Konstigt men ändå härligt!

Några timmar innan jobbet var jag lite nere.. jag kände att jag verkligen inte orkade jobba idag. Jag satt och gruva mig den sista timmen. Men det är så härligt när man kommer till jobbet och står i kassan ett tag och sen komma på sig själv med att skratta och må hur bra som helst. Och jag kan säga det att det är kunderna som får en att skratta och le! Visst det finns några stycken som gärna klagar och så men det är inte många! Det är bara så underbart att få träffa såna sköna människor! :)

Nu har jag slutat jobba och det gick hur bra som helst förutom att det var en sak som störde mig såå mycket att jag blev förbannad där ett tag, tänker inte gå in på det mer eftersom jag har tysnadsplikt och sen vill jag inte heller skriva det på bloggen! Annars gick kvällen fort och bra :)

Tog några bilder på mig idag (givetvis innan jag jobbade för på jobbet har jag jobbar klädera osv.)



Ja jag vet att håret såg ut som ett skatbo men jag stog hur länge som helst framför spegeln utan resultat så då sket jag i det sen. Skönt med ledig frilla! Haha



Haha! Var bara tvungen att ta ett kort när jag hade fått ett utbrott på mitt hår! Hehe! Ser jätte allvarlig ut men jag var bara lite irreterad just då för att jag inte fick till håret! :)

Tror jag ska ut på en promenad! Lite sent jag vet men jag vill verkligen! och jag är ju ledig i morgon så det gör ju absolut ingenting! :)

Nazz Nazz!!


Kommentarer
Postat av: Rano

Hellu , jodå hur är det själv? :)

2009-07-17 @ 00:56:30
URL: http://ddarlings.blogg.se/
Postat av: Maj

Haha det är så för mig med, när det gäller träning. jag vill verkligen inte, men man tvingar sig dit ändå, plötsligt är det jättekul! :D



sovit gott? när slutar du att jobba?

2009-07-17 @ 08:40:15
URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: Linda

sv: Men alla verkar ju fan ha problem ibland.

Men det är ju bajs uman i ett nörskal. haha.



You looking nice babe :D

2009-07-17 @ 19:43:22
URL: http://difficult.blogg.se/
Postat av: matilda

nåt kul som händer i helgen? :)

hoppas du får en awesome helg!

2009-07-17 @ 20:29:59
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Postat av: Sarah

Fint hår du har!

2009-07-23 @ 19:33:40
URL: http://tana94.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback