This is me today!

Så här ser jag ut idag! Känner mig lite sommrig :)


Valborg!

Idag kommer svärföräldrarna :) Jippie! Vi ska grilla och det är ju underbart väder ute! Fast jag tror det blåser lite, ser ut som det. Måste ut och känna sen. Men nu ska jag dammsuga och städa upp lite så det är fint när dom kommer :D
Sen blir det nog att sätta sig ute på altanen och plugga och sen ska jag ta på mig lite finare kläder å så!

Jag får berätta om Umeå resan en annan dag, hinner inte just nu.

Nu kan jag inte ladda upp bilder heller? Aja jag får kolla det sen, måste lägga på ett kol!

Bye


Söndag

Idag har vi sett tv typ hela dagen, Marcus va här en stund också. Sen satt jag och kollade i mina kok och kakböcker, var sugen på att baka idag så jag ska göra lite havreflarn med chokladsmet i. Till mat idag blir det potatisgratäng, kött och gurka! Mumms!

Nu har jag packat färdigt. Är några saker som jag måste packa i morgon: frukosten, mobilladdaren å så.

Så ikväll blir det bakning och sen vet jag inte riktigt.. blir en tidig kväll för jag ska ju upp 06.30. Det tar ju alltid sån tid för mig att somna.

Tjao!

Ja du..

Igår jobbade jag direkt efter skolan från 16-21, det var ganska tugnt. Var så seg igår men det gick bra.
Sen fick jag ett mindre roligt samtal i natt men det är sånt man får ta ibland..

Idag har vi inte gjort mycke, Gubben va och fikade på Akkan med Nille å Saga men jag orkade inte följa med så jag började städa istället, tänkte sitta ute i solen idag egentligen men det blåste lite och sen tänkte jag att jag måste städa för det blir ju lätt att det kommer i sista hand nu när jag både jobbar och puggar. Men det var roligt! Bara jag får ha mp3:n så är det hur kul som helst!

Imorgon måste jag packa eftersom vi ska till Umeå på måndag. Vi som ska dit är bof 1, 2 & 3. Ska bli super kul! Har alltid så kul med mina klasskompisar! Eller klasskompisar blir fel att säga tycker jag för vi är närmare än så och det är jag otroligt glad över!

Jag hade hoppats på att få prata med pappa idag på msn men när jag loggade in så var han inne och jag skrev till han men han svarade inte och sen loggade han ut!? Men han hade säkert något han skulle göra. Jag saknar pappa bara mer och mer.. Trodde det skulle bli lättare och lättare men det blir det inte! Jag märker hela tiden hur mycket jag behöver han.. Tänker på han flera gånger om dagen!
    Men samtidigt är jag super glad över att han trivs i Norge, för han ska ju inte bo här utan jobb och allt för att jag saknar han. Men jag är orolig för han för han jobbar ju hela tiden! Han jobbar, äter och sen sover han sen jobbar han igen osv. Dessutom måste han sova i lastbilen ibland för att han inte hinner åka hem förrän han ska börja jobba igen! Hans jobb ligger 1 timma bort från där han bor så det tar ju 2 timmar fram och tillbaka och om han har 3 timmar på sig att sova så åker han ju inte hem. Men han säger att det går bra så jag hoppas att det stämmer! Tror inte att pappa läser bloggen så ofta men jag vill bara säga att:
  
Jag Älskar dig pappa sååå oerhört mycket och du är den bästa pappan som finns, tro inte något annat! Hoppas inte du mår dåligt över att din dotter saknar dig så mycket utan jag vill ju bara att du ska veta det att du betyder mycket för mig. Jag förstår fullständigt varför du är i Norge!!! Och jag är glad för din skull och jag är stolt över dig! Jag ska inte gå in på så privata saker här i bloggen men jag vet hur du har haft det och jag tycker du har lyckats jätte bra fast du har haft så stora motgångar! Den relationen vi har är odödlig! Tack!!!! /Din Tjofesa!



Ja, nu blev det lite känslosamt men jag var tvungen att skriva av mig! Det är den största orsaken till att jag har blogg.

Tror jag ska nana snart, är såå trött!

Nazz!


*

Har ingen aning om vad jag ska skriva.. Men känner endå att jag måste uppdatera.

Dagen har varit jätte bra! Först hade jag bild där jag fick hålla på med scrapbooking för Berit (läraren) vet hur mycket jag gillar det! :) Efter lunch hade jag skapande! Haha! Sen hade jag matkultur så det har inte vart någon teori alls idag :D Kan det bli bättre?!

