Bada = Svalka sig!

Jag ska snart slänga mig i sjön! Väntar bara på att brorsan ska sluta jobba så jag får lite sällskap! Är ju så otroligt varmt, men jag klagar inte för hellre varmt och sol än kallt och regn :)

Bye

Härligt!!!

Vi är i Ankarsund nu, eller vi kom igår. Det är såå fruktansvärt härligt tycker jag :) Jag har ju en mini semester, för jag jobbar bara en dag denna vecka och det är på fredag så då åkte vi upp hit, gubben har ju semester nu.
Igår var jag hos brorsan, han jobbar ju på fiskodlingen här. Sen kom pappa upp också :) Det var super mysigt. Så jag var med dom hela gårdagen. Vid 21.00 när brorsan slutade åkte vi och badade! :) Sköönt.

Ne om jag ska ta och se om Gubben och svärfar har fått någon fisk!

Bye so long.

Aj aj aj!

Vilken dag det har varit :( Skulle jobba 12 - 21 idag men chefen ringde kl 9 och frågade om jag kunde komma tidigare, så jag var där klockan tio. Så jag har alltså jobbat 10 - 21 idag! Fy fan säger jag bara. Hela kroppen gör ont, ryggen, fötterna, benen och dessutom fick jag min mens idag och den kom ju lägligt..... :( Så därför gör det ännu ondare i ryggen och dessutom mensvärk på de. Och denna värme!!! Jag skulle inte klagat om jag var ledig för då hade jag legat i sjön. Men det var 34 grader på jobbet.

Jag skulle öppna i morgon men som tur var slipper jag det för jag och en jobbar kompis ska byta så jag börjar kl 18.00! Sköönt!

Orkar inte skriva mer nu, har ont och är trött.

Förlåt om jag inte har svarat på alla kommentarer men det är så mycket just nu!

Tisdag

Jag klev upp för ungefär två timmarsen och just nu sitter jag och lyssnar på Justin Bieber - Where are you now. Den är ju så otroligt bra!!! Hitta den på en annan blogg. Han är såå duktig!
Idag blir det bara att ta det lugnt tills jag börjar jobba. Jobbade i går kväll och det var en massa tjörv. Jag fick reda på att jag ska ha en rast 19 - 20 och det upptäckte vi 20 över 19 men som tur va kom gubben och hälsade på för han var ute med fyrhjulingen och då gick vi ut och tog en glass men jag hann inte äta upp glassen för då ropade min arbetskamrat så jag va tvungen att springa in igen. Det var lite problem så jag tog över kassa.

Ne, jag tror jag ska ta mig en macka nu.

Bye

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen, fast det har vi vart i några timmar nu. Jag har vikt tvätt, tvättat, diskat och sen har jag och gubben suttit på altanen och druckit kaffe i solen :) Vi har också ätit, vi hjälptes åt med maten idag! Det har varit en mysig dag idag. Blir så glad när solen lyser.

I morgon börjar arbetet på allvar. Är ledig en dag i den här veckan och det är på torsdag. Det kommer även bli lite ändring i våra rutiner för vi brukar alltid äta kl 16.00 men nu kommer det vara många dagar i sommar som Gubben kommer få äta själv eftersom jag kommer börja 17.00 flera dagar. Det kommer också kännas konstigt att jag är ledig när Gubben jobbar och han är ledig när jag jobbar så vi kommer typ bara sova med varandra.  Aja vi får anpassa oss! Jag är glad över att jag har fått jobb, är ju inte det lättaste nu i dom här tiderna.

Aja här kommer lite bilder! :)



Det här är på midsommardagen. Jag tog en bild framifrån också men jag råkade radera den innan :S Men jag har på mig en vit klänning med ett smalt svart bälte.



Så här ser jag ut idag. Korta jeans shorts och ett svart linne med vita blommor på. Och givetvis min blåa blomma i håret ;)



Det här är då fyrhjulingen som Gubben har köpt.

Nu får det räcka med kort för idag :)

Bye so long!



Slåss med mygg!

