Nu har skolan börjat..

Nu är man tillbaka i vardagen, och jag kan lova att det är mycke som händer nu, mycke man ska ta igen å shit.

Skolan började ju i onsdags och det känns tungt just nu, vet inte riktigt varför men jag é la bara skolless. Men tur é iaf att de bara é ett år kvar.

Jag va hos optikern idag och beställde mina glasögon, och jag fick reda på att jag inte ska läsgladögon utan att jag ska ha dom på heltid, fast de gör inget jag hoppas bara att huvudvärken ska gå över om jag börjar använda dom. För dom sa på optikern att mina ögon får anstränga sig hela tiden och det bidrar till huvudvärken som jag har jämt och ständigt!
Så det är bara positivt med glasögona.

Jag ska till Lycksele på mån till sjukan, får se hur de går.
   Sen ska jag till Skellefteå den 19 september tror ja de va, ska dit på sjukhuset.
Båda besökerna är för mina knän.

Jag var hos barnmorskan i tisdags och det var inge roligt alls.. fast jag fick ju iaf reda på vad de é för fel på mig så de va ju bra på de sättet...

Sen ska jag på fjälltur på onsdag och det går inte som de é just nu eftersom min "kropp é pajj" som barnmorskan sa.

Brorsan tack för att du finns! Känns bra att du följer med mig i morgon, hade aldrig klarat mig utan dig! Det är du och jag för alltid, spelar ingen vad som händer så vet jag att du alltid finns för mig när ingen annan gör de! Jag älskar verkligen digotroligt jävla mycket och du vet att om jag inte hadde haft dig så skulle jag aldrig ha funnits idag! Hade aldrig överlevt all smärta besvikelser utan dig!     Älskar dig nu och för alltid!

Ankarsund!

Fy fan va gott, jag var i Ankarsund i helgen. Jag åkte upp i torsdags och det var det bästa jag har vart med om på länge! Det var så otroligt skönt! Jag sov i huset med pappa, brorsan och Lina i torsdags natt och på fredan sov jag hos gubbens föräldrar och lördan sov vi i gubbens stuga! Jag har varit ute på sjön och fiskat två dagar i rad och det var så fint, solen lös och det var spegelblankt! Jag har verkligen bara fått ta de lugnt och vila upp mig! :)

Här kommer några bilder, synd att jag inte tog så många, tänkte inte på att jag kunde fota så det blev några från igår och idag!



Det här é då pappa! :)



En fisk som jag fick. Vi fick la ca 15

Regn Regn Regn..

Fy vilket tråkigt väder! Fast igentligen spelar det inte mig någon roll för jag sitter endå bara på datorn :) Jag tog några nya bilder idag på Pölza och Elza! (våra katter.)

 
Pölza har hoppat upp i hyllan och pillar på något!



Här ligger Elza i vaggan! Haha!

Jag ska åka på bilisten nu men jag kommer tillbaka!

Vad händer idag då?

Just nu sitter jag och gubben och ser på tv. Jag håller på att ladda min mp3 så jag kan hoppa upp på cykeln igen, haha. Hade ju lovat mig själv att cykla varje dag. Dessutom sitter jag med ett vattenglas nu istället för Cola!!! Helt otroligt! Haha!

Ne jag ska gå och koka lite kaffe!

Men jag kommer tillbaka med bilder mm.

Nu är jag tillbaka igen!

Kan fan inte hålla mig borta från min blogg! Så fort jag har möjlighet så sätter jag mig här! Haha!

Ikväll har jag varit med Linda! Vi såg på tv och sen åkte vi och tittade på hennes kattungar :) Igen! Dom é ju såå jävla söta!Vill så gärna ha en men vi har ju två stycken och det räcker!

Jag måste ju lägga in en bild på Pölza ju, våran äldsta katt!

Han é så söt!

Ne nu ska jag gå och knoppa så jag tar mig upp i tid i morgon!  I´ll be back!

Elza

Här är våran minsta katt Elza! Hon är ute i solen och myser!

Här är våran minsta katt Elza, hon är ute i solen och myser!

Oj Oj Oj!

Vilket dåligt skick jag är i.. jag skulle ut och cykla nyss men fy vilken dålig kondition jag har! Kanske beror på att jag röker och att jag har lagt träningen åt sidan eftersom jag har problem med mitt knä.. Jag ska på operation nu i augusti eftersom jag var med om en skoter olycka i vintras. Det har tagit några månader att få tiden till operationen men så är det ju med sjukvården..
   Nu har jag iaf  bestämt mig för att göra nånting åt de här.. 

  • Sluta dricka så mycke Coca cola (cola som är det bästa som finns.. men nu är det fan ett krisläge!)
  • Cykla varje dag (oj oj oj.. haha hur ska jag palla?)
  • Dricka mycket vatten (helst bara dricka vatten och inget annat!)
  • Inget godis eller chips på veckorna (ganska lätt för jag gillar varken godis eller chips så mycke, de é bara ibland jag kan bli lite sugen)
  • Äta fasta tider (inga problem)
  • Jag skulle vilja skriva att jag ska börja på GI (en bantnings metod för er som inte vet) igen men det är så svårt när man bor tillsammans med någon för jag kan inte begära att gubben ska gå på de!
  • Jag skulle även vilja skriva att jag ska skaffa ett gym kort men det är ju såå jävla dyrt! Har fan inte råd med det som det är nu!

Okej vi får la se om jag fixar detta, ska ju inte vara så svårt! Jag behöver inte gå ner i vikt men jag får verkligen inte gå upp i vikt heller och om jag fortsätter som jag gör nu så kommer jag att gå upp!  

Önska mig lycka till *tihi*



  


Blogg = Nånting att göra!

Nu har jag skaffat en blogg och det är ett jättebra tidsfördriv! 

Just nu sitter på internet och kollar runt lite. Vet inte riktigt vad jag ska göra sen.
   Igår var Linda här och vi såg på tv och åt glass! Vi var och tittade på hennes kattungar också :) dom ser så roliga ut när dom vinglar runt.

Nu är jag ledig en vecka (hoppas jag) och det känns asbra! Har ju inte vart ledig någonting i sommar och det tär på en!

Nu ska jag hoppa i duschen men jag kommer tillbaka med bilder och annat stuff!


Välkommen till min nya blogg!