När jag kom hem var svärföräldrarna här och åt middag med oss vilket var jätte trevlig! Tycker om dom såå otroligt mycket! Eller tycker om, jag älskar dom!
   Efter dom åkte la sig Gubben på soffan och vilade så jag la mig i sängen och vilade men fick bara vila en halvtimma för då kom några barn (ska inte nämna några namn) och ringde på så jag öppnade och dom frågade om vi hade fika.. men vi har ju inge gottesaker hemma eftersom både jag och Gubben har blivit nyttiga av oss! Haha! Så jag sa som det var att vi inte har något fika. Då frågade ena tjejen om jag var pank. Haha! Ne, sa jag, vi har inge fika för vi brukar inte fika. Sen cyklade dom iväg.

Då kunde jag inte somna igen men det var ju bra de för jag ska inte sova så länge på kvällarna. Igentligen ingenting alls men det är ju så att om man sover högst en halvtimma om man är trött så känner man sig piggare men om man sover en timme så blir man ju bara ännu tröttare.
   Jimmy kom och hälsade på så då satt vi och pratade tills klockan var 21.00 ungefär och när han åkte så hoppade jag in i duschen.

Det var min dag de.

Bye

Sköönt!

Jag har legat vaken några nätter nu för jag har vart lite orolig över skolan, visste inte riktigt vad vi har att göra nu och hur mycket rester jag har. Så jag gick till min handledare idag och frågade och det är ju inte alls mycket rester. Tre tror jag de var! Det fixar ju jag lätt :) Känns jätteskönt! Men det tråkiga är att vi har hur mycket som helst nu, vi har knök på schemat och vi har hemprov, muntligtprov, redovisning, rapport och sen är det säkert mer men jag kan inte allt i huvvet... Men jag ska fixa det har jag bestämt mig för! Måste ju tänka positivt!

Jag har ju något att se fram i mot nu och det är ju Umeå som vi ska till men skolan på måndag och tisdag! :) Ska bli super kul! Jag har ju sån underbar klass så det kan ju inte bli bättre! Vi hade ju såå kul i Skellefteå!

Jag har inte mycket mer att skriva för tillfället, händer inte så mycket förutom att jag går till skolan, hem, äter, pluggar/jobbar, sover! haha! Inte så spännande men så ser det ut just nu!

Bye

Snacks dags!

Fast det är ju inte chips, godis och dricka som gäller längre utan nu är det ju: Äpplen, Drickyoghurt och vatten! :) Det är lika gott de! Dessutom slipper jag ångra mig som jag brukar göra när jag har stoppat i mig godis.
   Jag kom precis hem från min promenad. Det var skönt men synd bara att det blåser såå mycket!

Ne, nu ska jag ta å äta och dricka upp de här!



Meeeennn!!!

Får det ju inte att funka nu heller.. jag ska göra ett sista försök...


Min Dag

Ja, idag har jag inte gjort så mycket, var med på innebandyn idag. Det är några som brukar spela två gånger i veckan. Vet inte riktigt vem alla é men dom jag vet är: Nille, Eddie, Victor, Pontus, Matte, Fredrik, Katrin. Men det brukar tydligen vara fler där också. Iaf så tyckte jag det var jätte kul men jag fick såå jävla ont i nät... Blir så trött på att jag inte kan röra mig pga att knät inte pallar.. Så jag fick sluta lite tidigare. Tänkte att jag skulle vara med varje gång men det går ju inte.. Attans, det är ju bra träning och det är ju kul.

Jag körde på ica sen och köpte mer drickyoghurt, fil och lite andra saker. Glömde äpplena.. :( Men vi har några kvar så jag får köpa mer i morgon. När jag kom hem hoppa jag i duschen och nu sitter jag här. Har hängt lite tvätt också. Det är Gubbens tur att laga mat i dag och det blir den goda potatis gratängen med köttfärs :) Yummi!

Skönt att vara ledig idag! :) Vet inte vad som händer efter maten men jag ska nog gå på en promenad iaf. Sen blir det en tidig kväll för jag ska ju upp i morgon och ha idrott innan skolan börjar.

Jag var tvungen att ändra bloggen igen för allt blir ju bara fel.. Jag kan inte trycka upp bilderna heller som jag har lagt in? Alltså förstora dom. Ska pröva lägga in en bild och se om det funkar nu.



Bye so long!

Väntar..

Det blev så att vi åt istället så jag ska vänta en liten stund innan jag går på promenaden för jag tycker inte om att gå precis efter jag har ätit för jag får så lätt håll då. Eller som dom säger här uppe "mjälltugg" Haha!
Så jag tror jag ska gå 18.30.



Gubben & Pölza är så söta när dom gozar! Pölza ska alltid ha en tass på Gubbens haka! Tihi! Visst é dom för söta!?



Hampus & Andreas var uppe och häsade på oss när vi var i A-sund! Dom hade kört skoter från Kyrkberg. 