Jag och Gubben åkte och fiskade fast det blev bara en liten sväng för det var såå fruktansvärt mycket mygg!! :( Jag blev helt galen, kunde ju inte konsentrera mig på fiskningen.. Blir så irreterad på att dom ska vara uppe i ansiktet! Men det var ju det enda stället som inte hade kläder så det är la inte konstigt! *Hehe* Iaf så åkte vi hem, tyckte lite synd om Gubben för han hade nog velat stanna kvar en stund. Han säger att det är bara att inte bry sig om dom och låta dom bita, och jag prövade men jag blev tokig!

Aja, hoppas ni har en myggfriare kväll! :)

Snälla hjälp mig ;)

Det är första gången jag är utnämnd till veckans blogg! Det vore jätte sött av er om ni ville rösta på mig! :)
Jag är nummer 1.

 http://schaaara.blogg.se/

Roligt!

Tycker det är så roligt att blogga nu när jag har fler besökare och en massa kommentarer :) Tack ska ni ha! Fick ju blogg koma ett tag för det var så trist när det inte var så många inne! Men nu har ni hjälpt mig att komma tillbaka :)

Vad tycker ni om den här klänningen? Jag tycker den var super söt!



Bye!

Midsommardagen!

Ja, då var midsommar bortgjort. Idag är det midsommardagen. Vet inte riktigt vad som händer idag, tror jag ska ner till pappa som är nere i byn och se vad han har för sig!
Vill ju använda min klänning men det ser ut som det ska regna när som helst! :( Aja får se hur jag gör!

Måste bara säga att middagen igår var super god :) Grillat med sallad och vitlöksås eller bearnaisesås :) Till efterrätt blev det jordgubbar med grädda :) Mumms, var ju så längesen jag åt jordgubbar med grädde, fattar inte varför!

Aja hade alla en bra midsommar?

Bye so long!

Nu äre kvällen!

Just nu sitter vi och ser på V. Innan såg vi på en natur film, riktigt bra faktiskt. Blir så farsinerad av att djuren är så smarta :) Det blev inge fiske idag, tar det bara lugnt :) Det är ju så skönt att ta dagen som den kommer och inte planera en massa. Fast det kan hända att jag åker en liten sväng och fiskarm får se hur det blir. Vill scrappa men bilderna jag drog ut blev typ oranga så jag ska låna svärfars och se om det blir bättre där. Det fattades tydligen färg i svärmors skrivare så då var det ju inte så konstigt!

Hoppas att ni njuter av midsommar och har det bra!

Bye!

Kul!

Är ju hos svärmor och svärfar över helgen och nu hittade jag gamla bilder på svärmors dator, måste bara lägga in några :)



Här är jag på julafton :) Så jag ser ut!!! Hehe!



Jag på nyår, vet inte riktigt hur många årsen det är.



Jag och svärfar :) Visst é vi söta!



Jag, Gubben & svärfar också på nyår, Champange dags! Tihi.




Det här är en gammal bild, en av dom första gångerna jag var hos svärföräldrarna. Haha, ca 3 1/2 årsen.



Familjen Arklöf, dom är ju så söta alla tre :) Svärfar, Gubben & Svärmor! :)


Har ni en bra midsommar än så länge? Sj är det bara fint med mig, blir la att fiska sen ;) Brukar vara roligt att fiska gädda på midsommar natten :) Får se hur det går i år!

Bye so long

Midsommarafton!

Japp idag är det midsommar! Hoppas att alla får en super trevlig dag! Det tänkter jag ha iaf :)

Just nu dricker jag kaffe och tar det lugnt, ska hoppa in i duschen om en stund och sen ta på mig klänningen som jag hade på studenten. Tänker ju faktiskt ha den i sommar! Kommer nog in en bild sen!



Bye so long!

Stress, stress, stress!

