Nya bilder på mig..

Här är två bilder på mig som brunett, dock inte finaste men det får duga så länge! :)




Brunett!

Nu har jag färgat håret brunt! Känns väldigt konstigt eftersom jag har haft blont hår i hela mitt liv! Men man vänjer sig la! Haha! Jag ska lägga upp en bild på det sen, har inte hunnit ta något kort än så det får bli senare! Ska till pappa en sväng tänkte jag sen kanske jag har tid att ta ett kort! :)

Bye!

Saknar Dig...

Jag saknar Dig! Kan du inte bli ditt gamla jag igen? Du var ju världens finaste och mest underbara person, och det är inte bara jag som tycker det utan många har sagt det till mig! Jag har kompisar som drömde om att bli som Dig när dom blev stora... Varför skulle detta hända? Du är inte värd det.. Du har ju själv gått igenom precis samma sak som jag, det börjar blir till en ond cirkel.. Men jag ska bryta den, jag ska aldrig begå samma misstag!
   Du har sårat mig så fruktansärt mycket men jag är beredd att förlåta Dig, vill bara att Du ska komma tillbaka! Snälla, jag klarar inte det här utan Dig! Jag orkar inte mer, förstår Du inte att vi hör ihop?! Jag ville inte att vi skulle skiljas som ovänner, Du har ju alltid sagt åt oss att inte man aldrig ska skiljas som ovänner.. ifall något skulle hända så kan man inte förlåta sig själv... Nu har jag gjort precis det du sa att man inte får göra.. Jag lämna Dig helt själv.. vi skildes som ovänner... Jag har en dröm som kommer om och om igen där jag går på Din bergravning............ Hur skulle jag någonsin kunna förlåta mig själv? Förlåt, men jag orkar verkligen inte mer, jag orkar inte vara hos Dig mer, det låter ju helt sjukt "jag orkar inte vara hos Dig mer".. Va? Hur egoistisk får man vara? Men jag har verkligen kämpat för att Du ska förstå, och jag trodde kanske att det fanns en liten chans att Du skulle fatta när jag sa upp kontakten.. men nej, Du förstår fortfarade inte...

Kom tillbaka!!!

                                     

Vi hör ihop...
                                            

Bygger om..

Jag håller på att ändra lite i bloggen.. Det går sakta men säker! haha! Är inte så duktig på de här så det lär ta ett tag innan jag har fått till allt som jag vill ha de! Så ni får stå ut med att det kommer se för jävligt ut ett tag!  :)

Tråkigt...

Jag har lite tråkigt så jag tog den här från en annan blogg!! Pröva du me å se vilket resultat du får! ;)

Jag har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
( ) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr  
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 7

Jag ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
() Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper mig varannan/varje månad

Summa = 1

Jag har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat mig
( )  Tatuerat mig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 4

Totalt: 12

0-10 Den naturligaste naturliga tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
21-24 Du är en fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Aj aj, lät inte kul: konstgjord behandlad blomma?? Men det var ändå inte så farligt ;) Kunde ju ha varit värre!

3 år!!!

Idag firar jag och Gubben 3 underbara år tillsammans! Och idag har vi också varit förlovade i 1 år! Tänk vad tiden går fort! Jag älskar han verkligen av hela mitt hjärta! Vi har gått igenom allt tillsammans, både eld och vatten men vi har klarat det!
Jag vill inte veta hur det skulle vara utan ett liv med han! Han är mitt allt, min framtid... mitt liv!



Höstlov!

Fan va skönt med lov! En hel vecka! Fast av erfarenheter brukar den veckan gå alldeles för fort! Det är ju tråkigt men visserligen så är en vecka bättre än ingenting alls! Bara att få vila upp sig lite och hämta andan! Slippa stressen som vardagen kan bidra med!  Efter lovet ska jag ha praktik enda fram till jul! Det ska bli skönt att få komma bort från skolan och få vara med barnen!

                                         

Jahopp..

Då sitter man här igen! *haha* Blir lätt att man hamnar här när man har lite att göra!

Idag vakna jag vid 12.00 tiden :O Blev visst lite sent men va fan, nångång får man la ta lite sovmorgon tycker jag ;)
Jag har inte gjort så mycke idag.. jag har ätit bullar :) vart ute och träffat Angelika igen och hennes valp! *fan va söt han är*
Sen ha ja sett på tv och suttit vid datorn *tihi* Sen ha jag ätit mat, sovit en stund (typ två timmar!) sen ha ja druckit lite kaffe och ätit mer bullar! Och nu sitter jag här vid datorn igen!
Brorsan ringde nu också! Han är i fjällen med tjejen och några fler!
Såg också att pappa är med i tidningen! Han é såå söt *tihi* Måste klippa ut intervjuven och sätta upp på kylskåpet!



                                                               

Så skönt!

Nu är jag i Ankarsund hos svärfar & svärmor! Jag trivs verkligen här! :) Det är så lugnt och mysigt och att få komma hem i från ibland är skönt!

Jag har vart hos Angelika en sväng :) Kändes jättekul att få träffa henne och få sitta och prata om allt möjligt!
Vi ska träffas i morgon me! :D Det känns ju som man har jättemycke att prata om och stunden ikväll räckte inte till! Men det jag hoppas att hon stannar längre än måndag så vi henner träffas mer!

Nu ska jag dra vidare, kanske på apa eller nåt men jag lär skriva snart igen för det blir väldigt mycke tid vid datorn när man är här uppe ;) Skönt att bara softa och ta de lugnt!