Stackars lilla Gela skar sig på jobbet!

Ne, nu ska jag ta och byta om och sedan ska jag lägga in nya låtar på mp3:n. Tror det blir en lång promenad idag! :D

Bye 

Gela är på glatt humör!

Vet inte riktigt varför men jag är på jätte bra humör idag!
Det är inte så himla svårt att vara nyttig endå :) Skrev ju för ett tagsen att jag måste gå ner i vikt! Och därför har jag blivit mer nyttig! Jag äter fil med äppelbitar i på morgonen, det bästa är att jag inte blir hungrig förrän middagen. Innan när jag åt puffar med mjölk eller ingen frukost alls så var jag ju så otroligt hungrig innan lunchen. Det blev lätt att jag åt en go bit innan middagen också för att jag inte åt en bra lunch eller ofta åt jag ingen luch överhuvudtaget. På kvällen brukade jag bli fruktansvärt godisugen men nu är det äpplen som gäller :) Det går ju lika bra det! Eller så dricker jag drick yoghurt. Mumms.. Dessutom är jag mycket piggare. Jag vet att det bara är några dagarsen jag började med detta men jag vill bara säga det att det känns riktigt bra! Trodde inte jag skulle klara mig utan godis men det gör jag! :)

Idag har det inte hänt mycket alls, jag har letat efter kjolen till studenten men nu hittar jag inte den helle... :S Aja jag är säker på att det löser sig endå :) Gubben och Nille var på Akkan en sväng och fikade, men det blev inget för mig. Som sagt inga gottesaker längre! ;)

Nu hade jag tänkt gå på en promenad och sen ska vi la äta. Det blir en senare middag idag för gubben har ju nyss fikat. Och jag är inte hungrig än :)

Ikväll jobbar jag från 21 - 00.15! Det känns inte lika jobbigt idag! Igår var det jobbigt, hade en dålig dag men jag håller med pappa för när jag säger att jag har en dålig dag så brukar han säga:
- Man måste ha dåliga dagar ibland för annars vet man inte hur bra dom bra dagarna är!

Hinner inte skriva mer nu, skulle ju ut på en skön promenad i solen! :)

Bye

Studentklänning??

Jag trodde att jag hade fixat min studentklänning... För jag har en vit kjol och ett vitt linne till som blir som en klänning, den är verkligen jättefin! Men problemet är att kjolen har jag men linnet är i Ankarsund, och den enda som har nyckeln dit är mamma.. det går säkert att fixa för jag kan be brorsan hämta nyckeln men vart är linnet någonstans??? Jag vet att jag har letat efter linnet förut där men inte hittat de.. Hade jag tänkt att jag skulle hitta den nu då eller? För er som inte vet så används huset inte längre och det jätte rörit där.. dessutom så har man ju inte vart där på jätte länge så hur ska man då minnas?
   Jag har ju hela tiden tänkt att jag hinner leta efter den.. men vi är ju snart i slutet av April!!!
Vi ska ju till Umeå nästa måndag och tisdag med klassen. Jag pratade med Maarina nu och hon sa att vi har 4 timmar på stan på Tisdag :D Och hon skulle hjälpa mig, för jag kan ju inte Umeå så bra! Haha! Hon är så snäll som ställer upp!! :)
Så det löser sig säker, annars får jag beställa från nätet men jag tycker inte om det så mycket för då kan jag ju inte pröva.. Och sen brukar dom ju se annorlunda ut i verkligheten tycker jag!

Bye so long!


Inte nöjd!!!

Jag blir ju aldrig nöjd med min blogg... Ååå!! Jag vet heller inte hur man fixar till den. Vet ju bara hur man använder färdiga mallar... Jag måste kolla om det är någon som kan hjälpa mig.  

Nu har jag iaf jobbat färdigt för idag! Gick bra idag me men jag har såå fruktansvärt ont i fötterna! Ännu värre än igår men nu är man ju hemma och får vila fötterna! :) Kanske ska titta mig efter ett par tofflor som är bra att jobba i. Just nu använder jag foppa tofflorna för jag trodde dom skulle funka fint men icke de! Fast det är klart, man får ju ont i fötterna i början när man är ovan. Fick ju det när jag började jobba på Café Akkan också!
Jag har också fått jätte ont i smalbenen. När jag böjer upp fötterna så gör det ont?! Det bidrar ju till att jag får ont i fötterna när jag går för då böjer jag ju upp fötterna lite.. När man är på jobbet så går det ganska bra och när man är hemma men när jag går längre sträckor så gör det jätte ont! Som när jag går på mina promenader. Carina (på jobbet) säger att det kan vara benhinnesinflammation, för hon sa att det kan bli så när man är ovan att stå och gå så mycket. Jag menar jag sitter nästan ingenting på 9 timmar, jo på rasten idag satt jag 10 min när jag åt. Aja det blir säkert bättre efter ett tag.