Jag åkte till pappa en sväng, han höll på att skruva i buiken. Så jag hade med mig en termos med kaffe och bullar. Och jag var där ett bra tag men sen sa jag att jag var tvungen att åka hem för att jag ville hinna duscha innan jag börja jobba och då var klockan halv tre och jag börjar fyra. Men då ville han att jag skulle ta ut pengar från hans kort och gå till banken och sätta in dom till en annan person och sedan skulle jag ta ut ett paket på ica åt han. Ja tänkte jag, jag hinner. Så jag körde och parkera utanför banken och skulle kliva ut bilen när jag kom på att jag glömde kortet hos han, blev jätte arg och körde tillbaka, blev ännu argare för det är 30 km/h en bra bit så då blev jag ännu mer stressad, polisen stog även och kollade.
   När jag hade hämtat kortet och kört till baka så tog jag ut pengar och då var kl 14.55 alltså 5 min kvar till banken stänger. Givetvis så hamna jag bakom en bil med släpvagn som körde jättesakta och jag fick köra på ettan!!! Alltså inte ens 20 km/h.... När jag äntligen kom in på banken och skulle fylla i lappen så hade jag glömt mobilen i bilen och i mobilen hade jag kontonummret, jag blev ännu argare och sprang till parkeringen och skulle hämta mobilen.. Jag hittade inte mobilen och kollade sedan under passagerar sätet och där låg den inklämd!!!! Va? Vilket jävla skämt! Så jag grävde länge innnan jag lyckades få tag på den och sprang sedan till banken igen. När det var fixat åkte jag till ica och skulle hämta paketet, jag ställde mig i den kön där man tar ut paket och som tur var det bara en före mig! Men när det var min tur gick kassörskan till andra kön där det stog tio personer och jag fick vänta...

Nu äntligen är jag hemma men inte fan hinner jag duscha nu, måste ju åka till jobbet om 5 min...
Vilken dag alltså!

Hoppas ni har en bättre dag än mig :)


Bye so long!

Torsdag

Idag har jag inte gjort så mycket. Sett tv bara. Ska ta det lugnt idag, jobbar ju kl 16.00 - 22.00. Egentligen skulle jag inte jobba idag men vi ska tydligen vara två stycken ikväll eftersom det är dagen innan midsommar och då brukar det vara mycket folk.

Vet inte riktigt hur det blir idag men jag tror att Gubben tar fyrhjulingen upp till Ankarsund och sen tar jag bilen när jag slutar.
Det berodde på hur vädret skulle se ut för han vill ju inte köra hjuling i regn. Men det är ju riktigt fint idag ju :)

Bye

Super söta Linda!

Tack Gumman för att du fixade min blogg! Känns roligare nu med en egen design! Det är verkligen jätte snällt av dig att du hjälper mig eftersom jag är så dålig på det.
www.difficult.blogg.se

Just nu sitter jag och ser på Family Guy samtidigt som jag är inne på bloggen och påtar på.
I morgon väntar mer jobb. Känns så där för jag hade hellre jobbat så jag hade slutat kl 16.00 men jag slutar 22.15. Om jag hade slutat 16.00 så hade vi kunnat åka upp till Ankarsund redan i morgon. Men vi får se om Gubben tar fyrhjulingen upp å så får jag ta bilen när jag slutar.

Bye bye

Äntligen kväll!

Nu har jag jobbat färdigt för idag. Så det blir att äta middag nu. Det är Gubben som lagar idag :) Han ska göra championcreps.. får se om jag gillar de! ;) Gillar ju inte svamp men det kan gå :)

Sen efter middagen ska jag höra av mig till Linda för då ska jag till henne för hon ska få fixa min blogg lite :) Så snällt av henne. Vill ju verkligen ha hjälp. Är kass på design.

Aja får skriva mer sen, nu är det mat :)

Bye

Tisdag

Jag har nyss kommit hem från banken. Var tvungen att sätta in lite pengar som jag fick på studenten.
Kl 16.00 ska jag till tandläkaren vilket jag inte vill för jag är så fruktansvärt tandläkar rädd... Men det är ju bara en undersökning så det kommer säkert gå bra!
Kl 17.00 börjar jag jobba och jag jobbar till 22.15.
Känns bra att få börja jobba på "riktigt" utan att ha en massa plugg också. Nu kan jag äntligen tjäna pengar och jag skulle vilja börja fixa med huset så fort jag får in nog med pengar :)

Jag köpte ett par byxor på tradera, jag tycker dom va fina! Va tycker ni?



Bye so long!

