Julpynt!

Idag har jag julpyntat! :) Nu känns det lite mer att det är jul snart!

Just nu sitter jag och Gubben i soffan framför varsin dataskärm och lyssnar på musik. Jag tycker det är så mysigt att ibland bara sitta och lyssna på musik och tv:n är avstängd och bara mysbelysningen är på. 

Nu är allt klart tills i morgon då jag ska stå utanför akkan och sälja grejer, och pengarna ska gå till världensbarn. Jag har prismärkt sakerna, skrivit skylt, köpt lottring till lotteriet, fixat växelpengar, fixat bord, mm.. orkar inte skriva allt.
   Hoppas bara att det kommer gå bra! :)

Ikväll händer la inte så mycke, kanske göra någon god middag och vi får se om Nisse kommer och äter med oss.
Ska nog bara ta det lugnt och försöka passa på att vila ut mig medans jag kan! ;)

                        

Det är för mycket tankar nu som flyger runt..

Vad vill jag med mitt liv? Ska jag göra si eller så? När ska jag hinna göra det? Jag måste fixa de å de.. ähh jag skiter i allt! Jag får helt enkelt ta en dag i taget! Just nu skulle jag bara vilja åka bort någonstans där jag får vara helt själv och bara vara.. Utan stress och krav!!! Bara få glömma verkligheten ett tag! 
   Ena stunden är jag glad och andra stunden är jag helt hur jävla deppad som helst. Orkar inte me att vara så här! Är det för mycket begärt att få vara glad större delen efter allt som jag ha fått gå igenom? Kan inte jag få leva nu? Är det inte min tur?

Ne, det var inge inressant men jag va bara tvungen att få skriva av mig!

Det går jättebra att vara på Parkskolan, tänk att få jobba där när jag har pluggat färdigt!
Det är mycket jag ska hinna innan jul.. men jag får tänka positivt, då brukar det gå lättare! :)

Ska göra mig i ordning för sängen nu, det är ju måndag i morgon å de betyder att det bli en tidig morgon!

Praktik!

Jag stormtrivs verkligen på Parkskolan! Det är hur bra som helst!

Pinsamnt första dagen då jag svimmade men efter det har allt flytit på bra! :)
Jag var upp på sjukan iaf och fick reda på att mitt blodvärde är för lågt! Jag ska ha 150 i blodvärde men jag har 118. Så jag äter järntabletter nu. Hoppas jag blir piggare och slipper yret ;)
 
Helgen var väldigt jobbigt men jag tog mig igenom, var nog bra det som hände på ett sätt! Man behöver gå igenom sånt ibland tror ja för att man ska kunna fortsätta.
Men nu är allt bra och jag ska ta nya tag!

Skriver mer sen, har inte hänt så mycke :)

Bye bye!

Fan..

.. va den här veckan har gått fort! Alldeles för fort! :( Vill vara ledig mer! Haha! Ne men det känns ändå kul att få börja praktiken i morgon! Fast något som tynger mig är projektarbetet men jag ska se om jag får tag i personen som jag har ringt flera gånger utan svar!
Jag ska ju ha två loppisar som projektarbete och pengarna som jag får in ska gå till Rädda barnen, och sakerna som blir över ska också gå till Rädda barnen!

Idag var jag i Lycksele med min faster och min kusin. Faster opererade bort en knöl i bröstet och min kusin skulle följa med för att köra hem eftersom faster inte fick köra efter operationen! Jag följde med för att hålla kusinen sällskap medans faster opererades! Kusinen har skaffat en hundvalp som är hur söt som helst! Det var så kul när vi skulle på Dollar Store för kusinen ville inte lämna valpen i bilen eftersom hon nyss har fått valpen och han blir jätterädd om han är själv.. Så jag stoppade han i handväskan! haha! För vi tror inte man får ha med sig hunden in dit. Min handväska är ju väldigt stor och han hade inga problem att få plats men han ville inte ligga så han skulle promt ha ut huvudet utanför väskan, och jag ville ju inte trycka ner han heller, men fan vad jag och kusinen skrattade! Fan va vi é crazy!

Ne, nu hinner jag inte skriva mer! Har massa att fixa tills i morgon!