Jag har bestämt mig för att verkligen gå ner i vikt! Jag har tänkt att jag ska försöka men jag har inte vart så noga. Men nu är jag less på att alla tror att jag är gravid pga min mage. Och när jag då säger att jag inte är det så säger dom flesta: Oj då, har du gått upp så mycket! Du brukar ju vara jätte smal. Men nu är det så här att jag mår så fruktansvärt bra nu och det gör mycket! När man mår skit så har man ingen stor matlust och det bidrar ju till att man heller inte väger mycket. Men nu när jag äntligen mår så här bra för första gången i mitt liv så kommer även matlusten.
   Men som sagt jag ska fan gå ner nu för nu är Gela less på alla rykten som går!

I morgon ska jag bara slappa! Fast jag jobbar en stund i morgon också, fast bara från 21-00.15! Så det blir en skön dag i morgon. Ska passa på att gå på en promenad också för jag har inte gjort det på två dagar eftersom jag har jobbat till 22.15 så har jag ingen stor lust att gå på en promenad när jag är hemma 22.30 och har så här ont i fötterna! :)

Ska försöka fixa min blogg lite så den ser någorlunda ut tills jag hittar någon som kan hjälpa mig!

Bye!

Torsdag

Ja, då var det torsdag då. Idag ska jag också jobba från 13-22.15. Hoppas det går lika bra som det gick igår! Jag hade mycket energi igår och fick mycket gjort. Det är ju så jobbigt om man är trött eller halv dålig för känns det ju så tugnt! Jag vaknade med världens huvudvärk idag och jag tog både tre och alvedon men det hjälpte inte, men jag kom på att jag inte har använt mina glasögon på länge så jag tog på mig dom och huvudvärken var borta. Trodde inte jag kunde få så ont i huvudet av att inte ha glasögona men tydligen är det så. Det är ju inte så konstigt heller för om jag inte har glasögona så får ju ögona jobba så mycket på att fokusera och det bidrar till huvudvärk.

Oj, vad klockan rusar iväg. Måste jobba!

Se you later!

Jobbat färdigt!

Ja, nu har jag jobbat färdigt för idag! Sköönt! Har ont i fötterna. Men det har endå varit en bra dag! Mycke folk och det tycker jag är kul för tiden går mycket snabbare då. Sen har jag fyllt på saker i butiken och det är också bra att det finns saker man kan göra för jag skulle bli galen av att bara sitta. Så jag ska inte klaga.
   Men en sak var mindre rolig.. h*n var inne idag. Jag blir ju förbannad bara av att se h*n. Sen ska h*n ju hålla på och dryga sig. Ähh, blir så svårt att skriva om det när man inte vill nämna för mycket.

Nu blir det nog att se lite tv och sticka, och sen ska jag nog sova. Gubben har lagt sig redan för han jobbar ju i morgon. Jag är så ovan vid att han lägger sig så tidigt eftersom förut när han gick halvtid så börja han ju 12.00 på dagarna och då var han ju uppe mycket senare också. Då var det jag som la mig först. Men nu är det helt tvärt om! Jag börjar 13.00 i morgon och han börjar 7.00. Så kan det va.

Måste bara skriva att jag saaakkkknnnnaaaarrr Linda!

Go natt!

Jobb..

Ja, jag jobbar idag men just nu har jag rast så jag åt middag och nu sitter jag här. Måste snart gå igen. Jag började 13.00 och jag slutar 22.15 ikväll.

Har inte så mycket att skriva, är stressad och sen händer inte mycket förutom att jag jobbar! Haha!
Får skriva mer ikväll om jag har nåt att skriva då!

Bye

Tur någon har fått fisk!

Haha! Ja, det blir mycket prat om fisk här i bloggen nu! Jag har en bild på fisken som Gubben och Östen har fått, fast dom har ju fått mer också men dom har jag inge kort på.



Nu är vi hemma igen! Vi åkte vid sex tiden.

Ne, jag kan inte skriva mer nu för jag se Andra Avenyn.

Bye


Ingen fisklycka idag heller..

Men det är då självaste... Ingen fisk idag heller!!! Jag klev upp 6.30 för att det är då man får fisk, och alla runt om kring mig på isen fick ju fisk hela tiden! Jag hade dessutom bytt spö idag och jag prövade på olika djup men icke.. Aja, det är inte hela världen men jag trodde aldrig att jag inte skulle få en fisk på hela påsken. Haha! Jag är igentligen inte så intresserad av fiske men dom flesta tycker väl att det är kul att få fisk!? Men det skönaste är ju bara att få komma ut en stund!