Måndag

Idag har jag jobbat, sen åt jag och gubben mat jag gjorde biff, klyftpotatis, smörkokta morötter och championsås. Efter maten vila vi lite. Just nu ser vi på Family Guy.
I morgon blir det också att jobba och då jobbar jag från 17.00-22.15! Det blir lite knepigt för Gubben jobbar till fyra och i morgon ska jag vara hos tandläkaren kl fyra och sen blir det ju direkt till jobbet så vi kommer inte träffas så mycket i morgon. Men så kommer det nog bli ganska mycket, eftersom jag jobbar olika tider.

Har inte så mycket mer att skriva för det händer inte mycket nu förutom jobb och gosa med Gubben :)

Tänker på dig mormor! Hoppas att allt kommer bli bättre! Du får inte ge upp! Älskar dig!

Bye

Film kväll!

Jag och Gubben har haft film kväll och vi såg "låt den rätte komma in". Vi hade jätte mysigt. Vi åt chips och godis, eller jag åt en godis och några chips, Haha! Var inte så sugen. Men det var längesen som satan vi hyrde film sist. Men det är ju så mysigt när det regnar ute å så. 

Ikväll blir det la att försöka somna ganska tidigt. Både jag och Gubben ska ju upp i morgon och jobba. Va konstigt det känns, inge mer skola för mig utan nu är det jobb som gäller. Haha! Jo iaf så får jag bestämma tiderna själv i morgon för det är så att jag ska städa hela Bilisten, dammtorka allt å så. Men då sa chefen att jag bestämmer tiderna själv. Jag tänkte att när jag endå går ner och jobbar så ska jag jobba några timmar så det blir färdigt nångång. Då slipper jag ju ha det hängandes över mig :) Inte för att det känns jobbigt men det är skönt att ha det gjort. 
   Snart börjar sommar schemat också. Ska bli kul tycker jag faktiskt. Jag känner verkligen det att jag vill jobba och tjäna pengar så vi kan börja göra saker jag och Gubben, skulle vara kul att kunna börja tapetsera och fixa med huset, eller att kunna åka iväg en helg och bo på hotell någonstans :) För hittils har vi ju levt på Gubbens lön och det går ju till mat och räkningar. 

Ne, nu ska jag inte skriva mer. Känns som jag kan skriva i evigheter men jag tror jag ska lägga mig hos gubben i soffan.

Bye 

Bygger om...

Jag ska försöka fixa min blogg, men det kommer aldrig gå som vanligt för jag är verkligen kass på detta!!! Men vi får se vad som händer, har frågat bloggdesign om dom vill hjälpa mig så vi får se vad som händer. Hoppas dom kan göra det för jag behöver verkligen det!

Annars händer inte så mycket. Ringde till pappa för att se om han ville ha kaffe och när han svarade sa han att han var i sveg på väg till Norge igen... Fan också, fick inte ens säga hej då till han! :( Känns lite tråkigt men jag hoppas att jag får se han snart igen :) Är ju glad att han överhuvudtaget kom upp till min student!

Idag blir det att tvätta och så men jag ska även ta det lite lugnt för jag jobbade ju i fredags å igår så idag vill jag vara lite ledig. Jobbar ju i morgon igen.

Vill bara säga att jag älskar Gubben så otroligt mycke! Tack för att du finns!!!

Bye


Lite uppdatering..

Då var studenten avklarad! Det var verkligen en underbar dag! Allt blev såå otroligt bra!
Tack alla som grattade mig! :) Det betyder mycket!
   Tack till pappa som fixade allt! :) Tack för att du inte snålade med tutan i kortegen! Haha! Nämen jag tycker du gjorde det jätte bra!!! Är så glad att du kom upp på min student! Det var det bästa av allt!
   Tack till Syrene & Östen som grattade mig och bjöd på middag på hotellet!!! Ni är helt otroliga!

Ne, jag hinner inte skriva mycket mer. Ska jobba ikväll också 21.00 - 00.15. Så jag ska ta och byta om till jobbar kläder och så!

Bye so long!

Det är rörigt i mitt huvud..

Snart äre studenten (på torsdag) men jag vet inte riktigt hur jag känner inför de.. Visst ska det bli såå otroligt skönt att få sluta skolan och börja jobba så man får en riktig lön, det känns ju bra. Och det ska bli kul att få bli firad, vi ska ju fika på Akkan och sen ska vi äta middag på hotellet, jag Gubben, pappa, brorsan, Lina, svärfar och svärmor, det ska bli super mysigt. Men sen då? Är inte alls sugen på nån fest på kvällen...

