror jag måste ta en powernap för jag är såå trött! Det gick bara bra att jobba idag och jag tycker om R-passen men tyvär varar det inte för evigt för i morgon jobbar jag P-pass som är från 17.00 - 00.15.. dom passen tycker jag inte om! : / Men så är det ju ibland! Är ju som sagt väldigt glad över att jag har ett jobb :)

Ne, jag orkar verkligen inte skriva mer just nu, måste vila lite!
Skriver mer sen!

Bye!

Snart är min lediga dag över!

Idag är det min lediga dag den här veckan, jobbar sex dagar. Men det känns konstigt att vara ledig på en torsdag! Fast allt blir konstigt när man har så olika skift! Jag kan jobba till 00.30 och sen öppna dagen efter men så är det och det går bra. Ska verkligen inte klaga för jag är så oerhört glad att jag har ett jobb!
   Jag börjar 9.30 i morgon och jobbar till 17.00. Ett bra pass tycker jag! :)

Just nu ser jag på tv medans jag sitter här på bloggen och svarar på kommentarer! Linda har hjälpt mig med att fixa min design igen! :) Hon är så snäll som ställer upp så! Vet inte hur jag ska kunna tacka henne :)
Blev super nöjd iaf! Kom på att jag ville ha en vit blogg!

Ne, nu ska jag tjika in på Lindas blogg :) Måste ju se vad hon har för sig! ;)

Bye so long!

Spikmatta

Gubben har köpt en spikmatta som kom idag! Han har ju problem mot ryggen och tänkte testa om det hjälper lite grann. På min lunch idag gick jag hem och drack kaffe och givetvis var jag tvungen att testa den. Kan säga att jag skrek när jag la mig på den! Haha! Gubben sa att smärtan försvinner efter nån minut men jag kunde inte ligga kvar! Haha!
När jag hade slutat jobba hade gubben lagat mat fast det var min tur idag :) *Sötis* Efter maten skulle jag testa mattan igen och jag bestämde mig för att ligga kvar och som Gubben sa så blir det bättre efter någon minut. Det blev jätte varmt på ryggen men jag blev väldigt avslappnad som det stog att man skulle bli. Jag somnade ett tag på den och när jag vaknade var jag hur avslappnad som helt men inte dö trött som jag brukar bli av att sova en stund på kvällen! :)
Tror det blir att använda den varje dag!
Jag är hel nöjd och det är nog Gubben me för han låg på den ett tag innan idag och han ligger på den nu igen! *Tihi*

Så här ser den ut! Jag vet att den ser helt ofarlig ut, jag trodde det var ett skämt först men piggarna är ju super vassa!



På baksidan av mattan finns ett tryck som man ska titta på när man mediterar. Det var också lite häftigt!

Någon som har testat en spikmatta och i så fall vad tycker ni om den?

Förresten är det någon som ser på pogramet om Michael Jackson? Vad tycker ni?
Jag ser på det nu medans jag sitter på bloggen.

Så Söt!

Gubben är så underbar! Älskar han så fruktansvärt mycke. Idag när jag kom hem från jobbet tog han min hand och la en sak i den, jag tänkte att det säkert är ett skämt så det skulle vara något äckligt. Men inte de.. det var en potatis som ser ut som ett hjärta! :) Haha. Tyckte det var hur gulligt som helst!

Älskar Dig!



Sorry

Jag har vart skit dålig på att uppdatera i veckan men jag har ju varit i Ankarsund och haft en mini semester en vecka och jag har inte haft tid eller ork att uppdatera. Så kan det ju vara i bland.

Aja veckan har varit otroligt skön och underbar men som vanligt gick den alldeles för fort!!! Fattar inte hur det gick så fort men det gör det la alltid när man har roligt.
Jag har iaf tagit lite bilder, lägger upp några nu får se hur många det blir.

Ska ta och svara på kommentarer också sen ska jag äta paj :D Ställde in en bär paj i ugnen nyss.



Här sitter vi och fikar, dom man ser är min söta pappa och älsklingen! :)



Här är brorsan, följde me han på hans jobb.



Brorsan & dubbelkusinen Hampus kom på fika efter dom hade jobbat färdigt.



Pölza ute på äventyr!



Pölza igen :)



Fina blommor som svärfar & svärmor har på tomten.

Nu orkar jag inge mer, ska äta paj!

Bye so long