Jag åkte hem vid 8.40 och nu har jag ätit en macka och druckit te! Gubben var hemma med hundarna så det var jag och svärfar som var ute. Svärmor jobbar ju idag.

Jag vet inte vad som händer idag, blir la bara att ta det lugnt.

Bye so long.

Trevligt besök!

Ikväll fick vi besök av Angelika, Dessan och Joulina :) Det var jätte kul att få träffa dom! Jag fick gosa med Joulina vilket jag tyckte var underbart! Sedan kom brorsan också och efter en liten stund var Angelika tvungen att gå.
Sedan var brorsan tvungen att fara så då var det bara Dessan och Joulina kvar men det var kul att dom ville stanna längre!

Här är några bilder från ikväll.



Svärmor med Joulina.



Angelika och Dessan, vilka sötisar!




Jag me Joulina, hon nös precis. Haha!

Ne, nu måste jag gå och lägga mig för jag ska upp 6.30 imorgon och pimpla. Haha! Jag ska banne mig få en fisk iaf!

Nazz Nazz!

Men det va då självaste...

Ingen fisk idag heller!!! Å idag var jag ju ute i tid! Förbannat! Jag och svärfar var ute och han fick två fiskar som släppte precis när dom var uppe. En fisk hade fått kroken i stjärten så han kom baklänges så när han slapp var det ju bara att simma ner igen!

Jag gav upp, kan inte sitta i timmar! Det var iaf kul att komma ut en stund! Så jag har ätit en ostmacka och druckit lite juice. Tänkte lägga in lite bilder här och sen se lite tv.



Jag lyckades ta ett kort på Gubben när vi körde över sjön! Tycker bilden blev jävligt bra med tanke på att jag körde skoter och det guppade. Fast det var synd att det inte blev någon snörök som det brukar bli för nu ser det ju ut som han står stilla. Haha.



Svärmor pimplar!



Gubben var tvungen att ta kort på Snollan! Haha



Jag tog ett kort på en ekorre!



När jag kom till brorsan igår så var det här det första jag såg.



Längre ner hade dom byggt en liten bar. haha! soffor och ölflaskor!

Ne, jag får ta och lägga in fler bilder sen! Orkar inge mer nu!

Bye

God morgon!

Blev visst lite tidigt idag, vaknade 06.50 av att jag var pigg, så jag tog på mig kläderna tog ett glas vatten och nu sitter jag här! Haha! Gårdagen gick bra, jag åkte ju ner till Storuman och det första jag gjorde var att handla! Sedan åkte jag till pappa och vi satt och pratade en stund när vi sedan bestämde oss för att vi skulle åkta hem till mig så jag fick duscha och så ville vi äta lite. Jag dushade och pappa satte sig direkt med gitarren! Haha! Typiskt! Sedan gjorde vi soppa och sen drack vi kaffe och såg på: Jag vet vad du gjorde förra lördagen. Vi hann inte se hela för det var dags för mig att jobba.
Att jobba gick också jättebra! Vi var ju två stycken så det var kul. Det var bra med folk tycker jag. Jag slutade tio och jag åkte hem till pappa direkt. Vi drack kaffe och såg reprisen av: Andra Avenyn. Jag hade ju missat det i tisdags och pappa han garvade åt mig för han tyckte programet var så konstigt, och jag förstår han för jag skulle berätta lite så att han hängde me och det lät typ så här: Ulla är alkoholist, hon har en dotter som också har fått en dotter med en kille som heter Hamsar. Ica reklams gubben har ett företag och hon där som jobbar hos han, hennes man har blivit bög. Hon där var tillsammans med han där men sedan bytte hon till Dennis, och där är Dennis dotter Li.
  
Haha det var ganska roligt!

Jag var där till 00.00 och sedan körde jag upp till Ankarsund igen. Det tog bara ca 30 min. Det var skönt. När jag kom hem vid 00.30 så var alla vakna, det tyckte jag också var skönt för hundarna skäller ju när någon kommer och jag ville inte väcka hela huset när jag kom. Vi satt och pratade ett bra tag, vet inte om klockan var 01.30 innan vi gick och la oss. Dessutom låg jag vaken ett tag för jag kunde inte somna direkt.

Det var lite om min dag igår! Idag vet jag inte riktigt vad som häner. Ska la vänta på att Östen vaknar så vi kan fara ut och pimpla! Haha! Han brukar ju kliva upp vid 8.00.

Bye so long.

Fisketävlingen..