Lördag...

Jahopp då var det lördag igen! Skönt med helg men jag har inga planer alls, tror det blir en soff helg! haha! Ne, men jag har städat och tvättat iaf :) Det är ju alltid nåt!

R.I.P
Hoppas du får det bättre i himlen än vad du hade här!
Kommer sakna dig! Du var så snäll och glad! Fattar inte vad som var fel, eller varför du gjorde som du gjorde men du ska veta att du kommer alltid finnas i både mitt å Martins hjärtan! 

Vi ses igen!

Det är hemskt vad det undermedvetna kan ställa till med! Efter din bortgång så har både jag och gubben drömt så konstiga drömmar! Det började med att gubben vaknade på natten och berättade om någon skum dröm.. Han hade ingen aning varför han hade drömt det.. men jag sa att det kan bero på att han mår dåligt efter din bortgång! I natt vaknade jag av att gubben väckte mig.. jag hade legat å skrikit, men jag kommer inte ihåg vad jag hade drömt! Jag tänker iaf jättemycke på dig och jag hoppas att du har det bra nu!


Hemma igen!

Nu är man hemma igen efter en sjukt rolig och skön tur i Skellefteå!!! Det var det roligaste jag har vart med om på länge! Alltså det går inte att beskriva hur roligt det var!

Vi åkte klockan 8.00 och kom fram vid elva tiden. Vi åt lunch och sedan åkte vi till bodaborg! :) Det var det jobbigaste jag har varit med om på länge men det var skit kul! Efter Bodaborg åkte vi till Campingen och packa in våra grejer i stugorna och sedan duscha vi! Campingen var otroligt mysig! Stugorna var otroliga och toaletterna/duscharna var så underbara!
Sen åt vi mat på en Kina resturang, fy fan va gott det var med friterad kyckling! Mummss :) 

Sen åkte vi till en hantverkshus där vi fick sy lite.. (var inte kul alls men men) Sen åkte vi tillaka till stugorna och skrattade hur mycke som helst! *tihi* Vi var nog lite trötta! Jag sov i samma rum som Maarina och vi hade värsta debatten innan vi skulle sova! haha! Aja vi somna tills slut efter många om och men.. 

Vi klev upp vid 8.00 tiden och åt frukost, sedan städa vi stugorna och sedan bar det iväg till Spat som låg i stadshuset. 
Vi fick gå ner till en spa avdelning där det var jättefint! Det fanns duschar, bastu, bubbelpol och fruktbricka, och hela avdelningen var bara till oss ;) Vi fick pröva några produkter först som var skit bra!!! Skulle vilja ha hela kittet men det var ganska dyrt så snål som ja var så strunta jag i att shoppa där! Men sen bada och basta vi, vilket var otroligt mysigt och skönt, speciellt efter en dag på Bodaborg! Vi fick varsin påse också med olika prover ;) Alltid lika roligt!

Sedan gjorde vi iordning oss och gick på stan! Jag köpte ett par örhängen, två ringar, en näsring, ett armband & en kajalpenna! Men det blev inga jeans som jag ville ha köpt för jag hitta fan inga som var snygga (e jag för kräsen?)

Ne, jag orkar inte skriva mer just nu för jag har så fruktansvärt ont i hela kroppen så det blir en tidig kväll för mig! 

   

Nu har jag packat färdigt!

Snart bär det i väg till Skellefteå!!! Ska bli så kul! Jag är verkligen taggad!
Varför är det alltid så att man packar för mycke grejor? Vi ska ju bara vara där tills onsdag men endå packar man som om man skulle vara borta i veckor.. haha! Nä men så farligt är det inte riktigt!

Brorsan är så söt... fick låna tusen kronor av han för att jag skulle få köpa jeans å så till mig själv! Ååå, det går inte beskriva hur underbar han é! Dessutom ska han besikta sin volvo å betala skatt å så bara för att JAG ska få köra den!!!! Alltså hur snäll får man va?? Han vet att jag inte har råd att ha bil å så väljer han att betala å fixa för att jag ska få ha en bil!!!! Ne, jag får tårar i ögonen... ååå jag saknar  ord! Finns det verkligen några ord som kan beskriva hur underbar han é???
Jag är den lyckligaste personen i världen som har han som bror!!!

TACK BRORSAN!!!! Jag älskar dig såå otroligt mycke!!!
Vet inte hur jag ska kunna tacka!!??


Ne, jag måste plugga lite nu men jag kommer tillaka! ;)


Brorsan i en snöhög! Vi fikade å spelade golf :D Det var mysigt!!


I´m Back!!!

Nu känns det som allt flyter på! :) Jag är mycke gladare och framför allt piggare! Allt känns bara såå jävla bra nu!

I helgen blir det bara att ta det lugnt! Bara goza med Gubben!
Just nu är Nille och Stefan här å hälsar på.
Dom sitter med x-boxet givetvis! haha!
Men då får ju jag lite tid att sitta här ;)

Hmm.. vet faktiskt inte vad jag ska skriva, haha! Händer inte så mycke nu å de tycker jag bara é skönt för det har vart alldeles för mycke på gång tycker jag.

Jag ska till Skelefteå på tisdag med klassen! Vi ska på bodaborg och på spa! haha! Känns riktigt kul!
Vi ska sova över där tills onsdag. Det blir mysigt, vi é ju bara sex stycken i klassen å vi håller ihop väldigt bra! Så det blir säkert super!

Ne, jag har inte mycke mer att skriva men jag lovar att skriva när det händer mer! haha!