Tvätt, tvätt & tvätt..

Japp, jag håller på och tvättar en massa för Gubben börjar ju på ett nytt jobb på måndag och då måste han ha en massa kläder eftersom jobbet är i Ankarsund så ska han bo där.
Det är synd att tvätten tar så lång tid och dessutom har vi bara ett torkskåp som vi kan hänga kläderna i och det blir fort fullt. Fast i försig så är det inte så mycket tvätt. Jag har endel kläder som måste tvättas också men jag måste ta Gubbens först eftersom det är mest bråttom.

Aja, nu sitter jag i soffan och ser på tv och dricker kaffe. Ska snart ge mig iväg på byn en sväng. Har några ärenden som jag måste göra.

Det är allt jag har att skriva just nu.

Bye


Magsjuka...

Jag är så dålig på att uppdatera nu för tiden.. Men jag och Gubben fick magsjuka i helgen och vi har bara legat på soffan i några dagar, men jag orkade inte ens uppdatera!? Dessutom hade jag la inte så mycket att skriva, haha.

Jag är fortfarande halv dålig men jag jobbade i dag. Började 6.15 så jag var uppe 5.00 så jag skulle piggna till och sen cykla till jobbet. Det var en tuff dag för jag mådde illa hela tiden och hade ingen ork alls.. Inge kul när det är så men vad gör man?

I morgon börjar jag 17.00 och jobbar till 00.15 fast jag brukar inte vara hemma förän vid 00.45 för det tar ju en stund att stänga. 

Just nu sitter jag och Gubben och ser på Cops, fast ingen av oss tittar la igentligen för vi sitter med varsin dator, tihi.

Aja har inte mycke mer att skriva.

Bye


Home sweet home.

Är hemma nu från jobbet eller vi har varit och käkat också. Det blev ute idag eftersom det är så varmt så det går ju inte laga mat för då blir det ännu värre har inne!

Är så trött, orkar knappt hålla upp ögona längre... Vet inte om jag ska vila en stund? Vi får se hur det blir med den saken.

Solen lyser och det är varmt och skönt, synd bara att man jobbar på dagen så jag kan ju inte åka och bada eller så, brukar inte vilja bada på kvällen för då är det mest för att svalka sig, på dagen kan man ju ligga och sola å så :)

Ne jag svamlar ju som en idiot! Tror jag ska sluta skriva för det blir bara en massa konstigt! Haha.

Bye so long!


Shit!

Jag dör ju av värmen snart! Har iförsig bara jobbat 4 timmar ikväll men det är ju så fruktansvärt varmt där inne... Sen cyklar jag hem också för jag tycker att jag ska röra på mig nångång ;) Men från jobbet och hem är det bara uppför och då är jag seriös! Ska jag kunna sova i detta? Har inte kunnat sova på flera nätter pga värmen..
   I morgon börjar jag 9.00. Skönt med lite sovmorgon! Men jag går endå upp 7.30 för som jag kanske har nämt tidigare så hatar jag att stressa på morgonen! Så hellre gå upp tidigt och hinna dricka kaffe och så :) Speciellt om det är soligt ute för då sitter jag utanför jobbet i solen och bara myser innan jag börjar ;) Visst låter det skönt?

Ne, nu ska jag ta och svara på några kommentarer sen ska jag lägga mig i sängen och läsa tidning och kramas med Gubben!

Natti natti på er!


Varmt!

Det är verkligen varmt idag men jag ska verkligen inte klaga för solen är så välkommen nu efter allt detta regn!
Synd bara att jag har helt fel kläder på mig idag! Långa mjukis byxor och en stor stickad tröja! Haha. Får nog ta och byta om!

Idag tog jag sovmorgon, hade huvudvärk i morse när jag vaknade så jag tänkte att jag kan sova en stund till utan att få dåligt samvete :) Dessutom drömde jag en obehaglig dröm inatt som jag inte kommer på nu vad det var men jag vaknade iaf ganska rädd och kröp intill Gubben! Det är ganska konstigt endå tycker jag för om jag vaknar och har drömt en mardrömm eller inte kan somna om, då lägger jag mig nära han och oftast så håller han om mig och då somnar jag direkt igen! :)

Idag har jag inte gjort så mycket, jag sa till mig själv att jag inte skulle till Akkan idag för jag tänkte att jag skulle tvätta lite å så. Men det blev visst en sväng till Akkan iaf :) Men jag hinner ju med tvätten iaf för jag var inte där så länge. Jag var där med Linda och Nova :)

Jag börjar jobba 18.00 så jag tänkte att jag skulle ha middagen färdig när Gubben kommer hem så jag slipper stressa i mig maten.

Ne, jag ska ta och slänga in en tvätt så kan den tvätta medans jag sitter på datorn ;)

Bye


Oj vad jag är en dålig bloggerska! ;)

Blir ju aldrig att jag bloggar nu för tiden.. Känns som jag har så mycket jobb och sen när jag inte jobbar så ska jag ta hand om hemmet.. Eller visst har jag fritid också men då har jag ingen lust eller så orkar jag inte.

Aja så kan det vara ibland! Vilken tur att jag inte tjänar pengar på min blogg för då skulle det bli en liten lön för mig! tihi!

Just nu sitter jag och Linda hemma hos mig och vi sitter framför varsin dator! Haha! Lite komiskt!
Vi har varit på Akkan en sväng, men sen kände jag att jag måste hem så fort som möjligt och blogga innan jag tappar suget! Hehe, ne riktigt så illa är det inte men jag kan inte sitta på akkan en hel dag.

Jag var med Linda i går och i förrgår också innan jag började jobba, trevligt trevlig. Tycker om att vara med Linda, det är den enda vännen jag har som jag vet att hon finns alltid där för mig och att jag när som helst kan vända mig till henne :) Tack för det gumms!

Ne, jag ska sluta innan det blir för mycket text ;) Vet själv att det är jobbigt att läsa när det blir för mycket!

Se you later!