Går inge vidare för mig och svärmor!! Jag vaknade halv elva och då kom Gubben hem.. han hade varit ute å pimplat sen nio! Han har nu fyra fiskar och därmed leder! Grattis till dig Gubben! Jag och svärmor funderade på att slå ihop oss till ett lag så om jag får en och hon får en då har vi ju två! Haha! Vi funderade också på om vi skulle gå upp tidigt i morgon och ut å pimpla för det är tydligen då dom nappar! Det blir spännande att se hur många svärfar har fått, han är ju fortfarande ute!

               

Idag ska ju jag köra ner till Storuman för jag ska jobba 17.00 - 22.00. Men jag tror jag ska åka 12.00 för jag ska handla lite åt svärmor och Gubben,  jag ska duscha, jag ska hämta potatis och jag ska givetvis träffa pappa och så måste jag äta en bit innan jag börjar.
Så ser min dag ut idag!


Påskafton del 2

Nu har vi ätit go middag! Mumms. Det blir la att se på tv en stund och sedan vid sex tiden ska vi till Kroktjärn och pimpla lite! Hoppas att det går bättre där! Haha! Jag vill ju ha nån fisk i påsk ju!
   Efter det blir det att se på Robinson. Helt otroligt att jag följer det nu för jag har aldrig gjort det men jag tycker det är så roligt att när ena laget är i ett träsk och andra på en fin ö! Sedan är det massa fula saker som händer, en gubbe sket ju på sig under en tävling! Haha!

Jag bytte om innan till kjol och ett rosa linne med en rosa liten tröja, har tappat ordet på vad dom heter! Så här ser jag ut! Man ser ju inte kjolen för jag hittade ingen stans där man kunde ställa kameran så den blev lägre men kjolen är iaf svart och ganska lång.



Bye so long!

Påskafton!

Idag gick jag upp tidigare än igår :) När jag gick upp åkte Gubben och svärfar och pimplade, jag åt en macka och drack lite te! Sen åkte jag också ut, Gubben fick en fisk, en sik! Haha! Inget vi vill äta men katterna blir glada! Vi har ju en "påsktävling" där vi tävlar om vem som får mest fisk under hela påsken! Det går inge vidare kan jag säga! Men gubben leder ju nu eftersom han fick en idag! Vi andra har ju inte fått nånting alls! Vi som tävlar är ju jag, Gubben, svärfar & svärmor. Det värsta är att jag har ju så otroligt dåligt tålamod! Haha! Då går det inge vidare!

Här kommer lite bilder som jag tog idag!



Bubben är så söt där han sitter och pimplar!



Jag sitter också å pimplar men inte ett napp..



Gubben tog ett kort på sig själv! Tihi!



Gubbens fisk!



Svärfar pimplar i solen!

Bye!


Glad Påsk!!!

Vill önska alla en riktigt Glad Påsk!!!


Lång Fredag!

Japp, långfredag idag då! Jag vaknade ganska sent idag och vi käka lite frukost. Sen tog jag skotern å åkte en sväng å fotade lite grann, sen åkte jag tillbaka och satt å titta på när svärfar och Gubben höll på med en skotersläde, men jag blev väl lite göra lös så jag började bygga en snö gubbe! Hahahahaha! Fast det blev nog en kyckling.. haha! Är inte färdig än! Men jag skulle vilja ha lite fjädrar för då skulle jag satt lite påsk ris vid han! Haha! Ja, jag är helt normal bara lite göra lös! Haha!

Sen åt vi påsk mat, efter de åkte jag svärmor och Gubben ner på isen och pimpla lite men ingen av oss fick något.. vi hade ekolodet med oss och det visade att det finns massa fick men dom har nog blivit krokvana.
Det finns en film man kan se på www.kikmete.se där det är en som har stoppat ner en kamera och filmat och det är fanimej inte lite fisk här. Om man går in på sidan så trycker man på kategorier och sedan mars och sedan Ankarsund, den som är längst ner! Och sen är det en filmrulle som man trycker på.

Sen åkte vi hem, jag träffade Dessan & Gicca en liten sväng men dom skulle upp till Abboreberg så vi skulle höras i  morgon. Jag gick hem och vi åt lite paj! Mumms, sen kom Bernt och då blev det kaffe och bullar! haha!

Och nu sitter jag här! Haha!
Pappa och Brorsan kommer nog i morgon! Hoppas, hoppas, hoppas!!!! Jag blir jätte ledsen om dom inte kommer! Tror jag ska ringa pappa nu!

Här kommer lite bilder!



Gubben är så söt på snollan. Tihi



Svärmor är också såå söt!



Tog kort på Giccas hundar! Sötisar!




Bye so long!

Attan också..

