Så ni vet..

Jag skriver i den nya bloggen, hade inte bestämt mig igår hur jag skulle göra men det blir nog så att jag byter blogg, för jag är less på att den här bloggen strular hela tiden.

Här har ni addressen igen: www.gela.bloggplatsen.se

Bye


Faan!

Jag skulle gå in och läsa Giccas blogg och såg att hon hade bytt till bloggplatsen.se och då blev givetvis jag nyfiken så jag skapade en blogg bara för att se hur den fungerade och jag kan säga att.... Jag blev kär i den!!!
Så nu måste jag förmodligen byta :( Tycker det är lite jobbigt men den är ju såå mycke bättre på alla vis!

Kolla gärna in den, den är absolut inte färdig i designen för jag vet inte hur jag vill ha det än men ta gärna en titt! :)

www.gela.bloggplatsen.se

Bye so long


Hellu

Tänkte bara titta in en snabbis!

Idag har det inte hänt så mycket. Jag körde upp till A-sund en sväng för brorsan hade glömt lunchlådan så då åkte jag upp med den. Sen när jag kom tillbaka till uman så handlade jag och efter det åkte jag hem till min sjuke älskling, han har nu också åkt på förkylning så han ligger bara i sängen så jag lagade mat idag och försöker pyssla om han så mycket som möjligt :)

Det var allt för nu.


Rubrik?

Varför är det alltid så jobbigt att börja ett inlägg? För mig är det så iaf. Vet aldrig vad jag ska skriva eller vad jag ska börja med men när jag väl har börjat skriva flyter de på.
Och ALLTID när jag sätter mig vid datorn och ska skriva ett inlägg på bloggen så kommer Pölza och ska upp i knät och goza.. Då är det bara att lägga bort datorn för jag kan bara inte putta ner Pölza ;)


Idag vet jag inte vad som händer, blir nog att stanna inne för det är skit väder ute :( Gubben slutar la vid 17.30 så då ska vi nog äta och sen blir det att åka ner till suguman för han ska jobba i Vilhelmina på söndag, stackare.. Han börjar 04.00 på söndag morgon och slutar mellan 18.00 - 20.00 på kvällen. Det är inte riktigt säkert när han slutar men nångång mellan de. Så det blir 14 eller 16 timmar jobb för hans del. Men det blir ju pengar så man får la tänka så.

Här kommer lite bilder, eller ganska många eftersom jag är så dålig på att lägga upp bilder så då kommer allt på en gång, haha.



Ja va ska man skriva? Moi en vanlig dag..



En väldigt suddig bild men det ska iaf föreställa mig som jag såg ut igår.



Pölza är ju så sööt!!! Han har brett ut sig i svärmors fåtölj ;)



Haha, vilka konstiga ställningar han har!



HAHA!! Va bara tvungen att lägga ut en bild på räser moppen som jag körde förut! :D



Gubben och svärfar fick några bamsefiskar!



Här är hjärngänget! Fast det fattas en.. Hampus!

Jag får ta
och lägga in fler bilder sen.

Bye




Gelas egna lingonsylt ;)

Japp, jag har lyckats göra egen sylt. Jag var ute med Angelika igår och plockade lingon som jag kokade när jag kom hem och gjorde sylt. Jag gjorde även egna etiketter till burkarna :)
Men det kommer in bilder på det sen, har inte hunnit få in bilderna på datorn än.

Nu är det snart mat, Gubben kommer la hem vid 17.30 tror jag och då blir det hemma gjord pytt i panna :)

Bye so long


Snart mat

Japp, det är snart mat och idag får vi köttbullar, prinskorv och potatis! *mumms* Och morötterna får jag ju inte glömma ;)

Vi väntar på att Älskling ska höra av sig för jag ska hämta han på jobbet så han också får lite mat i magen!
Han ska ha lunch kl 16.00 men det är så olika från dag till dag eftersom han kan ju inte bara släppa allt och sticka.

Nu kom han, han tog tydligen firmabilen :) Så nu äre mat, får skriva mer sen!

Bye


Fiskodlingen

Just nu sitter jag på odlingen och hjälper brorsan att skicka i väg bilder till en foderleverantör. Han vet ju hur man gör givetvis men han har ju en massa annat som måste göras så jag tänkte att jag kunde hjälpa han men det. Vill försöka hjälpa han så mycket som jag kan för jag vet att han har mycket att tänka på.
   Det var även skönt att stå och prata med han idag för han berätta en massa saker och jag tyckte det var skönt att han kunde öppna sig för mig för han är oftast sån att han håller alltid allt inom sig, jag kan nog inte hjälpa han med dom problemen men jag lyssnade iaf och jag tror han tyckte det kändes bra.

Ne nu har jag bara en bild kvar som ska ladda upp, får skriva mer när jag kommer till Mor & Far (svärföräldrarna).

Ne det blev visst ingen pussmun i detta inlägg för det tar för lång tid! Haha

Bye


Sjuk fortfarande!?

Förstår ingenting.. Innan jag åkte ner till mormor i söder var jag sjuk (förkylning) och jag är fortfarande sjuk! Fast det blev ännu värre igen när jag kom upp..? Tankarna börjar ju gå om svininfluensan, kan inte rå för de! Älsklingen sa idag också att nu har jag varit sjuk så länge att han också börjar fundera på svininfluensan!
Tror nästan att jag ska åka på sjukan i morgon och kolla, det kanske inte alls är influensan men då vet jag de iaf och sen tycker jag att jag borde få någonting nu som kan hjälpa till eftersom jag har varit sjuk i över 2 veckor nu.


Svärmor ska ner till Storuman i morgon så då kan jag ju följa med henne. Älsklingen ska också ner för han ska köra lastbil från Storuman till vilhelmina i morgon så det kan bli så att vi åker ner ikväll så slipper han köra ner i morgon, aja vi får se vad som händer. Va lite små sugen på att följa med han i lastbilen men jag vet inte om jag får göra de, ska höra med han när han slutar jobba.

Oj vad jag babblar på känner jag men det blir så ibland! Dessutom är jag ju så dålig på att skriva i bloggen nu för tiden.

Funderar på att gå ut på en promenad nu för det har kommit hästar till byn så jag skulle vilja smyg hälsa på dom ;)


God morgon... Eller inte!

Skrev ett inlägg igår som jag trodde kom in men idag när jag tittade så var det inte där?! Så jag fick lägga in det nu istället!

Jag vaknade 9.00 och kunde inte somna om! Förstår inte för jag är ju jätte sjuk och då brukar man kunna sova hur länge som helst men icke de.. Ville somna om för jag har så ont i huvudet och i halsen och jag mår blä, men men får ta en alvedon och bädda ner mig i soffan framför tv:n..

Jag ska dessutom jobba idag! :( 13-22.15 jobbar jag och det känns inte bra nånstans! Men jag får bita ihop och fixa de. Dessutom jobbar jag i morgon också och då öppnar jag :( Och sen jobbar jag på söndag också... Fy fasiken.. Men men måste ju försöka ta dom timmar jag får eftersom det blir mindre timmar nu efter sommaren.

Ska ta och dricka lite kaffe nu.

Bye