För det första blir jag ju så otroligt dålig dagen efter något som jag blev påmind av på lördagen efter balen.

Sen serverade jag på ett bröllop i lördags och då kände jag också det att jag verkligen var äcklad av all alkohol.

Sen finns det ju ett annat skäl som finns inne i kroppen som är anledningen till varför jag inte dricker överhuvudtaget. Om jag skriver mamma så förstår nog dom flesta, tänker inte gå in mer på det.

Dessutom fick jag reda på idag att mormor är jätte dålig... Känns inge kul alls. Mycke tankar som går i huvudet just nu, kommer hon försvinna inom en snar framtid? Ne, vill bara att hon ska svara i telefonen så jag kan få prata med henne en liten stund... men hon orkar inte ens gå upp ur soffan för att svara i telefonen... Morfar ville köra henne till sjukan men hon vägrar för hon vet att hon kommer bli inlagd och hon vill inte vara där.

Så det lutar åt att jag kommer vara nykter men jag kan ju vara ute för de :)

I morgon ska jag till Lycksele med svärmor :) Hon ska på ögonmottagningen och sen blir det la en sväng på stan och Dollar! :) Jag ska se om jag hittar ballerinaskor till studenten och lite annat smått och gott.
Det ska bli roligt!

Det var lite tankar som jag hade.

Bye


Helgen

Nu är vi i Ankarsund, jag körde bilen och Gubben körde fyrhjulingen! Han tyckte det gick bra fast det var synd att det regna.
Snart är det matdags och dom ska äta palt och jag får pannkakor :) Jag är ju ingen palt människa. Men det beror nog på att vi åt ju ingen palt när vi bodde i Ulricehamn. Så vi är ju inte uppväxta med de. Men jag tycker det är snällt av svärmor att hon gör pannkakor till mig! Tack!

Senare ikväll ska nog jag och Angelika träffas å scrappa lite :) Det ska bli jätte kul! Har ju haft scrap koma men nu tror jag det är över. Har börjat med ett album :)

I morgon ska jag servera på min chefs bröllopp. Lite nervöst känns det men det kommer nog gå bra. Jag ska vara där 14.40 och efter serveringen så ska jag vara barnvakt. Då ska jag köra barnen till ett hus där vi ska vara och jag får räkna med att vara där till 04.00. Så det blir en lång dag.

Ne, nu ska jag vara social med dom andra :)

Bye


Helt ofattbart!

Tänker på dig hela tiden Evelina! Kan inte förstå att du är borta!

Har rensat en bänk i dag där jag har ställt två ljus, ett kort på Evelina å så står det några elvor där och sen har jag skrivit ut det som stog i tidningen. Tycker det blev riktigt fint!

Annars idag så har det inte hänt så mycket! Jag har städat, tvättat och diskat men jag måste fortsätta i morgon, hann inte allt idag. Svärmor var förbi en sväng också! :) Hon åt middag med oss! Gubben lagade pyttipanna med ägg! Det var jätte gott!
Jag köpte en ros till Gubben idag med ett kort där jag skrev att jag bara ville påminna honom att jag älskar honom *tihi*

Så här ser bänken ut! 


R.I.P Evelina!

När jag fick höra orden: Evelina finns inte längre, så kunde jag inte förstå..
Jag förstår fortfarande inte utan jag väntar på att få se dig,
att jag ska få möta dig på byn eller att jag får
se dig köra förbi när jag är ute och går.
Vi pratade ju bara några timmar innan det hände och du sa att du tyckte om 
min klänning och jag blev så glad av att höra det ifrån dig.
Du var alltid glad och du drog ofta skämt, 
jag blev helt enkelt glad när du var nära.
Vi stog inte så nära varandra men
jag har endå kännt dig i flera år.
Det gör ont.
Jag kan inte sluta tänka på dig, 
Du finns i mina tankar när jag somnar och
du finns i mina tankar när jag vaknar.
Du är saknad "mate" 
(Mate som du ofta kallade mig)