Jag som har börjat ta tag i skolan och få bort mina rester och så. Å givetvis fick jag den "roliga" perioden på månaden igår, vilket inte var kul alls för jag får ju såå fruktansvärt ont både i ryggen och i magen! Det brukar bli bra efter två dagar men jag skulle ju jobba igår vilket inte var nån höjdare men jag fixa de! Jag har precis lika ont idag så jag är hemma från skolan.. Inte vad jag vill vara just nu eftersom jag verkligen INTE vill hamna efter.. För jag vet ju att av att missa en dag så kan man missa ganska mycket! Men jag får kolla upp vad jag har missat när jag kommer tillbaka. Igentligen ska jag inte ha dåligt samvete för jag har verkligen stora problem med den här "veckan". Å de har jag alltid haft så det är ingenting jag kan göra nånting åt!

Så idag är jag hemma, ska se om jag kan göra lite skolarbete och kanske slänga in en tvättmaskin.

I morgon kommer pappa!!! :D Jag längtar såå!!

Bye

Längtar!!

Jag längtar till så mycket just nu! För det första så längtar jag tills Pappi kommer hem! Han ska åka i morgon efter jobbet, så han är la här i morgon natt eller på torsdag! Ska bli sååå himla kul! :D Saknar han ju så otroligt mycket! Älskar han gör jag med hur mycket som helst! :D

Sen längtar jag till påsk då vi åker upp till Svärfar & Svärmor! Det är alltid lika mysigt att få komma dit! Dom är ju så underbara! Ett plus är ju skoterkörning och pimpling :) Synd bara att fiskarna har blivigt "krokvana". Men man brukar iaf få nån! Inte jag tydligen men alla andra! Haha! Men för mig är det bara att fortsätta försöka! Haha! Än har jag inte gett upp! Frågan är bara hur länge vi ska va där, tror inte Gubben är ledig nånting så det kanske bara blir över helgen? Måste kolla det med han! För jag är ju ledig hela nästa vecka.

Sen längtar jag till balen då jag ska få visa upp min fina klänning :D Ska bli så kul!!

Ne nu måste jag sluta skriva för Gubben försöker sova och jag tror han störs lite av att jag sitter och knapprar på knapparna! Haha!

Jag blir nog hemma i morgon me för jag har mått såå dåligt i dag! (Jävla mens...)

Go natt!

Tack svärfar & svärmor!

Studenten löser sig endå! :) Svärmor hade läst min blogg och hon sa att dom skulle fixa en överaskning! :) Så då får resten av släckten fira mig dagen efter! Det blir super bra! Tack såå mycket! Vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka er! Ni ställer ju alltid upp! Ni är helt enkelt underbara! :)

Nu förvandlades Gela från orolig till glad! :D

Bye!


Så här ska det la inte vara?

Jag känner verkligen att jag inte vill ta studenten.. Va? Vem fan vill inte de kanske du undrar då men jag känner att allt ska bara krångla.. Dom vill att jag ska göra så, å dom säger att jag ska göra si.. Orkar inte! Det är la för fan min dag!!! Jag vill jätte gärna att mina nära och kära ska få fira mig och det känns ju jätte kul att dom vill göra det! Men nu är det ju så att dom vill inte komma om dom är där och så vidar.. Jag vill inte att h*n ska komma men då tycker dom att h*n måste ju få göra de! Men nej säger jag då! Jag vill fira min student utan att bli ledsen över att h*n ska göra som vanligt.. 
   Alla säger ju att man ska hyra en lokal och bjuda in alla men det går ju inte om inte "dom" kommer för att "dom" é där! Tänkte kanske att jag, pappa, brorsan, Gubben å svärföräldrarna kanske kunde äta middag på hotellet å så får dom som vill komma. Åååå det känns BARA jobbigt med studenten.. Dessutom att jag får fixa allt själv eftersom jag inte har någon annan som vill göra de! Plakatet som föräldrarna brukar fixa när man går ut t.ex. vem ska fixa de! Är det nån som har tänkt på de? Nee.. jag vet inte alls hur det här kommer sluta! Just nu vill jag bara slippa tänka på studenten..
Jag är nog den enda som inte vill ta studenten! :( Aja jag hoppas att det löser sig på bästa sätt!

Behövde bara skriva av mig lite..

Tack Gumman (Casey) för tepartyt ikväll! Haha! Det är så kul att vara med dig! Känns så bra att vi kan prata om precis allt och vi har ju alltid såå kul! Du är bäst! :) Känns bra att ha dig vid min sida och du vet att jag alltid är på vid din sida oavsett vad som händer! Älskar Dig As Mycket! Puss på dig! Ses i morgon :)

Go nazz på er!


Morning!

Morgon och morgon är det la inte längre, haha! Jag har vart vaken ett tag nu. Jag och Gubben ser på tv just nu.

Skönt med en ledig dag i veckan :) Söndagen som förut var en jobbig dag för mig eftersom det var dagen innan skola och jobb har blivit den bästa dagen på veckan, eftersom jag är ledig då! :)

Idag tror jag att jag ska tvätta och så, jag ska även plugga. Så det är vad jag har tänkt idag! Gubben ska även färga mitt hår :) Fast han mår ju inge vidare så det kanske blir så att jag ber Casey hjälpa mig!

Det gick bara bra att jobba igår! Inga problem! :)

Ja, det är väl allt jag har att skriva just nu!

Bye

God Morgon!

Det blev lite sovmorgon idag men det ska man la också få ha ibland! Jag vaknade 10.50.

Det gick jätte bra på jobbet igår. Det känns som det mesta börja sitta och jag gör allt automatiskt istället för att springa och läsa på en lapp. Det känns bra tycker jag :)
Brorsan var där med mig en stund också och det var roligt!
 
Idag vet jag inte vad som händer! Det blir la att ta det lugnt! Tror jag ska göra lite skolarbete! Och sen jobbar jag ju ikväll till 00.00 igen.

Bye


Skola

Just nu har jag lunch! Har två timmars lunch idag igentligen men vi blev kvar en stund över tiden på lektionen.
Väntar på att Casey ska hålla mig sällskap :)

Jag skrev ju igår vad som händer idag så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, ville bara dryga ut tiden lite :) Jag har bild 13.10 med MipMip :) Känns inte så kul att sluta fyra idag på en fredag och allt men bild är ju okej å ha, då får man ju göra nåt man tycker om! Hoppas ja iaf, det beror ju på vad vi får för uppgift!

Ne, nu har jag inge mer att skriva! Det är helt tomt Haha!

Bye

Roligt besök!

Ikväll kom faster Ulle och Fredrik på besök! Det var jätte roligt tycker jag! :) Det var ju så länge sen vi träffades sist! Jag fick reda på att hon är i sjunde månaden, jag visste ju inte det! Men nu vet ja :)

Det har inte hänt så mycket idag! Jag skulle köra till brorsan en sväng men när jag kom dit var ingen där, ringde till han å då sa han att han var i Gardsjönäs. Så jag ringde Casey men hon hade inte tid så jag ringde mimmi men hon svarade inte så jag körde hem. Lite trist för jag ville verkligen hitta på något men nån men Ulle & Fredrik kom ju förbi :) Så jag fick ju vara social med någon iaf :)

Annars händer inte så mycket! I morgon går jag skola till fyra sen blir det la hem och käka lite sen ska jag på "kalas" kl sex och fira Tim och Victor som fyller år, sen ska jag jobba från nio till tolv. Vet inte om Gubben ska åka upp till A-sund i helgen. Han sa att han får känna efter i morgon, men för mig blir det inge A-sund eftersom jag jobbar i morgon och på lördag.

Just nu håller Gubben & Nisse på med datorn, vet inte riktigt vad dom gör. Jag sitter i soffan och funderar på om man ska försöka lägga sig i tid ikväll men det blir nog lite svårt för dom håller på med datorn som é i sovrummet och det blir nog lite svårt och somna då. Jag kan ju lägga mig i sängen som é i andra rummet men jag kan vänta för jag är endå inte så trött :)

Ne, nu har jag inte mycket mer att skriva! Funderar på en promenad. Kändes tugnt men när man väl har tagit sig ut så är det ju hur skönt som helst så jag tror jag kör på de!

Bye

GRAAAATTTTIIIISSSS!!!!!

Ett stort GRATTIS till dig gumman (Linda) som har fått sin efterlänktade bebis! Nova heter hon! Jag är så glad för din/eran skull! :D Vill träffa er NU ju!!! Ååå lilla gumman.. tänk bara på "förr i tiden" då vi va ute och festade och levde fan! Haha! Va tiden går fort! Va bara tvungen att skriva grattis och jag önskar er all lycka i världen!
Jag har tänkt och ringa men jag vet inte om jag kommer störa eller så, men iförsej så kan jag ringa å så får du säga till om du inte kan prata! Men nu är det nog försent! Får ta det i morgon!





Min dag i dag har varit tuff kan jag lova!!! Va uppe 7.00 och gick till skolan sen direkt efter skolan så började jag jobba (13.00) till tio i elva för jag hittade inte vissa saker! Så det har varit en låååång dag! Men jag klarade mig igenom den och det är jag stolt över :) Försöker stärka mitt självförtroende för vi har ett ämne som heter kommunikation nu och vi pratar om självförtroende där, att man ska ge sig själv beröm å så och det gjorde jag ju nu :)

Ne, det blir sängen på engång nu för min del! Jag har sååå fruktansvärt ont i fötterna!

Bye